Forum Regnbågsfamilj - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Regnbågsbebisar våren 2013

  Fre 10 aug 2012 06:24 Läst 2983 gånger Totalt 17 svar
  Visar endast inlägg av missvan - Visa alla inlägg
 • Fre 10 aug 2012 06:24 #1

  Hej! vi väntar också vårat första barn. Bf beräknad 30 mars. Så är i v 7 nu!
  När ska ni ha?

 • Lör 11 aug 2012 00:40 #3

  Haha då får vi ungefär samtidigt då!
  Vi har varit några vändor nere i Danmark, första försöket tog men slutade i MA, sedan gick det inte på flera försök. Blev otroligt stressad över att åka ner och det blev för jobbigt allt. Så vi valde nu heminsemination som tog på första försöket! Och här är vi nu!
  Vi bor i Stockholm. Ni då?

 • Mån 20 aug 2012 07:02 #6

  Härligt för er att det gick så snabbt!
  Jag kände av tidigt gravsymtom. Och nu är jag inne i illamående(har varit flera veckor) Mår illa av mat men måste ändå äta något, sen mår jag illa efter jag ätit. Men som tur är kräks jag ej. Min mage har också blivit väldigt svullen och det känns som att den växt lite. Gick in i v. 9 igår och nu är det bara en vecka kvar till inskrivning på mama mia. Det ska bli otroligt kul! Jag känner mig lugn eftersom att jag känner av så mycket av denna graviditet. Förra va inte lika jobbig dock att den slutade snabbt.
  Trött är jag också, blir förlamande trött runt 19:00 och somnar bums!

  Hur känner ni er nu i v. 9? Kul att vi är lika långt!

 • Tis 21 aug 2012 19:30 #8

  Ja man går ju och är orolig hela tiden, en slags orättvis väntan som man inte kan göra något åt! Men jag tror också på karma, känns det bra och man känner sig bra tror jag att det inte är något. Förra året när jag fick MA kände jag på mig att något var fel och det visade sig att det var det också. Man ska lyssna på sin kropp och lita på den. Erat lilla knyte verkar må bra eftersom att T känner att allt är bra. Säkert inget att oroa sig för.

  Vi var på mama mia sist och de var jättebra, alla gånger jag ringt har de varit bra på att bemöta mig. Ska bli kul att gå dit nu en tid fram över och vi har också bara hört bra om dem.  Jag har inte direkt någon koll på föräldrargrupper och sånt men det får man nog reda på senare.

  Vi har ju inskrivning nära varandra också, riktigt spännande! vem vet kanske blir det bf på samma dag

  Min fru kommer att adoptera barnet efter födseln

  Har ni smygköpt några saker än då?

 • Tor 23 aug 2012 20:51 #10

  Haha ja de där gravtesten, tror jag har ca 11 st jag tagit för att se att det stigit och inte blir svagare! Nojig javisst!
  Vi har kikat på Brio sing, den verkar smidig och bra. Kollade in trille, vet ej om jag direkt sett den förut. är den vanlig eller är det en ny variant?

  Tycker det borde vara flera som har knyten de väntar till våren! Eller!?

 • Sön 26 aug 2012 13:53 #12

  Grattis i efterskott och grattis till att ni berättat för era nära! Det är stort att dela med sig en sån härlighet till de man står nära. Imorse fick jag en liten liten blödning och vi åkte till gynakuten. Där fick vi se hjärtat slå och en liten bebis! En otroligt fin känsla. Så nu har vi fått klartecken att den lille faktiskt lever. Bm mätte och sa att vi va i v 8+5, nån dag efter vad vi beräknat. Vi räknar ändå att vi idag går in i v10. Så får vi längre fram veta exakt bf datum. Vi båda är 27, jag jobbar på förskola o min fru som transportledare. Vi har en liten chihuahua tik vid namn Holly som håller oss sysselsatta. Vi gillar att va hemma, se film ,helst Krim!vi har ett hus i Småland som vi renoverar och spenderar helger och semestrar. Vi planerar även att flytta dit nästa år.

 • Mån 27 aug 2012 14:35 #14

  Nu har vi varit på inskrivning. Är glad att vi åkte in och såg lilla knytet igår, för idag hade de ej vul tider. Våran bm är helskön och det kändes jättebra. Kommer gå på ul i v 18, men fick boka in ett extra vul nu i veckan om jag ville. Det ska vi såklart, vill ha bild på lillen. Ja jag kommer ifrån Småland, och min familj bor i samma by där våran villa ligger. Har släkt och vänner där också. Vart ska ni flytta isåfall? Vilket land? Vi har en del kompisar inom gay kretsarna men mest hetero polare. Vi känner en tjej som gjort heminsemination, sen så följer jag en massa bloggar. Här är min blogg, har en massa andra regnbågsfamiljer länkat på sidan. Om är sugna att läsa. Www.lillamumintrollet.blogg.se

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll