• tjej92

    Gjorde ni ngt annorlunda just denna gång (när ni blev gravida)?

    På vilket försök gick det för er och gjorde ni ngt "speciellt" (bisolvonmetoden etc) som kan ha haft ett samband med att det gick den här gången? :)

  • Svar på tråden Gjorde ni ngt annorlunda just denna gång (när ni blev gravida)?
  • apelsin83

    Jag har precis plussat på 19:e försöket. Gjorde en spolning månaden innan, vet inte om det var det eller bara slumpen.

  • kop

    För oss tog det sig på 8:e eller 9:e försöket. Låter kanske lite klychigt men jag hade lagt ner barnplanerna (iaf tillfälligt) i hopp om att bebisen inte skulle komma i nov/dec utan födas tidigt året efter istället. 

    Dessutom hade jag haft en vit månad (den klassiska nyårsångesten) och börjat äta membrasin för att försöka komma till rätta med mina urinvägsproblem.

    Oklart om den minskade pressen, det hälsosammare levernet eller den hjälp mina slemhinnor fick av membrasinet hjälpte till, eller om det helt enkelt bara var slumpen.

  • Missimissi

    Har själv alltid varit precis lika stressad, superkoll på ÄL mm som "vanligt" de gånger jag plussat (3ggr, 1 mf, 1barn och nu gravid i V 22) så i mitt fall är det så långt ifrån "slappna aaaaaav så går det som möjligt".

    Den här senaste gången var jag dock rätt desperat och körde med bidrottningsgele, angus castus, e-vitamin och progesterall den månaden jag plussade (första månaden all in med allt)....

    Så det kan gå även om man är overobsessed !!!

  • Rolleek82
    tjej92 skrev 2012-06-03 20:23:34 följande:

    På vilket försök gick det för er och gjorde ni ngt "speciellt" (bisolvonmetoden etc) som kan ha haft ett samband med att det gick den här gången? :)


    Känner en kille på 32år som med 3 olika kvinnor har sju barn som enligt honom beror på att han tog dom bakifrån! tror att det är en bra ställning för befruktning :)
  • jemo2014

    Jag blev gravid efter en äggledarspolning! Vi hade försökt drygt ett år och inte ens Pergotime fick mig att få ägglossning. Men på något sätt gick det direkt efter äggledarspolningen :)

  • MMMR

    Vi hade försökt i fem månader och 6e månaden så bestämde jag mig bara mentalt för att slita i det. Struntade i ÄL, tänkte inte speciellt på det utan var ju självklart helt säker på att inget blivit då vi inte prickat ÄL. Men 2 dagar innan BIM så fick jag verkligen bara en känsla och testet visade starkt plus. Så ja, "tänka bort metoden" funkade för oss ;)


    I´m only responsible for what I say, not for what you understand.
  • wingtsunprincess

    Började på utredning efter att ha försökt i fem månader. Har ett barn sedan tidigare (9år) men är själv redan 37år. Denna månaden verkar det ha tagit sej!!!
    Har inte gort något särskilt, annat än att gå på ett antal VUL och blodprov (som jag inte fått svar på än). Så det känns som om bara vetskapen om att utredningen var på g hjälpte

  • Längtar efter 2an

    Tänk vad olika saker som funkar för olika personer... Jag körde ÄL-stickor för första gången, mest för att se ifall jag hade ÄL eftersom jag lite mer än en månad innan slutade med cerazette. Självklart fick jag positivt ÄL-utslag på fredag kväll när min man var bortrest hela helgen. Men lyckligtvis hade simmarna det bra därinne eftersom jag plussade för 2 veckor sen! :) Så att kolla med stickor tyckte jag funkade bra, men tänk på att man inte måste stirra sig blind på att pricka just den dagen. Spermierna kan ju klara sig därinne i några dagar. Lycka till därute!

Svar på tråden Gjorde ni ngt annorlunda just denna gång (när ni blev gravida)?