• Anonym

    Är ni tillsammans med ert livs kärlek?

    Jag har ett par förhållanden i backspegeln och endast 1 av dom känns som att det faktiskt var mitt livs kärlek, alla andra har bara varit "vanlig" kärlek. Men jag är osäker, kan ju vara så att jag bara idealiserar det som upplevdes som den "rätta" kärleken...
    Hur känns det att ha hittat sin livs kärlek? Hur vet ni att det ni har är så otroligt rätt?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-10-02 21:34
    Ni som har mött er livs kärlek, oavsett om ni är tillsammans eller inte, tror ni också att oftast känner den andra personen likadant? Jag menar, tror ni att sådan kärlek oftast inte går enkelriktat?

  • Svar på tråden Är ni tillsammans med ert livs kärlek?
  • Anonym
    Blaha skrev 2012-10-01 22:45:06 följande:
    Men vad menar du? Vad betyder "Ditt livs kärlek?"?
    Den man vill leva med resten av livet, kanske bilda familj med om det är något man vill göra
  • Anonym

    Jag trodde det men hon prasslade och ljög så nu lever jag ensam...Vissa tjejer är fantastiska på dubbelliv...

  • Anonym

    Ni som inte är med ert livs kärlek, känner ni också att ni alltid kommer ha kvar känslorna och om chansen dyker upp kommer ni försöka få tillbaka henne/honom?

  • Anonym

    Jag är gift med min livs kärlek och ska snart få vårt första barn. Han är min bästa vän, den som betyder mest, vi älskar varandra otroligt mycket och kan inte bli lyckligare. Finns inget vi vill ändra på i vårt förhållande. Är lika kär nu som när vi träffades för 6 år sedan och vi vet att de är vi för resten av livet. När man träffar den som verkligen är den rätta så vet man.

    En gång fick jag höra att om man ser 3 anledningar till att man inte ska vara tillsammans så bör man göra slut. Jag hittar ingen anledning till att vi inte ska vara tillsammans.

    Äkta kärlek finns men många nöjer sig för att  de är bekvämmt.   

  • Anonym

    Ja det gör jag! Vi är helt rätt för varandra och det finns inte på kartan att nån annan man skulle överträffa honom på nåt sätt. Efter 7 år pirrar det fortfarande i magen.

  • Anonym

    Ni verkar ha gemensamt att det bara känns i kroppen att det är rätt. Det skulle jag också bäst beskriva känslan som jag kände med mitt ex. Det kändes som att jag hittat hem.

  • Anonym

    Ja, definitivt, men vägen hit har varit jobbig! Jag och min sambo träffades när jag var 14 och han 16, och det slog gnistror mellan oss redan då. Tyvärr fick vi träffas i hemlighet ett tag och sen bryta då han var tillsammans med en annan tjej. Men det fick bara ett år tills vi började träffas igen. Då skulle han ha barn med den andra tjejen. 15 år gammal valde jag att vara tillsammans med någon som skulle ha barn med någon annan, bara för att det var han. Det höll ca sex månader tills jag var 16 sen gick det inte längre. (de var inte tillsammans) under fem års tid träffades vi som vänner när tillfälle gavs, jag hade ny pojkvän och han hade flickvän, jag vet åtminstone att med den pojkvännen kändes det bara som "vanlig" kärlek, även om jag ganska glad för honom också. Vi var tillsammans i tre år och två månader och jag trodde att det var honom jag skulle vara med. Tills en dag, när jag var 19 då den andra killen hörde av sig igen och ville träffas. Sen dess har det varit vi, vi flyttade ihop efter en månad och fyra månader senare valde vi att skaffa barn. Idag är jag 22, har en underbar dotter, och ett underbart liv med min sambo. Igår förlovade vi oss. Vi har många gånger pratat om hela vår resa, han känner likadant och har alltid vetat att det var mig han skulle vara med. :). Ursäkta den dåliga styckeindelnigen, skriver från iphone.

Svar på tråden Är ni tillsammans med ert livs kärlek?