• Äldre 28 Oct 20:23
    19417 visningar
    142 svar
    142
    19417

    Fifty Shades Of Grey - Reflektioner?

    Jag har läst del 1 och 2 nu. Första boken gjorde mig upprörd över hans beteende och andra fick mig mer att förstå varför. 
    Men i grund och botten är det en kärlekshistoria tycker jag. Men det är alltför mycket sex, hur orkar dom?!
    Men jag tror att anledningen att böckerna säljs så bra och att alla pratar om det, är just att det får oss att reagera!

    Jag rekommenderar att folk att läsa det för det blir så kul att diskutera och få höra andras åsikter.=)

  • Äldre 31 Oct 20:24
    #95
    MammaTillNeoh skrev 2012-10-31 14:17:29 följande:
    Jag har bara läst första boken och lite av andra men jag tyckte det var väldigt svårt att läsa dom då jag är van vid att läsa serien som den var innan den blev en bok., Vet inte om ni har hört det men det var faktiskt en twilight fanfiction serie innan. Jag har de på pdf på min dator liksom många andra fanfiction läsare har. Motu är väldigt populär i twiligtfanfiction världen :P Master of the Universe, jag Älskar dom! Längtar tills filmen kommer ut, men å andra sidan är jag lite osäker på filmen hur den kommer bli,, iomed att jag och många andra läst den som twilight fanfiction innan så föreställer man sig ju edward och bella som huvudkaraktärerna och får en viss bild av sig (vilket man iofs får ändå när man läser vilken bok som helst) och det kommer bli svårt för de som gör filmen att hitta rätt personer så dom passar in, huvudkaraktärerna har väldigt starka personligheter, speciellt Christian, han kommer nog bli väldigt svårt att hitta rätt skådespelare till..  

     
    Jag läste också att Hollywood köpt rättigheter för att göra filmen...ska verkligen bli intressant vem som ska göra rollen som Mr Grey.
    Bedhead skrev 2012-10-31 15:05:26 följande:
    Det är lugnt. Jag nöjer mig med väldigt lite rent kvalitetsmässigt. Är lycklig så länge jag får läsa något annat än kurslitteratur.
    Utmärkt tidsfördriv att läsa om man vill koppla från kurslitteratur. Krävs inte så mycket hjärnkapacitet=)

  • Äldre 8 Nov 11:25

    Du läser första boken?
    För svaren till varför han är så som han är kommer fram i främst i bok nr 2 och lite i 3.
    Han är kontrollerande även utanför sängen men enligt boken och han själv så har han alltid varit sådan, det är det enda han vet och det är en del av kontraktet också.
    Men hon är den första tjejen som säger emot och han blir ju förvirrad av det. Vad som irriterar mig är att hon ber om ursäkt varje gång hon säger nej till honom. Det kunde författaren utelämnat från boken.

Svar på tråden Fifty Shades Of Grey - Reflektioner?