• Anonym (människa)

    Vad er är mörkaste hemlighet?

    Min är att jag en gång hamnade i säng med min väninnas kille. Jag startar denna tråden bara för att kanske få lite tankar om/förklaringar till varför man ibland gör saker som är totalt emot ens värderingar, att man gör saker som är totalt fel men ändå gör dem. (att jag har gjort ett fruktansvärt misstag vet jag redan).

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-09 21:30
    Vilka livsöden det finns... ibland känner man ju sig helt ensam om att ha mindre roliga hemligheter. Tråkigt att tråden spårade ur där ett tag men det var väl tyvärr väntat...Tack alla som delar med sig.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-10 22:47
    Jag lämnar denna tråden nu. Tanken var att få lätta sitt hjärta, utan värderingar, inte att det skulle bli så OT.

  • Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?
  • Anonym (enklapar)

    vi par mina drömmar att träffa par eller mer än par HEMLIGHETER iHalmstad

  • Anonym (enklapar)

    vi hoppas att hitta snälla par i Halmstsd de har plats för träffa ......
    HEMLIGHETER
    vi enkla par och snälla vi bor i Halmstad CoolKyss

  • Anonym (Me)
    Anonym (Rapist) skrev 2014-10-03 19:52:31 följande:

    För 3år sedan våldtog jag en tjej som drukit för mycket på en fest i sundsvall. Hon tog livet av sig 3månader senare. Hon anmälde aldrig mig ..


    Fy FAN för dig! Jag hoppas du tänker på detta dagligen! Hoppas hon hemsöker dig.
  • Anonym (H)

    Att jag har haft klamydia.. Min sambo vet inte om det och absolut ingen av mina vänner vet heller. Skulle aldrig berätta! Den ende som vet är killen som smittade mig..

  • Dr Ä
    Anonym (några saker) skrev 2015-08-30 11:26:16 följande:

    - Då jag just flyttat hemifrån bjöd jag in två gamla vänner från en annan stad. Vi skulle gå ut och kröka och de skulle sova över. Redan tidigt på kvällen blev jag aspackad och vandrade hem. Vaknade upp, mina vänner syntes ingenstans, telefonen hade över 50 missade samtal och sängen var nerspydd. Jag hade gått hem utan dem och de hade fått tillbringa natten på gatan. Jag skäms, riktigt hemskt, har aldrig berättat det åt någon.

    - Jag är otroligt ensam i mitt förhållande just nu. Min fru har ändrats mycket under det senaste året. Jag längtar efter barn, hon vill inte alls ha barn mer. Hon har ett jobb som kräver att hon är mer borta än hemma. Jag t.o.m. gråter mig till sömns ibland. Utåt ser fasaden bra ut. Jag vågar inte göra något åt det heller av rädsla att bli helt ensam, och jag vet inte hur länge till jag orkar.


    Fick du nåt svar på ditt inlägg någonsin ? Hur mår du idag?
  • Anonym (dnjkngjk)

    Den är inte mörk alls utan vit! Skönt att bära blöjor då och då, galet va? Obs, har inget behov av det

  • Allis1000

    [quote=73679237][quote-nick]Anonym (Urkundsförfalskning) skrev 2014-07-26 00:14:27 följande:[/quote-nick]Det värsta jag själv har gjort (om man med "värsta" menar grad av olaglighet), är att förfalska ett arbetsbetyg. Det är 25 år sedan nu, så det är preskriberat för länge sedan! Men det var några år där jag kände en oro att det skulle uppdagas.

    Grejen var, att jag hade fått ett väldigt orättvist betyg. Det gick inte att få någon hjälp av facket heller, för dom gick bara in om det stod fel om vilka arbetsuppgifter man haft. Omdömet däremot, skulle vara chefens subjektiva - så då kunde hon ju skriva hur elakt som helst och komma undan med att det "var hennes upplevelse" av hur jag var. Jag gick alltså och hälsade på på mitt gamla jobb, passade på att sno med mig ett par ark med företagets brevpapper, gick hem och skrev ett nytt betyg åt mig själv där jag berömde mig mycket , och förfalskade chefens namnteckning...

    Bra gjort!!!

  • Anonym (*-*)


    Anonym (Rapist) skrev 2014-10-03 19:52:31 följande:
    För 3år sedan våldtog jag en tjej som drukit för mycket på en fest i sundsvall. Hon tog livet av sig 3månader senare. Hon anmälde aldrig mig ..
    OM du är på riktigt så förstår du att du gjort något av det hemskaste en människa kan göra mot en annan människa, eller?

    Var det värt det för dig?
Svar på tråden Vad er är mörkaste hemlighet?