Inlägg från: älskarlivet81 |Visa alla inlägg
  • älskarlivet81

    Marsbebis 2013

    MammaTillEnStjärna skrev 2012-07-20 10:14:41 följande:
    Har precis beställt hem Weleda havandeskapsolja. Ska väl börja med det så småningom. Jag körde med det den större delen av förra graviditeten. Fick ytterst få bristningar på sidan av magen, men slapp mitt på magen! Det funkar inte för alla, men i förebyggande syfte så kör jag samma denna graviditet! Nu finns det pump man kan sätta på flaskan, det underlättar verkligen när man ska smörja in sig!

    Jag fick,mycket bristningar förra gången,men tror inte på alla krämer och så. Får man bristningar får man det ändå. Jag blev gigantstor med dottern så bristningar var oundvikligt.
  • älskarlivet81

    Är så hård i magen att det vid flera tillfällen kommit blod på pappret efteråt. Känns lite läskigt, men måste ju ha med blodkärl att göra? I övrigt har jag illamående som inte är av denna värld..

  • älskarlivet81
    Laliii skrev 2012-07-20 11:13:46 följande:
    Dricker du mkt? Jag var väldigt förstoppad de första veckorna men dricker mycket vatten dagligen och det har hjälpt :) Stackare!
    25 år, Gift, Stockholm, 1:a barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)

    Vet inte om jag dricker tillräckligt. Men det är mest på förmiddagen jag har problem.. Är dock lite oroad över blödningen som kommer ibland,även om det säkert inte är någon fara..
  • älskarlivet81
    MammaTillEnStjärna skrev 2012-07-20 11:13:29 följande:
    Usch då Man fåt vara vaksam nu eftersom att förstoppning ich blod kan leda till hemorrojder...

    Förra graviditeten vet jag att jag fick en blödning från ändtarmen. Det var mycket mer blod än nu. Denna gången är det från slidan men minimalt med blod.
  • älskarlivet81

    Ska egentligen ut med några andra mammor ikväll, de vet inte att jag är gravid så då hade de ju fått veta det ikväll. Men jag är så trött och mår så illa så jag vet inte om jag orkar.. Känns så trist, är inte så ofta det ges möjlighet att gå ut och hitta på något utan man och barn..

  • älskarlivet81
    LurvensFrö skrev 2012-07-20 13:26:50 följande:
    Vad trist och jobbigt att det ska vara så. Vilken vecka började ditt illamående? Jag går och väntar och väntar och är så rädd att det ska dyka upp. :( Har postafen i väskan ifall att. :)

    Ja du, har haft det från och till sen jag plussade. Men jag tycker att det blir värre och värre.. Känner mig alldeles yr och svimfärdig emellanåt.. Jobbigt också när man har en vild 2-åring att hålla rätt på! Som tur är har jag sommarlov nu (är lärare) så vi kan ta det rätt lugnt här hemma ändå.
  • älskarlivet81
    LurvensFrö skrev 2012-07-20 13:36:00 följande:
    Vda skönt att du kan dte. Jag jobbar ju och fruktar för att det ska komma på jobb. Då blir det svårt att dölja.

    Jag kommer berätta för mitt arbetslag när jag börjar jobba igen. Ska dessutom till bm den veckan och då måste de nästan veta eftersom jag måste gå ifrån jobb en liten stund. Kommer vara i 10+0 när jobbet börjar igen
  • älskarlivet81

    Förlåt att jag tjatar, men mitt illamående tar snart knäcken på mig.. Måtte det bara bli en bebis av detta så allt inte är förgäves..

  • älskarlivet81
    satirnine skrev 2012-07-22 14:13:03 följande:
    Jag känner inte heller vad det kan vara för kön på barnet. Min sambo vill så gärna ha en pojke, det märker jag på honom. Han har pratat så mycket om just en pojke att jag snart tror att det inte ens är möjligt att det är en flicka.  Jag blir glad bara jag får en frisk bebis.   Vi kommer tar reda på könet. Jag är en riktig planerare och vill kunna planera barnrum och sådär innan bebisen tittat ut.  Hur kommer ni göra? 
    ♥ Nygravid ♥

    Vi tog inte reda på könet förra gången och vill inte göra det denna gången heller. Så mysigt och spännande att inte veta!
  • älskarlivet81
    HejAlice skrev 2012-07-22 14:40:08 följande:
    Jag tror jag vill veta könet. Men sambon är osäker. Jag vill veta för att jag vill börja kalla barnet vid namn och tänka på det som den individ det är, missförstå rätt ;) men samtidigt är det ju aldrig 100% säkert. Skulle vara en liten chock om man gått runt och kallat magen för "min lilla prins" också kommer det ut en prinsessa :) så då är det kanske bäst att inte veta alla trots allt ;)

    Vår dotter kallades Pricken när hon låg i magen, neutralt och bra!
Svar på tråden Marsbebis 2013