• Anonym

    TJEJER!! Vet ni egentligen vad era killar håller på med!!!????

    Snark.

  • Anonym
    Anonym (l) skrev 2012-08-03 23:20:56 följande:
    Tror du inte att flickvänner/fruar till de som är medlem där tror likadant?

    Kanske är de medlemmar där med sin partners goda minne, precis som du?
  • Anonym
    Anonym (l) skrev 2012-08-03 23:25:27 följande:
    Kanske...men inte dom jag pratat med...
    Och varför skulle de säga sanningen till dig, tror du ;)
  • Anonym

    Jag förstår inte varför man måste få andra att tvivla på sina partners bara för att man själv har en instabil relation på något sätt. Vad vinner man på att försöka tvinga fram tvivel hos någon som känner sig säker på att hans/hennes partner inte skulle gå bakom ryggen ? 
    När någon säger "Jag litar verkligen på att min partner är mig trogen" - så kommer någon annan med "HUR KAN DU VARA SÅ SÄKER PÅ DET ??" - ungefär. Det där fattar jag verkligen inte ... Varför måste man hela tiden få det att framstå som om individer av ett visst kön är opålitliga eller notoriskt otrogna ? 

    Personligen har jag bra anledningar att tro på att min pojkvän inte skulle vara otrogen. Man kan väl aldrig lita på någon till 100% antar jag, men har man kommit överens om hur man ska sköta saker och ting så kan man iallafall försöka hålla löften. 

    Varför belyser folk "sexmissbruk" som något positivt så ofta, för övrigt ? De jag mött som titulerat sig som det, har oftast vart väldigt stolta över det. Verkar vara allmänt accepterat att vara "sexmissbrukare", medan andra missbruk är fel/dåliga/ohälsosamma osv.    

  • Anonym
    c89 skrev 2012-08-03 23:31:31 följande:
    Jag känner mig ändå rätt säker faktiskt Cool
    Min sambo jobbar på min styvfars företag och jag hämtar honom därifrån nästan varje dag och han pussar mig alltid hejdå på morgonen när han åker dit. Skulle han missa ens en halvtimme på jobbet så skulle jag få veta det eftersom att min styvfar säger allt till min mamma och att min mamma är så nyfiken och frågar mig om allt.

    Min sambo är aldrig ute och festar utan han har sina hobbys hemma, sitter och spelar TV-spel online med sina kompisar och sådär. Jag är också mest hemma, när jag väl är iväg så blir det väl några få timmar hos en kompis, jag har alltid bilen eftersom att sambon inte har körkort än, men håller på att ta. Han äger ingen cykel heller för den delen och han skulle även således aldrig hinna ta bussen till någon tjej och sedan hinna komma hem innan jag gör det. 
    Dessutom har jag fri tillgång till hans dator och han har aldrig något att dölja, så, jag känner mig rätt säker trots allt, men det är verkligen vidrigt hur många i ett förhållande beter sig. Vill man ligga runt så är det väl fritt fram att vara singel?! 
    Låter inte friskt. Litar man inte på personen man är tillsammans med ska man väl inte vara tillsammans?
    Ofta (vad jag har erfarit) är det dom där svartsjuka personerna som är misstänksamma och isolerar sin partner som är dom värsta svikarna och går bakom ryggen mest. Om du inte kan lita på din partner, har förmodligen du problem och det spelar ingen roll vad han gör, d e du som behöver hjälp.
  • Anonym

    Försöker du rättfärdiga ditt beteende genom att starta denna tråd?

    Jag har en känsla av många som blivit medlemmar på VM, har just din bakgrund.

    De har en partner som struntar i dem.

     

Svar på tråden TJEJER!! Vet ni egentligen vad era killar håller på med!!!????