Inlägg från: Anonym (en till) |Visa alla inlägg
  • Anonym (en till)

    Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna

    Jag är nästan i samma situation som du, jag lever med min man sedan drygt 20 år och tre barn, två är utflugna. Är 43 år och har alltid vetat att jag attraherats av andra kvinnor. Har inte levt ut detta. Jag och min man har ett bra vardagsliv, men ett i princip obefintlit sexliv, vi attraheras inte av varandra och har egentligen aldrig gjort det.

    För mig har det funnits mycket frustration i att inte få leva ut sexuellt, min man har nog en lägre sexdrift så han har inte lidit så mycket tror jag.   

    Jag vill inte lämna min man, vårt hem och barn, men vill heller inte leva i total sextorka.  Det har tagit lång tid för mig att komma fram till vad jag ska göra, men med hjälp av en psykologkontakt har jag fått stöd i att ta tag i mitt liv.

    Idag faktistk har jag berättat för min man om att jag attraheras av kvinnor, och det gick över förväntan! Jag tror han känner sig lättad, då han har haft mycket skuldkänslor över vårt dåliga sexliv. Han var inte främmande för tanken på ett öppet förhållande, där vi får träffa andra, vilket känns helt fantastisk :)

    Så nu står en helt ny värd framför mig känns det som, vet inte hur och var jag ska kunna träffa någon som jag attraheras av och som vill ha mig, känns helt omöjligt faktiskt, men chansen och möjligheten finns ju i alla fall!       

  • Anonym (en till)

    Jag skulle vilja prata med dig, jag är i en liknande sits, men jag vill inte outa mig här på nätet, då värden är mindre än man tror även om man är anonym. Har du någon privat mail eller liknande?

Svar på tråden Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna