• vintage

    Attraherad av äldre?

    Har ibland känt att mycket yngre kvinnor har uppskattat min närhet och att jag kunde ha tagit vara på det, men avstått för att inte ses som snuskhummer. Men hur är det egentligen, kan du, kvinna, bli attraherad av en mkt äldre man? Inte av hans makt eller rikedom, utan av hans trygga och kravlösa famn? Eller av ngt annat?

  • Svar på tråden Attraherad av äldre?
  • IsDimma

    Definitivt Jag har väl i princip alltid gillat lite äldre män. Och idag lever jag ihop med en betydligt äldre man, han har fyllt 60 och jag är 27.

  • Karinso
    IsDimma skrev 2012-08-29 05:41:16 följande:
    Definitivt Jag har väl i princip alltid gillat lite äldre män. Och idag lever jag ihop med en betydligt äldre man, han har fyllt 60 och jag är 27.

    Kul med en likasinnad, IsDimma! Min sambo är 51 och jag 26.
  • Anonym

    Då är det inget fel med att jag, man 50, önskar en kvinna runt 30 !?Glad 

  • giftfri

    Åldersskillnader är attraherande för många, tyvärr är det litet av ett tabu i Sverige..


    Vi män är aldrig otrogna.., vi bara övar på andra kvinnor för att vår partner ska få bättre sex...
  • Karinso

    För min del är det enda kruxet i vår relation att barnfrågan utgör ett stort hinder. Således kommer det nog tyvärr inte vara han och jag för all framtid.

  • vintage

    Inte helt hopplöst då, kanske, att fortsätta fantisera om att få gosa med en mkt yngre tjej. Klart att staken inte är lika mycket på hugget som förr, men smek o slick är jag nog desto bättre på...

  • Anonym (Tjejen)

    Visst, särskilt när det gäller sex.
    Från innan jag fyllde 20 och fram till nu vid 26 års ålder så dejtar jag helst äldre och erfarna män. Under denna tid har det också hänt några gånger att jag har haft sex med killar i min egen ålder men jag måste säga att för min egen del så är mogna män mycket bättre älskare, för mig har det stämt i minst 9 fall av 10!
    Den tydligaste skillnaden är att så många yngre killar lider av för tidig utlösning, de är osäkra (men för osäkra att erkänna det) och väldigt ofta verkar de vara extremt kukfixerade.
    Erfarna män är nästan alltid väldigt angelägna om att tillfredsställa mig och mina behov, de avläser mig på ett mycket bättre sätt så jag slipper ta huvudansvaret. De är oftast så mycket tryggare och om de skulle känna osäkerhet så vågar de erkänna det och man kan alltid hitta någon gemensam lösning.

    För tidig utlösning är så extremt avtändande...

  • Anonym (Gubben)

    Om jag som mogen man hamnade i en sådan situation så skulle jag förutan att vara mycket glad och lycklig. Givetvis också förstå att detta inte kanske håller så länge. Men där jag nu verkligen istället skulle leva för stunden och fånga dagen. Och istället vara så lycklig över varje dag timme minut som jag fick spendera med henne. Och riktigt njuta av att känna mig omtyckt och älskad. Allt för att en utav mina största sorger är den. Att jag själv aldrig fick tillfälle att vara ihop med en så pass ung kvinna när jag själv var i den åldern. Carpe diem!

  • Ernst Hugo

    Der är bara att erkänna - lite yngre kvinnor och lite äldre män är ofta en perfekt kombination Solig


    Postbanken, postbanken, pooostbanken....
Svar på tråden Attraherad av äldre?