• Angelica8912

    Mer än ett år efter förlossningen...

    Det skulle lika gärna vara jag som skrev detta för 2-3 månader sedan. Jag tror att jag börjat acceptera min förlossning nu, fast jag klarar inte av att höra andra berätta om sina. Jag mår så sjukt dåligt då, jag blir arg över att jag inte fick en så bra upplevelse.

    Jag födde också med sugklocka. Värksvaghet och stort barn. Fick en sfinkterruptur 3-4 och har haft ont i 1 år. Nu känns det bättre men jag har svårt att hålla tätt framtill. Jag är väldigt svag helt enkelt. Jag skäms inte för de och det tror jag är viktigt.
    Det jobbigaste för mig var att få bli rullad ner till operation och missa de första timmarna med min dotter. Jag hade ju sett framför mig hur jag gick in i duschen efter förlossningen och att jag sen låg i sängen och amma min dotter. Istället spenderade jag 6 timmar ifrån henne då hon fick vara med min sambo som var helt förstörd. Att inte kunna sitta på flera lååånga veckor var sjukt jobbigt och jag grät mycket över att jag kände mig så kass,.

    Jag förstår precis hur du mår och mitt råd är att hitta någon att prata med. En Aurora kanske du kan prata med? Tyvärr försvinner sånt här inte alltid med tiden utan man måste hitta ett sätt att kunna bearbeta det. Jag hoppas att du verkligen får hjälp!

  • Angelica8912

    Har du fått en sfinkterruptur har du rätt till kejsarsnitt om det är vad du vill. Dom uppmuntrar säkert vaginalt men du har rätt till snitt.

    Jag förlorade dessutom totalt 3,5 liter blod och trodde jag skulle dö. En hemsk känsla som inte försvinner i första taget!

Svar på tråden Mer än ett år efter förlossningen...