• Anonym

    Är ni tillsammans med ert livs kärlek?

    Jag har ett par förhållanden i backspegeln och endast 1 av dom känns som att det faktiskt var mitt livs kärlek, alla andra har bara varit "vanlig" kärlek. Men jag är osäker, kan ju vara så att jag bara idealiserar det som upplevdes som den "rätta" kärleken...
    Hur känns det att ha hittat sin livs kärlek? Hur vet ni att det ni har är så otroligt rätt?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-10-02 21:34
    Ni som har mött er livs kärlek, oavsett om ni är tillsammans eller inte, tror ni också att oftast känner den andra personen likadant? Jag menar, tror ni att sådan kärlek oftast inte går enkelriktat?

  • Svar på tråden Är ni tillsammans med ert livs kärlek?
  • Anonym

    Ni verkar ha gemensamt att det bara känns i kroppen att det är rätt. Det skulle jag också bäst beskriva känslan som jag kände med mitt ex. Det kändes som att jag hittat hem.

  • Anonym (Mi)

    Jag är inte tillsammans med mitt livs kärlek, han som var min första riktiga pojkvän. Jag var så ung då att jag inte skötte det hela så bra, om man säger så, och det ångrar jag grymt mycket. Och ja, jag kommer alltid att ha känslor för honom och om jag får chansen kommer jag att försöka få honom igen. Jag vet precis vad du menar med att de andra bara är vanlig kärlek. Jag känner också så.

  • MiniStumpan

    Träffade min man när vi var 16. Det var 14 år sedan. Vi har två barn och livet känns helt underbart. Så jag lever absolut ihop med mitt livs kärlek :)

  • kiriaki

    Forsta gangen jag pratade med min make sa kandes det som att jag fatt en spark i magen, sa starka kanslor kom over mig, sedan kande jag lattnad. Det var som att allt i hela universum helt plotsligt foll pa plats och jag hade antligen hittat hem.

    Jag kande mig totalt galen eftersom vi bara pratat i kanske en halvtimme och det var helt vanskapligt (jag hade sambo sedan 7 ar och snackade endast med denna karl pga att min kompis bad mig hjalpa honom med en grej) men jag visste pa en gang att detta var den man som jag ska spendera mitt liv med, att det var honom jag saknat alla ar som jag kant det som att det fanns ett hal i mitt hjarta.

    Jag satt vaken hela natten och forsokte fa ordning pa tankarna, for sa fort den dar kanslan kom over mig sa visste jag att jag - oavsett vad denna frammande man tyckte och tankte - att mitt forhallande med min sambo var over, och efter det dar samtalet sa klarade jag inte ens av att kyssa honom. Det kandes som otrohet mot denna man jag endast pratat med i 30 minuter. 

    Dagen efter ringde jag min kompis som presenterat oss for varandra och jag var halvt hysterisk och sa helt arligt att jag tror att denna man ar mitt livs stora karlek aven om det lat helt javla galet. Min kompis svarade "Jag visste att ni var perfekta for varandra! Och vet du.. Jag pratade med honom for 20 minuter sedan och han sa att du ar hans livs stora karlek ocksa, han var helt till sig!".

    Jag lamnade min sambo omedelbart och flyttade in med denna man pa en gang, 7 veckor senare var vi gifta och nu 2 ar senare ar vi fortfarande nyforalskade med en bebis pa vag. Det ar utan tvekan det basta forhallandet jag nagonsin haft - alla kategorier. 

    Sa jag sager sahar: When you know, you KNOW! Flört       

  • tjej87

    Ja, jag vill gifta mig med min sambo, ha barn och sen bli gamla ihop! Kan inte tänka mig någon som jag hellre skulle vilja göra det med, han är ju helt underbar min älskling :)

  • Anonym (jagintemed)

    Nej, mitt livs kärlek är gift med en annan och har två barn.

  • Batte

    Du är aldrigt tillsammans med ditt livs kärlek eftersom hjärnan är skapad att alltid söka vidare. Men har du det bra så tänk på att gräset aldrig är grönare....

  • Cheeses

    Ja jag är tillsammans med mitt livs kärlek. Men det är såå sorgligt, vi kommer att behöva gå skilda vägar i framtiden trots att vi älskar varandra! Jag bävar inför den dagen!

  • Anonym (Mi)
    Anonym (jagintemed) skrev 2012-10-02 00:39:57 följande:
    Nej, mitt livs kärlek är gift med en annan och har två barn.
    Så är det för mig med :(
    Cheeses skrev 2012-10-02 01:04:32 följande:
    Ja jag är tillsammans med mitt livs kärlek. Men det är såå sorgligt, vi kommer att behöva gå skilda vägar i framtiden trots att vi älskar varandra! Jag bävar inför den dagen!
    Varför det?
     
Svar på tråden Är ni tillsammans med ert livs kärlek?