• wihoo

    3-åring på dagis eller inte? Vem ska få som den vill?

    Det är ju superjobbigt om ens barn Inte vill gå till dagis, och så får dom lov att göra det ändå fastän man själv går hemma. MEN barnen har ju alltid roligt när de väl är på dagis! Eller gråter han när han går dit, och när du lämnar? Är han ledsen för att han har det jobbigt och tråkigt på dagis när du hämtar? Oftast inte.

    Sen är det klart att en treåring väljer att vilja vara hemma med mamma och en liten bebis, om han får välja. Men sen är det ju också svårt för en treåring att ta såna beslut.

    Jag tycker att barnet kan få gå ett par dagar i veckan, eller varför inte börja med en dag? När ni inte umgås med andra barn på dagarna så är ju det bästa för barnet att få komma och träffa lite andra barn/kompisar nån gång under veckans gång, antingen 8-11 eller 9-14, alldelens lagoma tider för att få komma bort och ha roligt en liten stund!

  • wihoo

    Ja det är klart vill du ha barnet hemma så varför inte. Trivs ni så och barnet får din uppmärksamhet och utvecklas lika bra i hemmet osv så är det klart du ska ha barnet hemma!

  • wihoo
    Anonym (who) skrev 2012-06-11 08:36:50 följande:
    Där var det i princip samma sak, de är flera stycken som hjälps åt, så det är typ som dagis. Några veckor sen, men vad spelar det för roll? Hen vet vad jag pratar om och vill inte. 
    Men även om vi räknar bort det, varför ska inte jag avgöra som faktiskt är hemma med dem? 
    Men då undrar jag varför du ens skriver ut och frågar om folks åsikter om du redan har bestämt dig?
  • wihoo
    Anonym (who) skrev 2012-06-11 08:40:03 följande:
    För att jag och pappan inte är överens. Jag skriver inte för att nån ska få mig att ändra åsikt, jag frågar för att försöka förstå varför han tycker det är så viktigt.
    Och fast å andra sidan skriver du såhär "Vem ska få som den vill? Ska hen få vara hemma eller inte? Det är eviga diskussioner och vi kan inte komma överens."

    Så det är en inte en fråga till oss som läser?
  • wihoo
    Anonym (who) skrev 2012-06-11 08:45:02 följande:
    Ja? Hur andra hade gjort?
    Ja fast det är INTE det du frågar! Här frågar du tydligt och klart hur NI ska göra och vem av ER som ska få rätt!

    Fråga pappan i fråga VARFÖR han vill att sitt barn ska få gå på dagis när ni INTE umgås med andra barn på dagarna.. Istället för att fråga här när du inte bryr dig ett dugg om vad vi svarar.
  • wihoo
    Anonym (who) skrev 2012-06-11 08:57:41 följande:
    Men åh va folk måste vända ut och in på allt! Hur hade andra gjort i VÅR situation!? Vems röst väger tyngst? Varför ska hen vara hemma, varför ska hen inte vara hemma?
    Ja men du verkar ju skita fullständigt i vad vi andra skulle göra för du svarar ju lika idiotiskt till alla! Ta och fråga människor i din omgivning och pappan till barnet först och främst! Han kan nog svara bättre än vad vi kan.
Svar på tråden 3-åring på dagis eller inte? Vem ska få som den vill?