• Hypnotica

    Svenska tjejer - ett socialt förfall

    Womanizer skrev 2012-06-18 19:40:51 följande:
    Det skulle varit ett "?" i rubriken. Skrev om det tidigare. 

    Ingen är naturligtvis tvinga till något i ordets rätta bemärkelse. Jag kan naturligtvis välja att strunta i att gå till jobbet, och hon kan strunta i att laga mat. Det kommer dock inte göra någon lyckligare.

    När det gäller hennes sjuka morfar bör det nog klargöras att det knappast handlade om att han var dödssjuk, utan något betydligt mindre dramatiskt.

    Att du sedan använder tramsiga påhopp på en femåringsnivå visar tyvärr på en omognad som du delar med flera andra. En omognad som i de flesta fall är en reaktion när man inte kan förklara något efter de normer och värderingar man själv tror på. Kom gärna med konstruktiv kritik, men hoppa över de personliga påhoppen.  
    Vad skulle hända om du spontant gav henne en massage, lagade middag för att överraska henne eller dammsög er bostad? Skulle hon bli ledsen och tycka du är omanlig? Skulle inte hon se det som den gest av omtanke och kärlek?

    Spontant tycker jag synd om henne som har fått växa upp med så låga värderingar av män att hon tycker att hon kan skratta sig lycklig att hon har hittat en man som inte går till prostituerade.
  • Hypnotica
    Womanizer skrev 2012-06-18 19:54:54 följande:
    För henne är det mot hennes natur att neka mig sex på samma sätt som det är emot min natur att inte gå till arbetet på morgonen. Allt är naturligtvis inte rimliga gränser och mår hon av någon anledning inte bra, skulle det aldrig falla mig in att ens försöka ta initiativ till sex. 

    Att det dock är en förhandlingsfråga inom vissa förhållande kan knappast ha undgått något.  
    Det har jag inte märkt. Det brukar vara så att den som inte vill ha sex, bestämmer. Så som det ska vara.
  • Hypnotica
    Hypnotica skrev 2012-06-18 19:43:44 följande:
    Vad skulle hända om du spontant gav henne en massage, lagade middag för att överraska henne eller dammsög er bostad? Skulle hon bli ledsen och tycka du är omanlig? Skulle inte hon se det som den gest av omtanke och kärlek?

    Spontant tycker jag synd om henne som har fått växa upp med så låga värderingar av män att hon tycker att hon kan skratta sig lycklig att hon har hittat en man som inte går till prostituerade.
    Puffar.
  • Hypnotica
    Womanizer skrev 2012-06-18 20:04:50 följande:
    Jag ger henne massage relativt ofta. Mat lagade jag endel i början för att visa vad jag tyckte om och hur man lagade svensk mat. Jag testade tom att städa i början med då blev hon ledsen och frågade om jag inte var nöjd med henne. Jag tror du måste öppna upp ögonen och se att kvinnor och män från olika kulturer också ser olika på just jämställdhet samt att den svenska moderna modellen inte nödvändigtvis måste vara överlägsen alla andra. 
    Jag tycker den svenska modellen (eller, vi är faktiskt inte helt där än) där man oavsett sin könstillhörighet själv får välja att utforma sitt liv enligt sina önskemål och intressen är något för alla att sträva efter. Jag vill att ala ska ha det valet.
  • Hypnotica
    Womanizer skrev 2012-06-18 20:18:26 följande:
    Nej det är inte okej för mig personligen att bli försörj av en kvinna. Jag är trygg i min mansroll som familjens försörjare. Inte heller skulle min flickvän acceptera ombyta roller eftersom hon är trygg i sin roll som kvinna och den som tar hand om hemmet. För dem som känner att de vill leva omvänt har jag naturligtvis inga invändningar. Det är upp till alla par hur de väljer att fördela ansvaret. Jag tycker dock om att diskutera det när ämnet kommer upp. 
    Jag är trygg i mig själv som kvinna, men jag lagar hellre en trasig dator än svabbar golv. Och det är helt ok, eftersom vi lever i ett samhälle där man får välja.
  • Hypnotica
    Womanizer skrev 2012-06-18 20:26:02 följande:
    Jag måste naturligtvis läsa av henne vilket man blir väldigt duktig på med tiden.

    Med förhandlingsfråga menar jag att det förekommer par där kvinnan nekar mannen sex av alla möjliga själ, tex att hon "inte känner för det..." vilket säkert de flesta inklusive jag kan se som en högst rimligt orsak, samtidigt som det om det sätts i system riskerar försämra förhållandet. 

    En kollega som jag hade tidigare hade pratat med sin flickvän om detta och i ett förvånansvärd nyktert tillstånd från hennes sida erkände hon att det inte handlade om att "hon inte kände för det..." utan om att hon ville bestraffa honom direkte skitsaker. Till saken hör att hon med stor sannolikhet knappast är den enda som gör så.  
    En kollegas erfarenheter av en flickvän gör inte hela Sveriges kvinnliga befolkning. Tänk på det.

