Inlägg från: Anonym (missförstånd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (missförstånd)

    Kan jag anmäla honom för våldtäkt?

    Tror det blev ett grovt missförstånd. Han verkar velat uppfylla TS fantasi och på något sätt måste han feltolkat hennes vädjan av att sluta till en del i rollspelet? TS känner sig djupt kränkt och ofredad. Om ni ska kunna ta er igenom detta måste ni prata med varandra. Min man och jag har också diskuterat fantasier och nyfikenheter kring vissa saker, och jag har överraskat honom med det. Men skulle han be mig sluta så skulle jag stannat upp och dubbelkollat om det är allvar eller rollspel, och i så fall kommit överens om ett stopp ord.  Man måste veta vart gränsen går och respektera varandras beslut och gränser.
    Men helt enkelt, prata om det och se om ni kan gå vidare. Han kanske tror att han gjort dig en stor tjänst som levde ut dina fantasier och skojar om det, medan du inombords bara vill bryta ihop. Inget blir bättre av att tiga, än mindre att polisanmäla honom.

  • Anonym (missförstånd)
    EnAnonumius skrev 2012-07-13 22:28:46 följande:
    Vad i TS står det att TS ville "testa"..

    TS självt skriver utryckligen:

    (Slut citat)

    Hur får du "självklart är det en fantasi" till att TS ville "testa"?

    Kan du vara vänlig och citera i texten där TS säger att hon ville testa.
    Jag hittar det inte fast jag läst det flera gånger.
    När man pratar fantasier som man har så tolkar jag det som att det finns en nyfikenhet kring det. Och att tillägga att det bara är en fantasi är vanligt om är lite generad över sina avvikande tankar. Min man och jag hara också pratat om fantasier och nyfikenheter kring vissa saker. Och där efter försökt att tillfredsställa varandras fantasier. Att bli väst mitt i natten av en pilsk man är något jag tycker är otroligt upphetsande. När man är lite helt groggy och blir överrumplad, och min man blir helt till sig när han vaknat av att jag rider av honom. MEN vi ger positivt gensvar och förstår då att det är ok att fortsätta. Men "leker" man våldtäkt eller dominans så är det en del i rollspelet att neka och vädja om att sluta, men då måste man kommit överens om ett stoppord. I annat fall så borde man stanna upp och dubbelkolla så allt är ok. Det är det som förvånar mig, att han inte kunde tyda de signalerna. 
Svar på tråden Kan jag anmäla honom för våldtäkt?