• Anonym
    Äldre 1 Oct 22:42
    29316 visningar
    134 svar
    134
    29316

    Är ni tillsammans med ert livs kärlek?

    Jag har ett par förhållanden i backspegeln och endast 1 av dom känns som att det faktiskt var mitt livs kärlek, alla andra har bara varit "vanlig" kärlek. Men jag är osäker, kan ju vara så att jag bara idealiserar det som upplevdes som den "rätta" kärleken...
    Hur känns det att ha hittat sin livs kärlek? Hur vet ni att det ni har är så otroligt rätt?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-10-02 21:34
    Ni som har mött er livs kärlek, oavsett om ni är tillsammans eller inte, tror ni också att oftast känner den andra personen likadant? Jag menar, tror ni att sådan kärlek oftast inte går enkelriktat?

  • Svar på tråden Är ni tillsammans med ert livs kärlek?
  • Turkfä­stmön
    Äldre 1 Oct 22:57
    #11

    Ja jag lever med mitt livs kärlek. Vi är som gjorda för varandra.

  • My userna­me
    Äldre 1 Oct 22:58
    #12

    Det är lite svårt att förklara bara på rak hand såhär hur jag vet att han är mitt livs stora kärlek men jag kan göra ett försök i alla fall jag bara VET för det känns rätt i hela kroppen. Inget förhållande kan någonsin bli perfekt och alla har sina fel och brister men trots det så är han den jag vill leva med, bli gammal med. Jag har aldrig kännt så i tidigare förhållanden som jag gör nu. Vi har gått igenom otroligt mycket ihop och vi blir starkare för varje dag som går. Jag är stolt över att han är pappa till mina barn eftersom han är en så fin person, inside out! Planerar att inom kort gifta oss också, något jag innan i tidigare förhållanden aldrig haft en tanke på. Vi är väldigt lika varandra och tänker på samma sätt också. Sen när kärleken är ömsesidig och man ger lika mycket som man får då VET man

  • Anonym (Nej)
    Äldre 1 Oct 23:01
    #13

    Jag var tillsammans med en kille för några år sedan som var/är min största kärlek och det kommer nog aldrig förändras. Mitt hjärta rusar fortfarande varenda gång jag ser honom, vare sig det är på bild eller ute i samhället. Jag har inte träffat någon hittills som fått mig att känna som han gjorde.  

  • Anonym (Älvan­)
    Äldre 1 Oct 23:06
    #14

    Jag lever tillsammans med mitt livs stora kärlek och har gjort i fem år, snart ett år som äkta makar till och med och med en bebis i magen ♥

    Trodde mitt ex var mitt livs största kärlek, men livet och kärleken med min nuvarande man är betydligt större, ännu härligare :). Jag vet för att jag inte ser något annat än ett liv med honom, tänker inte att det finns ett liv där inte han lever med mig. Det är han och jag.

    Känner mig så otroligt älskad, uppskattad och betydelsefull. Kärleken jag känner för honom känner jag tillbaka. Vi kompletterar varandra på alla plan. Joooo, han är mitt livs största kärlek ♥

    :) 

  • Anonym
    Äldre 1 Oct 23:12
    #15

    Jag är gift med min livs kärlek och ska snart få vårt första barn. Han är min bästa vän, den som betyder mest, vi älskar varandra otroligt mycket och kan inte bli lyckligare. Finns inget vi vill ändra på i vårt förhållande. Är lika kär nu som när vi träffades för 6 år sedan och vi vet att de är vi för resten av livet. När man träffar den som verkligen är den rätta så vet man.

    En gång fick jag höra att om man ser 3 anledningar till att man inte ska vara tillsammans så bör man göra slut. Jag hittar ingen anledning till att vi inte ska vara tillsammans.

    Äkta kärlek finns men många nöjer sig för att  de är bekvämmt.   

  • Minion
    Äldre 1 Oct 23:19
    #16

    Jag kan helt säkert säga att jag är tillsammans med mitt livs kärlek Glad

    Vi blev tillsammans när vi var 17 och fick tre barn. Separerade när vi var 27, för att vi tog varann för givet bl a, och för att sambon hade blivit kvar i tonåren mognadsmässigt sett. Vi levde isär i drygt ett år och hade barnen växelvis och båda dejtade andra under denna tid. Detta år fick honom att växa upp och lärde honom att prioritera rätt.

    Vi råkade väl egentligen bara hamna i säng förra hösten (blir exakt ett år om 8 dagar) och det var det bästa som hänt oss! Jag blev gravid den gången trots dagen- efter- piller och det var självklart för oss att vi skulle behålla och bli tillsammans igen :)
    Nu har vi en liten pojk på snart 3 månader och vi planerar att gifta oss! Hjärta

  • Äldre 1 Oct 23:25
    #17

    Oja! Jag vet eftersom det bara känns så rätt. Jag älskar honom över allt annat, han är min bästa vän och vi trivs riktigt bra ihop. Jag känner mig bekväm med honom, och kan inte tänka mig ett liv utan honom. Kärlek!

  • Äldre 1 Oct 23:34
    #18

    Kärlek och kärlek...det är väl inte alltid sådär himlastormande. Men jag tror faktiskt att jag kommer att leva med min fru tills dess att döden skiljer oss åt.

  • Anonym
    Äldre 1 Oct 23:40
    #19

    Ja det gör jag! Vi är helt rätt för varandra och det finns inte på kartan att nån annan man skulle överträffa honom på nåt sätt. Efter 7 år pirrar det fortfarande i magen.

  • Äldre 1 Oct 23:42
    #20

    jag är tillsammans med mitt livs kärlek. vi träffades när vi var 15, jag var tillsammans med min första pojkvän och gjorde slut med honom för denna kille. efter några månader tog det slut, och jag flyttade utomlands för att komma över honom. nu sex år senare (för ca ett år sen) flyttade jag tillbaka till sverige och min hemstad, vi träffades av en slump (hade inte tänkt på honom på fem år) och nu bor vi ihop och väntar vårat första barn.

    har haft flera förhållanden under tiden jag var ifrån honom men aldrig känt på samma sätt.

Svar på tråden Är ni tillsammans med ert livs kärlek?