• LillGris

    Svenska tjejer - ett socialt förfall

    Fråga: varför är det självklart att mannen ska jobba och försörja familjen, och kvinnan ska ta hand om hus och hem? Jag förstår, TS, att du menar på att ena parten ska arbeta och andra parten ska ta hand om hemmet, och det är såklart en åsikt man "får" ha. Men varför kan inte kvinnan vara familjeförsörjare och mannen "hemmaman"? Att det här funkar för er är jättebra och jag lägger ingen värdering i ert förhållande. Jag vet bara att i mitt förhållande är det jag som blir tokig av tristess av att vara hemma och pyssla medans mannen gillar det. Skulle det, enligt dig, gå att göra tvärt om eller är det skrivet i sten att den som har snopp får jobba medan den som har snippa ska dammsuga?

  • LillGris
    Wittra skrev 2012-06-18 20:44:27 följande:
    Alltså...varför tänker jag låten "peta in en pinne i brasan"....?       



    ...att tjejer slåss är iiinte feminint! Lalala
  • LillGris
    Wittra skrev 2012-06-18 20:50:56 följande:
    "Peta in en pinne i brasan hämta ett par öl och revbensspjäll Tanka bilen, rensa ur förgasar'n lappa mina jeans så är du snäll Stoppa pipan, hämta mina tofflor Tack för kaffet, blev det kvar till dej Peta in en pinne i brasan och förklara varför du vill lämna mej

    Du får tvätta bilen varje måndag jag säger till så snart du blir för fet Du ska få hänga med på fotboll nån dag Vem älskar väl en kvinna mer konkret? Och att jag varenda kväll i veckan tar ut din lillasyster är väl fint Sitt framför fötterna på mej var min söta lilla tjej Att tjejjer slåss är inte feminint" 

    Mina tankar hamnar helt osökt på dessa rader ur låten.     



    HELT osökt ja :p
Svar på tråden Svenska tjejer - ett socialt förfall