• Anonym

    Svenska tjejer - ett socialt förfall

    Det går inte att väcka en diskusion om detta med svenskar, det är tydligen så bra som det är nu. Långa dagar på jobb, barnen växer upp på dagis. Kvinnan ska vara både man och kvinna på samma gång. De flesta män är just bara försörjare men inte 100% eftersom kvinnan också jobbar.

    Jag tycker det är synd att Sverige inte kan ta 50/50. Istället förväntas det 100/100. Dom som blir lidande är alla i familjen då ingen umgås. Ingen kämpar för något. Folk gör slut hit och dit och det är bonusbarn med bonusföräldrar. Synd.

    Men svenskarna trivs så, så då får man låta det vara. Om inte svenskarna tycker det är något fel ja då är det bra så. Huvudsaken är att den som lever det livet tycker det är bra, inte sitter på FL sen och gnäller över hur det är. 

    Själv gillar jag 50/50 där en försörjer och en tar hand om markservice inklusive barn, vem spelar inte så stor roll. Men att andra inte gör det det kunde jag inte bry mig mindre om, för jag slipper leva deras liv. 

  • Anonym
    Mariohn skrev 2012-06-18 19:12:00 följande:
    Vad är det alla blir så upprörda över? Att ts och hans fru är lyckliga? 
    Ja dom får leva som de vill. Men TS verkar ju tycka att alla kvinnor ska vara som hans sambo. Han har en skev bild av vad jämställdhet innebär.

    Jämställdhet är så mycket mer än vem som tar disken i ett förhållande, eller vem som tjänar pengarna.
  • Anonym
    Womanizer skrev 2012-06-18 20:43:12 följande:
    Hon har i egenskap av hennes yrke, utbildning och kontakter säkert möjlighet att tjäna mer pengar än vad jag själv gör. När jag träffade henne hade jag ett annat jobb och de facto tjänade lite mindre än vad hon gjorde då. Idag har jag dock en högre lön eftersom jag de senaste åren blivit avlastad och således kunnat fokusera på min karriär. 

    I grunden tror jag män och kvinnor har liknande behov av sex, och för den som är lycklig och älskar sin partner har med säkerhet också sex med honom/henne. Om jag inte har sex med henne någon gång under dagen är det hon som tar initiativet på kvällen. Ibland två ggr, och jodå, njuter gör hon också Flört
    Alltså. jag älskar min partner väldigt mycket och jag är lycklig. MEN det händer ändå ibland att man inte är på humör för sex. Man kan vara lika lycklig och kär fast man bara går och sover tillsammans. 
  • Anonym

    Nej du, du har så fel. Tror du på allvar att det inte finns kvinnor som hon bland svenskar? Jag känner väldigt många. Min fråga är bara kanske varför du inte träffat på en sån kvinna i sverige?
    Tyvärr!!

  • Anonym
    Plutteli skrev 2012-06-18 21:34:35 följande:
    Va? Snacka fördom...

    Tycker inte du att TS förespråkar den muslimska kvinnosynen tillvissdel ?
  • Anonym

    Jag tror inte att kvinnan sedan klarar av att både sköta hemmet, barn om ni skulle skaffa + ett jobb. Varför ska vi svenska kvinnor tyckas det ska vara jämställt?? Jo för i många andra länder sköter kvinnor enbart hem+barn och här ska man ta hand om alltihopa. Glöm att det ska vara så, din kvinna kommer inte orka gå upp på morgonen för att serva din frukost sen när ni bildar familj och hon får plötsligt ett jobb. Bara i dina drömmar min herre ))

  • Anonym

    Jag är 24 och min blivande man är 40.. han jobbar och jag är mammaledig för tillfället till våran son som är 4 månader.. jag lagar mat, tar hand om hemmet, bakar, vill alltid ha sex när min älskling vill det..för det är det bästa jag vet.. och jag tar ofta egna intiativ till det såklart.
    När vi ska iväg så gör jag mig oftast alltid i ordning.. lägger lite smink och fixar håret.. men många gånger utbrister min älskling
    - min fina inte behöver du göra dig fin för att vi ska åka och handla?
    - nej det behöver jag inte men jag gör mig fin för dig :)
    och då ler han och bara skrattar och pussar mig ömt.
    och de fem minuterna jag lägger på att göra mig i ordning är så lätt värt det!!!

    så visst finns det svenska tjejer som gör det :D

    grattis till ett lyckat förhållande! :D

  • Anonym

    Hade jag en karl och ett hus skulle jag gärna mecka bil, klippa gräs, osv. Att du som kille inte känner dig osjälvständig med din trofé hustru förstår jag inte. Och vadå inte ett försök att trycka ned svenska kvinnor du skriver ju själv "aldrig mer en svensk kvinna". Om inte det är förtryckande så vet jag inte vad. Känner du dig nöjd med att hon är helt villkorslös och ligger med dig flera gånger per dag så visst men jag tycker synd om dig. 

    Feminism hit och feminism dit, alla bygger väl upp sina förhållanden på bästa sätt men utan att den ena parten är den andres passup? Mina förhållanden är och har alltid varit jämställda på det sätt att vi kommunicerar om hur vi vill ha det, aldrig någonsin har mina ex tyckt att jag skulle ställa mig diska och laga mat hemma hos dem. Nej, när man är hemma hos den ena lagar den mat och vice versa. Är man inte sugen på sex en dag gör inte det heller något. Skulle det hålla i sig oavsett vem som nu har minskad lust så pratar man om det, den ena hänger inte läpp någonstans o är förbannad för den ej får ligga. 

    Jag tycker synd om din sambo som kommer ifrån såna kulturella förhållanden att kvinnan ska vara mannens visitkort som du så fint uttryckt dig i ditt inlägg. Man är sitt eget j*'vla visitkort. Vad gör du tex. om hon lämnar dig? blir det bara ukrainska kvinnor då eller kvinnor som lagar mat och ger dig frukost på sängen?

    Nej ush, det här trådstarten gör mig illamående och jag reagerar inte på mkt. 

  • Anonym

    "För henne var jag en drömkille. Jag dricker mig aldrig berusad, har ordnat ekonomi, gör henne glad med små presenter och skulle aldrig drömma om att slå henne. Inte heller springer jag till prostituerade eller går på porrklubb vilket är väldigt vanligt förekommande för ukrainska män. Jämställdhet för henne handlar inte om dela på hushållssysslorna utan om att båda tar delat ansvar för helheten. Hon som kvinna sköter hemmet, och jag som man sköter ekonomin."

    I de blindas rike är den enögde kung...

    Vad händer när hon inser att ovanstående gäller de flesta svenska män, och att hon som är en riktig snygging med pig-ambitioner och nobelmiddagstalanger kan få någon mycket bättre än dig? Någon som också uppför sig väl, men som är snygg och rik dessutom. 

    Tror du på allvar att hon tycker att det är så himla kul och ärorikt att stryka dina kalsonger och bära fram dina tofflor: testa att berätta för henne att du är svinrik och vill anställa en hushållerska åt henne så att hon kan tillbringa mer tid med dig - tror du hon säger nej tack?  

    När hon inser att hon bara gjort ett kap enligt ukrainska mått, men lagt ribban lågt enligt västerländska normer kanske hon väljer att lägga sina kvinnliga omsorger någon annanstans, och du blev bara hennes språngbräda ut i vida världen.

Svar på tråden Svenska tjejer - ett socialt förfall