• Anonym (Sladd­is)
    Äldre 7 Jun 01:35
    72108 visningar
    75 svar
    75
    72108

    Min mamma är gravid och 50 år

    viseversa skrev 2012-06-05 23:00:30 följande:
    Nej men du tycker du har rätten att ha åsikter och få bestämma om hur dina föräldrar ska leva sina liv. Säger igen att din mamma och pappa har egna liv och har då full rätt att SJÄLVA fatta beslut som rör DERAS kliv. UTAN att du har någon talan=).

    Och så sitter du och gnäller om vad ANDRA ska tycka. Du är seriöst oroad för DITT rykte i det hela(Ahum?!)Vad det är synd om dig ts. Förstår att det är såå jobbigt(kramar om).

    Och jo du låter ganska omogen och bortskämd när man läser din ts. Men det är ju klart det är bara min uppfattning. Och nej jag känner ju inte dig personligen så jag tar tillbaka det påståendet och ber om ursäkt!

    Blir bara förundrad över att du är 25!! Tycker du låter som en sur 16 åring när man läser din ts. Sorry!
    Det finns fler saker du bör tänka på kanske.
    Jag är 24, min far är 10år äldre än min mor. Far är nybliven pensionär. Jag älskar bägge mina föräldrar och de har varit mycket bra föräldrar också för den delen. Men faktum kvarstår, att mitt äldsta syskon är 13år äldre än jag. Nu är det ju så klart en bidragande faktor att mina äldsta syskon inte bodde hos oss utan på annan ort. Men faktum kvarstår, jag har två syskon som jag i princip inte känner, jag var barnet deras far fick med sin nya, dessutom var jag liten och de var på väg att bli självupptagna tonåringar. Det är en kontakt jag aldrig kommer få. Jag har tyckt att det varit jätte jobbigt från och till med äldre syskon och äldre föräldrar, både det faktum att alla mina föräldrars vänner hade äldre barn och jag alltid var ensam på midsommar osv. Också det faktum att jag tyckte det var pinsamt. Jag känner även till barn med ännu äldre föräldrar som har blivit mobbade för det faktum.

    SÅ du som inte tycker man ska bry sig om vad ANDRA tycker borde väl åtminstone tycka att man ska bry sig om vad ens syskon får FÖR UPPVÄXT.

    Hänt har hänt med det är inte genomtänkt och hade min mor varit på smällen nu hade jag snällt sagt till henne att jag ansåg att det vore olämpligt.

    För även hur pigga föräldrarna är i dag så kan de visa sig att i morgon är de det inte och vem skall ta hand om syskonet då?
     
  • Anonym (Sladd­is)
    Äldre 7 Jun 12:13
    #60
    Muhtadiyah skrev 2012-06-07 02:58:13 följande:
    Att du inte lärde känna dina äldre syskon har nog snarare med dålig kontakt att göra än att de är äldre än dig. Jag har inte så bra kontakt med min ena syster som är 15 år äldre än mig, men min andra syster som är 14 år äldre än mig har jag kontakt med. Det beror på att den ena är en självupptagen kvinna som inte riktigt har lust att beblanda sig med andra än sig själv och så har det alltid vart, medan mina andra systrar allihop håller kontakten oavsett ålderskillnaden. Allt beror på vad det är för personer man har som syskon.

    Ja, vem skulle ta hand om barnet då? Syskonen kanske? Jag förstår verkligen inte den svenska mentaliteten, det är erat eget kött och blod för helvete, man tar väl hand om varandra ifall föräldrarna dör? Så ser det iallafall ut i resten av världens länder... Men ja, karriären, partnern, resor och allt det där är väl viktigare. 
    Klart det har med dålig kontakt att göra, vilket inte är så konstigt då det skiljer 15år mellan oss.
  • Anonym (Sladd­is)
    Äldre 7 Jun 13:06
    #62
    mlinz skrev 2012-06-07 12:32:25 följande:
    Alla skäms över sina föräldrar på ett eller annat sätt! Jag har också "gamla" föräldrar, min mor var 39 när jag föddes och jag hade äldst föräldrar i min klass. Nu är jag 23 och min mamma 62, många jämnåriga har morföräldrar i samma ålder. Men nu skäms jag inte längre :)
    Nej gud jag skäms inte heller, mina föräldrar är tacksamt pigga och har orkat vara aktiva i mitt liv. Men om föräldrarna inte orkar det, det är alla OMen som kommer med åldern, dessutom är modern i detta fallet 11år äldre än din.
Svar på tråden Min mamma är gravid och 50 år