• Friday­yy
    Äldre 18 Sep 16:09
    19427 visningar
    142 svar
    142
    19427

    Fifty Shades Of Grey - Reflektioner?

    Nice Girl Wrong Place skrev 2012-09-18 15:30:29 följande:
    Haha pikant ...

    Saken är den att jag nu kommer på mig själv med att hoppa över sexscenerna, eftersom de tråkar ut mig till den grad att jag blir knäpp.
    Kondomen som träs på. Hans kuk av "considerable length" som genast får henne att komma, varpå han "makes his release" och faller ihop över henne.

    Det finns inget smuts helt enkelt. Jag orkar inte läsa om ett till knull.
    Hoppas över sexscenerna och fokuserar på den ganska konstiga dynamiken mellan den perfekta mannen som flyger helikopter till middagar och tjänar 100 000 dollar i timmen, och den söta, storögda oskulden (ok, före detta). 

    Nu har inte jag läst den men ska det vara sån skit i boken kommer jag inte heller att göra det. HATAR när huvudpersonerna ska vara perfekta som de är i nästan alla amerikanska böcker. Började hata detta när jag läste Kitty-böckerna...hehe.
  • Friday­yy
    Äldre 18 Sep 16:28
    #17
    Nice Girl Wrong Place skrev 2012-09-18 16:20:54 följande:
    Ja fast han är fysiskt perfekt. Men fifty shades fucked up.
    Vilket skulle vara fint, om det inte vore för att detta används som en förklaring till varför han minsann inte klarar av annat än ett BDSM-förhållande där han dominerar.

    Så där irriterar jag mig på att det framställs som man måste vara fifty shades of fucked up - för att vara en sexuellt dominant man.

    Boken kan inte vinna hos mig. 

    Nja, jag ska nog inte heller läsa den boken, blir bara förbannad.
  • Friday­yy
    Äldre 18 Sep 17:17
    #23
    Nice Girl Wrong Place skrev 2012-09-18 16:59:14 följande:
    Ja fast här har du lite fel.
    Jag vet inte hur mycket jag ska förstöra för de som inte läst...

    ...Men det är just undergivenheten hon har problem med och hela boken är ju en kamp. Hon vill inte vara undergiven för det är ju typ "så fel..." och livremmar får henne att gråta. Så hon är ganska kaxig och stampar frustrerat i marken när han försöker.

    När hon faller in i hans ramar, är det för att han är så sexig, perfekt, hans breda axlar, smala midja, perfekta läppar, rufsiga hår och hans jeans som hänger sexigt av hans höfter...

    Und so wieter...
    Men varför läser folk sån skit?????
Svar på tråden Fifty Shades Of Grey - Reflektioner?