• Anonym (Sidek­icken)
    Äldre 28 May 14:07
    85072 visningar
    146 svar
    -1
    146
    85072

    Hur länge kan man ha en älskare/älskarinna?

    Jag är lite nyfiken hur länge ni lyckas ha en sidekick bredvid ert ordinarie förhållande? Är det alltid dödsdömt att misslyckas eller finns ni som lyckas ha det så i längden. Skriv och berätta hur länge ni har hållit på vid sidan om med samma person.

  • Svar på tråden Hur länge kan man ha en älskare/älskarinna?
  • Anonym (Sandr­ah)
    Äldre 2 Oct 21:15
    #51
    -1

    Vad kul om alla skulle lägga till vad dom otrogna heter och bor tex "Ali 37 Malmö"

    Som exempel bara :) då skulle det bli liv i luckan!

  • Äldre 3 Oct 01:03
    #52
    -1
    goteborg32 skrev 2013-05-08 07:26:02 följande:

    Tror nog inte dem flesta gör det för dem är olyckliga och inte har några känslor kvar, för då hade man väl lämnat sin partner.

    ganska övertygad om att man söker spänning och vill göra det  "förbjudna" i kombination med att man är ständigt kåt .

    En annan stor orsak är nog att den ena i förhållandet vill ha sex med flera och inte bara vill ha en partner livet ut , medans den andra inte vill prova på det.

    Med risk för att få en hel Moral armé på mig nu men anser att , Dela livet med någon gör man för man älskar personen, knullar med någon gör man för det är skönt.


    Instämmer till fullo!

    //ickemoraltant
  • Äldre 3 Oct 01:15
    #53
    -1

    Jag hoppas att svaret är "länge"!

    Nu har jag inga "älskarinnor" egentligen utan 3-4 kk/repeat ONS så det är inte romantiska känslor inblandade. Men om vi snackar risk för upptäckt så är det ju helt beroende på hur man sköter det. Den biten gäller ju även mig (jag är gift).

    Om vi däremot snackar Älskare/innor med känslor (när ska du lämna din fru???) så är ju investeringen större och därmed också riskerna. .. även om kokt kanin till middag säkert smakar helt ok...

    Själv har jag bara hållit på i 3 månader, framtiden lär väl ha svaret i sitt sköte som vanligt. ..

  • Anonym (länge­)
    Äldre 3 Oct 08:27
    #54
    -1

    Mina båda älskarinnor har jag haft länge. Den ena i snart 7 år, den andra i 4. Båda känner varandra, båda är gifta och hon jag träffat längst var den som introducerade mig för sin väninna. Personligen föredrar jag helt klart den typen av relation till en älskarinna. Man vet var man har varandra, har såklart otroligt bra sex och med tiden kommer man varandra dessutom nära på andra sätt utan att den relation man har hotar någon parts äktenskap.

  • Anonym (Bondk­aka)
    Äldre 3 Oct 11:19
    #55
    -1

    Är man 50+.
    Har nästan i hela mitt vuxna liv varit i långa och kärleksfulla förhållanden, varit gift en gång är nu sambo sedan 15 år.
    Har också nästan alltid haft älskarinnor, både långa förhållanden, ons och korta förhållanden. Ibland en eller två långvariga älskarinnor och periodvis flera tillfälliga förbindelser eller bara ons.
    Den längsta tiden med en älskarinna har nog varit i ca 3 år. Men i de flesta fall brukar det nog bli någon månad eller max ett år.
    Sexlivet har blivit bättre och rikare hela tiden och det känns ännu inte som jag har passerat toppen vare sig vad gäller min förmåga eller mitt intresse. Så jag kommer nog fortsätta ungefär som tidigare.

    Fru respektive älskarinna är för mig två helt olika förhållanden och som kompletterar varandra på ett mycket bra sätt.

    Jag har aldrig blivit påkommen eller avslöjad, så det är absolut inte dömt att misslyckas!
    Om man som jag har vissa regler och man handlar medvetet utan att känslorna får styra alltför mycket så är det mycket liten risk att bli avslöjad.
    De som blir avslöjade vill väl bli avslöjade, medvetet eller omedvetet. Eller så har man helt enkelt klantat sig ordentligt.
    Eller så har man kanske inte tillräcklig intellektuell kapacitet för att ha mer än en partner..?

  • Äldre 21 Aug 01:09
    #56

    hej

  • Äldre 21 Aug 01:42
    #57
    -1
    Majjagräddnos skrev 2012-06-06 19:55:06 följande:

    Vi har träffats i drygt ett år nu :) Det är kärare och hetare än någonsin och samtal om att splitta med våra partners kommer lite då och då... Men min älskare har småbarn i kryp- och blöjålder så det är lite pressat för honom och min situation är inte heller okomplicerad med barn och jobb som kräver mycket resande :/

    Får se vad det blir i realiteten men vår relation fortsätter iaf Hjärta


    Liknar lita på min sits. Vi har både en del resande i våran jobb och träffas på hotel.  Han är småbarnspappa, och nästan 15 år yngre.
    Min tråkiga mercedes-man anar inget.      Drömmer
  • Anonym (om)
    Äldre 21 Aug 01:49
    #58
    +1

    Kan säkert hålla hur länge som helst om en är falsk nog att kunna leva dubbelliv tillräckligt länge och en som är korkad nog för att gå med på att vara ett andrahandsval hur länge som helst.

    Sen kan det iof spricka i alla fall om det kommer fram och den falske dumpar den korkade fort som ögat för att försöka rädda det som räddas kan på sina bara knän. Men sen är det inte helt ovanligt att den falske återupptar kontakten med den korkade igen när allt lugnat sig hemma eller om personen blivit dumpad och går till andrahandsvalet i brist på annat.

  • Anonym (om)
    Äldre 21 Aug 01:54
    #59
    +2
    martalida skrev 2017-08-21 01:42:17 följande:
    Liknar lita på min sits. Vi har både en del resande i våran jobb och träffas på hotel.  Han är småbarnspappa, och nästan 15 år yngre.
    Min tråkiga mercedes-man anar inget.      Drömmer
    Glömde den här varianten, två lika falska människor som som klarar av att leva dubbelliv under en längre tid.

    Jag håller tummarna för att den tråkiga mercedes-mannen och småbarnsmamman får reda på sanningen så de får möjligheten att själva få välja, vem vet de kanske också hittar varandra Hjärta
  • Anonym (badan­ka)
    Äldre 21 Aug 09:25
    #60
    -1

    Varje gång jag har haft en fast älskarinna har jag blivit påkommen efter några månader. Nu för tiden är jag gift och håller mig uteslutande till prostituerade. Mycket säkrare!

Svar på tråden Hur länge kan man ha en älskare/älskarinna?