• Äldre 30 Jun 22:18
    27059 visningar
    525 svar
    525
    27059

    Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!

    Här fortsätter vi att prata efter att våra efterlängtade treor har kommit ut!

    Vår BF/bebis lista - www.familjeliv.se/Forum-2-114/m63836919.html lägger in den i TS när alla bebisar har kommit ut!

  • Svar på tråden Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!
  • Äldre 30 Jun 22:26
    #1

    Favoritar

  • Äldre 30 Jun 22:29
    #2

    Hm, haha - man är ju facebookskadad - letar ofta efter Gilla knappen :-P Vi kanske skulle skapa en grupp på Facebook istället att fortsätta på!? (om alla har Facebook villsäga!)


  • Äldre 30 Jun 23:50
    #3

    Hoppar in jag med då!

    Har ägnat kvällen åt att bryta ihop i en våt liten gråt-pöl. Allt bara rasade ned i huvudet på mig: Kärleken, ansvaret, måstena, ömmande brösten, tacksamheten över allt jag har, oron över att förlora det, eftervärkarna, blodtrycket som inte vill gå ned, tvätten jag glömde hänga... och ungefär 1000 saker till.
    Hormoner, någon? Jag bjuder! :-P

    Tack och lov har jag en man i mitt liv som är bra på att lyssna, torka tårar och föreslå att vi tittar på nån feelgood-film medan han killar mig på ryggen. Vad jag gjort för att förtjäna en sån vinstlott till livskamrat kommer jag nog undra tills jag dör... Bra för humöret är han definitivt!
    Nu ska jag titta på den där filmen!

  • Äldre 1 Jul 00:43
    #4

    Härligt med en sån man! Å ja, hormoner finns det gott om...bröt ihop "lite smått" i fredags när vi kon hit till huset vi hyrt - hon som bor här definierar väl inte städa lika som oss... Maken började prata om att byta boende (för även han tyckte att det var lite sjabbit), men, under nattens amningar hann jag fundera och samlade mig, så det slutade med att jag övertalade honom att vi skulle stanna. Men ska faktiskt bli skönt att komma hem på fredag. Slog mig idag att på fredag har Julia bott här längre än hemma ...


  • Äldre 1 Jul 02:15
    #5

    Härligt med en ny tråd!! Nu äntligen tror ja att ja vågar säga att d ordnar upp sig här! Alfred är som sina syskon väldigt snäll, han äter sover å skiter! På dessa 2 veckor har han som dom aldrig vart ledsen (tåls att tillägga att syskonen har under sin bebistid aldrig vart ledsen el otröstliga pga tex magont utan man har alltid kunnat "lindra" deras ledsenhet med tex mat eller närhet) iaf så har det vart svårt att fått Alfred att sova i sin egen säng vilket är viktigt för mig om ja ska sova bra samt kunna slappna av plus att ja helt enkelt tycker att dom ska sova i egna sängar. Han har gnällt så fort vi lagt ner honom och när han vi väl fått han att sova i sin säng har han sovit där Max 2 tim å sen har d vart matdags, nattetid har han velat äta med 1-2 tim mellanrum å väldigt långa stunder så det har kännt som om msn har vart vaken i stort sett hela natten (på nå konstigt vis pigg ändå) tror inte ja hade d så med de andra barnen möjligen att d va lite problem med sängen de första dagarna men d åt inte typ varannan timme utan snarare var 4de. Nu är vi iaf inne på andra natten som Alfred äter ca var 3-4de timme och sover bra i sin säng! Jag hoppas d inte ändras bara för att ja skriver det här nudå :p Även fast det är lite "sorgligt" att 2 v redan har gått å ja vet med mig att tiden går fort så känns d skönt att vi kommit en bit på väg för nu har man börjat lära känna gossen, sömnen å "rutiner" har börjat bli bättre, tuttarna har anpassats sig så d känns inte som om dom ska explodera hela tiden! Ja det känns helt enkelt lite skönt nu att den första tiden är lite mer förbi, nu är man mer inne i matchen och börjar kunna detta igen :)

  • Äldre 1 Jul 06:43
    #6

    favoritar. har inte facebook.

  • Äldre 1 Jul 09:01
    #7

    Mpta - vi har också så de sover i egna sängar, från dag ett. I eget rum dessutom (här blir man tydligen hemsk förälder och jodå, vi skulle minsann ändra oss när barnet - första - var ute) Julia har somnat bra i sin säng, dock har hon ju bara hunnit sova där i en vecka! Nu är vi ju på semester så hon sover i vagnen, så nu är hon ju van med det...tar dock tid att få henne att somna i den ibland, dock tror jag det beror på magen mer än vagnen! Båda tjejerna innan hade ont i magen i ca två v runt denna tiden. Hon tystnar också om man matar eller sitter med henne. Nappen tog hon häromdagen först, de har haft olika modeller alla tre tjejerna!! Från att ammar oftare i några nätter så blev det även här 3-4h inatt, jag blir mkt piggare när jag får sova två pass á tre h än 1-2h pass...


  • Äldre 1 Jul 10:08
    #8

    Favoritar så jag vet vart jag ska ta vägen när bebis har behagat att komma ut, fortfarande 3 veckor till beräknat....

  • Äldre 1 Jul 13:03
    #9

    Hoppar in här till er :)
    Har inte varit så aktiv och skrivit mycket i den andra tråden , men läst har jag :)

    För snart 5 veckor sedan åkte jag akut in med smärtor i magen och kände inte liten som jag brukade i magen .
    Så i v 33 plockade dom ut vår lille kille Jack och akut opererade mig samtidigt .
    Vi låg 2 veckor på neo och sen kom vi hem med hemsjukvård , nu har vi varit helt utskrivna från sjukhuset i en vecka och vi börjar så smått få nån sorts vardag hemma igen .
    Jack har börjat gå upp ordentligt i vikt och vägde i torsdags 2900g :)

  • Äldre 1 Jul 14:51
    #10

    Hoppar in :)

    I dag har lillan en kinkig dag. Vill bara äta o sover bara korta stunder o gråter däremellan... Till sist gav jag flaskan o ersättning o då blev hon lite nöjdare. Undrar om hon lyckas få ut min feta mjölk eller bara första mjölken... Hmmm.... Svägerskan tyckte hon hade kort tungband o det kan ju störa amningen... I morgon gör dom hembesök så då måste jag ta upp det med dom.

    Hur är era avslag då? Mina blev brun-orange typ tredje-fjärde dagen men nu speciellt nattetid kommer klarrött blod igen. Blöder en hel binda nattetid o en binda dagtid. Det är ju bara dag 6 i dag så kanske det är helt normalt?!

    I morgon är vår lilla Edit redan 1 vecka gammal! Snart börjar hon skolan Skrattande


    Erik -04, Elias -07, Edit -12
Svar på tråden Vi som väntar tredje barnet i juni/juli 2012 - nu har de kommit ut!