• Äldre 20 Sep 19:20
  30433 visningar
  81 svar
  81
  30433

  Ni som dricker cola och ni som har slutat!

  Jag har slutat med cola för några veckor sedan. Drack kanske 2-3 liter/vecka och älskar verkligen cola! Har inte gått upp speciellt mycket i vikt men hade några kilon kvar efter mina två graviditeten och de är nu borta. Bestämde mig för att sluta helt då jag inte klarar av att ha cola hemma och inte dricka! Köpte istället Loka eller annat kolsyrat vatten då det luras med bubblorna så det känns lite samma

  Efter tre veckor köpte jag en 33cl att ha till maten på fredagen och det har jag fortsatt med. Förra helgen hade vi besök och även fast colan fanns i kylen så drack jag inte i tid och otid utan enbart ett glas till maten.

  Det går att sluta, det märks på vågen men det är jobbigt... Få saker är ju så gott som cola lycka till!

 • Äldre 20 Sep 19:53
  #15

  True meaning: känner igen det där med bra tänder, ingen viktökning och att man då bortser från att det är ett problem. För mig var droppen i somras när jag ville ha cola varje dag och min tre-åring sa: Mamma du gillar bara att dricka cola!!! Som tur är dricker inget av mina barn dricka med kolsyra i... Men kände då att nu får det räcka och som sagt då var det allt är eller inget och bara försöka stå emot när det blev jobbigt... För jobbigt blir det men det är värt det! Mår bättre, känner mig piggare och så skönt att slippa känna suget hela tiden!

 • Äldre 22 Sep 08:35
  #38

  Jag kände inte att det var bättre att dricka light eller zero utan bättre att sluta helt... Tveksam till light och zero även när det häller annan mat med... Bättre med orginal men i normal mängd...

 • Äldre 22 Sep 09:34
  #40

  Gladskit: håller helt med om att det beror på mängden men det jag tycker är oroväckande är att många (inte sagt att någon här gör det!!!) resonerar som så att om jag dricker light eller zero så kan jag dricka hur mycket jag vill och det är jag skeptisk till!

 • Äldre 26 Sep 07:28
  #62

  Jag hade också en hemsk huvudvärk första veckan... Tog Ipren och försökte bita ihop men blev det för illa unnade jag mig ett halvt glas cola. Ett tips är att köpa en 33 cl så att det inte finns mer hemma!

Svar på tråden Ni som dricker cola och ni som har slutat!
Logga in
Bli medlem