    Men det låter fortfarande lite riskabelt att förlita sig på att kunna läsa av någon, kan jag tycka. Tänk om du nån dag läser fel och så visar det sig efteråt att hon inte alls kände för sex? Det om något måste ju kännas extremt jobbigt.
  • Hypnotica
    Anonym (Jag med!) skrev 2012-06-19 11:06:42 följande:
    Grattis till er båda Ts! =) Jag är likadan som din tjej, kommer också från en öststat, och vi har det ilkadant hemma nästan. Jag sköter också allt hemma, och blir irriterad faktiskt helt seriöst om han tar diskborsten upp. Jag tycker det är generande för mig. Jag har dock inte tid att servera flera rärrer plus efterrätter varje dag då jag pluggar på universitet nu. =) Jag är född här, så jag kan inte flytta till ett annat land och luram min kära man på underhåll, jag har väldigt ambitiösa framtidsplaner också, och lever inte på nåt sätt genom honom.  Och min man vill inte ha mig hemma heller, för vad som helst kan hända, och då står jag där tomhänt ensam.  Vi har varit tilsammans i sju år, och han har aldrig ens haft tanken på att kolla åt andra kvinnor. Hans arbetskompisar brukar alltid beundra både utseendet och maten han har med sig på jobbet, då de tycker han äter resutaurang mat medans dessa stackars andra män äter köttbullar med makaroner. När det blir firmafest är de helt förvånade då min man säger att jag inte ger honom en tidsram eller alkoholram, som om han vore en liten pojke?? Han kommer alltid hem lätt berusad, inget annat. 
    Nu har ha köpt mig en fin resa utomlands med massa lyx och kul, och säger att han vill skämma bort mig ordentligt då jag är så underbar, och fått högsta betyg i skolan på nästan allt. =) Kvinnorna på hans jobb ser alltid ner på mig, det är löjligt.
    Det går att leva så när båda vill. Jag är inte förtryckt, min man är inte en mansgris, tvärtom var det svårt för honom i början att komma hem och inte göra något, han var inte van vid det.  Vi går fortvarande ute och håller handen och gosar, och ala tror vi är nygifta eftersom vi beter oss så. =) 
    Livet är underbart, så alla ni som säger taskiga saker om Ts och hans relation och tjejer som är så, ni skadar bara er själva med er biterhet. Det klär ingen och gör en människa ful både på insidan och på utsidan.
    Ta hand om er alla  
    Vad jobbigt det måste vara att bli irriterad för att någon vill diska.
  • Hypnotica
    Anonym (jag) skrev 2012-06-19 11:26:17 följande:
    En kvinna som lever och trivs i en relation som Womanizers. 
    Jag hoppas du har ett eget sparande.
  • Hypnotica
    Womanizer skrev 2012-06-19 13:01:03 följande:
    Nej, de flesta män tycker inte att det är sexigt med kvinnlig bilmekaniker. Riktiga män tycker att riktiga kvinnor är sexiga. Riktiga kvinnor som vågar vara just kvinnor, och inte är rädda för att bete sig feminint. Ta hand om sig själv, och sin man på samma sätt som en riktig man tar han om sin kvinna och skyddar sin familj. Man är en enhet som helt enkelt tar hand om varandra. 

     
    Definiera "bete sig feminint".
  • Hypnotica
    Womanizer skrev 2012-06-19 13:13:21 följande:
    Bara för att förstå. Alla som är hemmafruar är per automatik slavar? Men om mannen ger dem några tusenlappar per månad borde de betala skatt (på redan skattade pengar)? 
    Jag vet inte vad du har emot mina frågor. Men jag försöker igen.

    Hur har ni löst pensionssparande/allmänt sparande till henne? Hon bör ju ha en buffert att falla tillbaka på om du dör/lämnar henne/hon lämnar dig?
  • Hypnotica
    Womanizer skrev 2012-06-19 13:18:33 följande:
    Du har precis gjort just det, spytt galla över i hela denna tråd om kvinnor likt min genom epitet som inte hör hemma i en seriös diskussion. 
    Kan du svara på min fråga eller är de för svåra?
  • Hypnotica
    Womanizer skrev 2012-06-19 13:23:39 följande:
    Som jag skrev tidigare sätter jag undan pengar till henne varje månad i konton som hon står på. 
    Hur mycket, på ett ungefär?
  • Hypnotica
    Womanizer skrev 2012-06-19 13:51:34 följande:
    Får? Nej, jag har mer pengar än hon, precis som vilka andra par som helst där det med säkerhet är så att den som tjänar mest inte överför på pengar till den andra så att de ska få kronor samma summa. 
    I en gemensam ekonomi spelar det ingen roll. Och jag antar att ni just har gemensam ekonomi. Har ni lika mycket i "lekpengar" varje månad, dvs pengar som inte används till mat, räkningar osv?
  • Hypnotica
    Womanizer skrev 2012-06-19 13:52:40 följande:
    5000 SEK i månaden sparar jag åt henne i Avanza Zero. Sparar samma summa till mig själv, och utöver detta har jag hjälp henne med lite investeringar som hon tjänat rätt skapligt på. 
    5000 täcker med näppe pensionsbortfallet. Du borde se till att spara med åt henne.
  • Hypnotica
    Womanizer skrev 2012-06-19 13:58:51 följande:
    Eftersom jag är den som tjänar pengar är det också jag som betalar allt, inklusive hennes kläder, klippning eller vad det nu kan vara. Jag har också rätt att bestämma hur mycket sådant vi kan tillåta oss ekonomiskt eftersom ekonomin är mitt ansvar. Det handlar inte om någon lyxhustru med dyra vanor, utan en intelligent självständig kvinna som inte skäms över hennes kön. 
    Så hon måste i praktiken be dig om pengar?
  • Hypnotica
    sasQuatch skrev 2012-06-19 23:01:55 följande:
    Ni som gnäller på TS..

    Hur ser ni på att vi har 400 000+ muslimer i Sverige idag?
    TS kvinnosyn är trots allt radikalfeministisk i jämförelse.
    Var har du fått siffran 400.000 + muslimer ifrån?
  • Hypnotica
    sasQuatch skrev 2012-06-20 17:57:08 följande:
    Uppdrag granskning bland annat.
    Hah. Det osar SD om det uttalandet. Det finns ca 400.000 personer i Sverige med muslimskt ursprung. Jädra skillnad.
Svar på tråden Svenska tjejer - ett socialt förfall