• Äldre 7 Nov 23:43
    19406 visningar
    142 svar
    142
    19406

    Fifty Shades Of Grey - Reflektioner?

    Lyssnat på halva boken. Så fruktansvärt banal och jag skäms men kan inte sluta lyssna. Helt besatt :(

  • Äldre 7 Nov 23:45

    Sen är jag förvirrad över hans känslor, ja jag vet att det är typ meningen med boken att han ska vara förvirrande, men jag vill ändå veta på nåt sätt. Får man veta det till slut?

  • Äldre 7 Nov 23:47

    Sen är det en sak jag inte förstår heller. Detta att hon ska lyda och bara göra som han säger o bla bla. Detta gäller kanske bdsm överlag. Jag kan förstå det under sexakten men utanför. Finns det inget intresse över vad den undergivna tänker på? Alltså vill man inte ha en dialog och ett intellektuellt utbyte?

  • Äldre 8 Nov 11:50

    Ja jag är på första boken så det är väll som du säger för tidigt för att få svar.

    Det jag ändå inte fattar är detta med att man vill att någon ska lyda och inte säga emot. För mig (som visserligen är ett kontrollfreak) så drar jag bara parallellerna till en barbaradocka. Jag förstår helt enkelt inte och jag förstår inte det romantiska i boken heller.Och detta gör mig sjukt frustrerad (eftersom jag är ett kontrollfreak och hatar när jag inte förstår ;)

  • Äldre 8 Nov 12:06
    PrimitivMan skrev 2012-11-08 11:56:11 följande:

    En sak jag funderar på är ifall boken/böckerna leder till ökat intresse (el iaf nyfikenhet) för BDSM eller om det snarast avskräcker.


    En fördel med boken är att den kan ge upphov till en del intressanta diskussioner. Kan ju outa lite sexuella preferenser i bekantskapskretsen (el sina egna). Jag bara väntar att få sätta tänderna i argument typ "det är att män gillar att förtrycka kvinnor och inget som någon kvinna själv vill" och liknande.


    Jag tror absolut det väcker nyfikenhet. Jag kan se lockelsen i det sexuella men däremot att få i hop det med vardagslivet funkar inte alls för mig. Alltså i tanken då. Känns som det där vill man ha med en främling i så fall :)
  • Äldre 9 Dec 15:46
    Nice Girl Wrong Place skrev 2012-10-08 22:36:31 följande:
    I andra boken får han föra in ett lillfinger i hennes anal.
    Haha jag måste ha missat det, eller inte kommit dit än ( har läst 4/5). Jag tycker de har vaniljsex genom hela boken. Är inte ens lite bdsm som det ändå var i första boken. Inte för att jag tycker att ett lillfinger i analen är bdsm vill jag förtydliga :P
  • Äldre 9 Dec 20:26
    Nice Girl Wrong Place skrev 2012-12-09 20:25:25 följande:
    Haha det kan ha varit i tredje. Men jag är ganska säker på att det var andra. Allt har blivit en enda stor vaniljdeg.
    Haha ja en vaniljdeg är det allt. Var är BDSM-sexet?
  • Äldre 9 Dec 20:27
    SandyDee skrev 2012-12-09 20:26:42 följande:
    Haha ja en vaniljdeg är det allt. Var är BDSM-sexet?
    Eller det kanske är jag som har missuppfattat, han dundrar ju in i henne bakifrån i bland *ironi*
Svar på tråden Fifty Shades Of Grey - Reflektioner?