• Icilla

    Är ni tillsammans med ert livs kärlek?

    Ja, det tror jag faktiskt att jag är! Hjärta Har inte jättestor erfarenhet av längre förhållanden, men inget har känts så här rätt på alla plan i tidigare relationer.

  • Icilla
    Anonym (Sviken..) skrev 2012-10-02 18:02:35 följande:
    jag trodde jag var det tills för någon vecka sedan då jag fick veta att han loggat in sig på dejtingsidor(firstdate, mötesplatsen). Han hade skrivit en rätt utförlig presentation på firstdate...=(  Fast han påstår sig ha gjort det bara för att han var nyfiken på vad för folk som håller till på sådana sidor. Så nu så separationen ett faktum och 11 år bortkastat.. Dock så har vi en underbar son som jag är oändligt tacksam för och är min stora kärlek livet ut..

    Med all respekt för din situation. Jag har absolut ingen aning om hur ert förhållande ser ut och ev. bakgrund till att din sambo beter sig som han gör. Men... 

    Jag hade också blivit jätteledsen om min sambo lagt upp en presentation på dejtingsajter. Däremot hade jag verkligen funderat en vända till innan jag gått så långt att jag skulle vilja separera. Du skriver att du trodde att du var tillsammans med ditt livs kärlek. Tolkar det som att ni har en väldigt bra relation i grunden!

    Jag försvarar inte alls det din sambo gjort. Tycker att det är helt fel. Men kan det vara som han säger - att han var nyfiken och sökte lite spänning? Har ert förhållande blivit slentrian? Saknas det där lilla extra? Kanske värt att ta en diskussion/verkligen prata ut om det? Beteendet kanske går att ändra? Har han träffat någon i verkligheten eller är det "bara" nätdejtande (om ens det?) 

    Jag har inga svar på era problem, men tycker att det känns "onödigt" att kasta bort 11 år i en bra relation (?) för att den ena parten lägger upp en presentation på en dejtingsajt. Men det är bara mina tankar... hoppas att det löser sig till det bästa för er!
           
Svar på tråden Är ni tillsammans med ert livs kärlek?