• Apocalypso

    Svenska tjejer - ett socialt förfall

    Anonym (....) skrev 2012-06-22 06:30:27 följande:
    På tal om livförsäkringar. Jag levde som ts flickvän med min sambo. Jag var hemmafru och han jobbade och försörjde oss. Han tecknade en mycket bra livförsäkring ifall det skulle hända honom något. Och, oturligt nog, omkom han i en trafikolycka. Dock tillföll alla pengar från försäkringen hans föräldrar, så vad hade jag för nytta av att vi tecknade livförsäkringar?
    Det handlar knappast om otur att du inte fick några pengar, när man tecknar en försäkring anges alltid förmånstagare så han ville väl inte du skulle ha något efter honom. När jag var sambo tecknade vi varandra som förmånstagare, annars är det respektive släkt som får allt om inget finns skrivet.
    Only weak men fear strong women!
  • Apocalypso
    EnAnonumius skrev 2012-06-23 12:01:03 följande:
    Inte alltid. I bland så kan man glömma att skriva in förmånstagare, då vissa försäkringsbolag inte har det som "krav" att man skall skriva in någon. Och då faller livförsäkringen ut på bröstarvinge. 
    Det är iaf inget man "glömmer" utan något man struntar i.

    Till TS i övrigt, njut så länge det varar, du kommer inte få uppleva det igen och öststatarna är inte som din ukrainska generellt, jag vet de som knäckts för livet av sina kvinnor och jag har noll och intet intresse att sopa upp några spillror.
    Only weak men fear strong women!
  • Apocalypso
    EnAnonumius skrev 2012-06-23 13:42:19 följande:
    Tycker du har ett väldigt bitter tonfall och tar saker föregivet.

    I vissa fall så kan det vara så jävla simpelt som att man inte tänker på det eller glömmer.
    Sedan att du svårt att först den simpla fakta att värden är nyanserad och att människor är olika, är varken mina eller andras problem. 
    Det är vaken bittert eller något som tas för givet, man ser om sitt eget helt enkelt och ordnar sitt liv efter de förutsättningar man har, gör du inte det så får du ju skylla dig själv.
    Only weak men fear strong women!
Svar på tråden Svenska tjejer - ett socialt förfall