• SaTo

    Marsbebis 2013

    Hej. Får man vara med? Jag väntar andra barnet och är beräknad till 5 mars. Jag har en son som är född 10 mars 2009 så jag vore glad om bebisen inte kommer på hans födelsedag. Annars får den komma när den vill.
    Jag har läst lite i den gamla tråden men inte skrivit men nu när det startades en ny vill jag vara med från början :)

  • SaTo

    Hej. Jag sitter nästan alltid bara med mobilen så om någon vill lägga till mig på listan vore jag tacksam. Bf 5 mars med andra barnet..

    Angående hur man ska berätta så har jag funderat mycket på det. Med sonen gav vi mormor, farmor och farfar varsitt ljus som det står just mormor, farmor och farfar på. När jag var gravid förra gången köpte vi en tröja till sonen som det stod "storebror2012" på. Slutade dock i missfall :(

    Denna gången ska jag vänta till vul och sen skicka bilden till min syster och fråga pm hon vill bli bebisens gudmor. Hur jag ska berätta för dem andra har jag inte bestämt ännu..

  • SaTo

    Gud vad ni skriver. Hinner inte läsa allt. Hemma igen efter en dag vid havet och sedan grillkväll med några kompisar. Underbart väder idag!

    Nu har jag gått in i v.9 och det var i denna veckan jag fick missfall förra gången. Lite nervöst. Tänk om det händer igen. Usch...

    Jag mår illa denna gången och det gjorde jag inte med sonen så det kanske kan vara en liten tjej denna gången. Vem vet? Det märker vi väl senare.

    Ha en bra kväll allihopa!

  • SaTo

    Hej. Var hos bm på hälsosamtal idag. Fick bokat en tid för vul den 9 aug. Längtar!! Kommer vara i vecka 11 då.
    Sen tid för andra inskrivningen den 17 augusti.

    Underbart väder nu förresten! Legat vid stranden hela dagen. Funderar på att ta ett kvällsdopp senare. Får passa på när solen är framme.

  • SaTo

    Hute: bor också i västra Götaland och här gör man rul i vecka 18-20 och inte efter v. 20. Sen berättade hon idag att de berättar vad det blir för kön om de ser. Så konstigt att det kan vara så olika i samma region.

  • SaTo

    FruRundberg: bor i marks kommun. Inte jätte långt från Gbg. Vi är där titt som tätt iaf :)

  • SaTo

    Är så nervös.. Ska på VUL klockan 14. Är i vecka 11(10+2). Hade det varit nåt fel borde jag väl ha märkt det redan? Jag har inte haft ont eller blött nånting. Åh, jag hoppas verkligen att allt ser bra ut!

  • SaTo

    Mitt i livet: jag har också en sån. Det låter hela tiden och inte bara när man hittat hjärtljuden. Har du tagit bort plasten på batteriet? Jag såg först inte att det var plast på men som tur var så hade jag googlat på den innan och sett att plasten inte syntes. Annars måste det väl vara nåt fel på den..

  • SaTo
    Evsi skrev 2012-09-05 20:31:23 följande:
    Kommer oxå från Marks kommun från början, var i mark bor du?

    Jag kommer ju också från Marks kommun. Vi har faktiskt träffats ett par gånger på Harrys Evsi. På den gamla goa tiden när man fortfarande gick ut i Kinna. Du har också haft ihop det med min bror en gång i tiden.. Haha. Jag vill dock vara lite annnym i tråden men du får gärna inboxa om du vill veta vem jag är om du inte redan listat ut det :)
  • SaTo
    msminnie skrev 2012-09-06 11:37:02 följande:
    Nu såg jag mer av Evsi i bildtråden. Helt klart något bekant, och rätt säker på gemensamma bekanta :)
    Hängde ju också en del på Harrys på den tiden det begav sig. Så säkert har man råkat på er där också :)

    Ja vi har garanterat träffats.. Kinna är ju inte så stort! :) Vore konstigare om vi aldrig mötts.
  • SaTo

    Angeliic: skicka en förfrågan till dig nu. Såg att vi hade några gemensamma vänner. :) vart kommer du ifrån?

Svar på tråden Marsbebis 2013