• Johanna S

    Mer än ett år efter förlossningen...

    Usch, vad jobbigt du har det!

    Jag kände som du efter min första förlossning. Jag kämpade och kämpade men han kom aldrig ut den "vanliga" vägen. Det blev akut kejsarsnitt och jag kände mig sååå dålig som inte kunde klämma ut honom. Det blev verkligen inte som jag trodde innan och jag mådde dåligt efteråt och fick panikångest. Det tog lång tid att bearbeta allt som  hände. När jag sen väntade mitt andra barn så var jag fast besluten att jag skulle klara av det och det gjorde jag och det blev en drömförlossning.

    Det jag vill förmedla är att det finns omständigheter som gör att en förlossning inte är likadan en annan, det behöver inte betyda att du har gjort något fel. Sen behöver det absolut inte bli likadant nästa gång ( om du nu vill ha fler barn).

    Kom ihåg att du har gjort ditt bästa och det är det som räknas! Hoppas att du får den hjälp du behöver!

    Styrkekramar till dig

  • Johanna S
    Anonym (vanligt namn) skrev 2012-05-29 09:47:08 följande:
    Johanna S, fast mitt bästa var ju inte bra nog.

    Jag skulle gärna vilja ha ett barn till, men jag vågar inte bli gravid. Jag kommer aldrig gå med på en vaginal förlossning till. 
    Jo, det var det!! Det var inte ditt fel att det blev som det blev, det kan vara omständigheter som man inte rå över som har gjort att du sprack så mycket och att barnet var tvungen att födas med sugklocka. 
Svar på tråden Mer än ett år efter förlossningen...