• Anonym

    Är ni tillsammans med ert livs kärlek?

    Jag har ett par förhållanden i backspegeln och endast 1 av dom känns som att det faktiskt var mitt livs kärlek, alla andra har bara varit "vanlig" kärlek. Men jag är osäker, kan ju vara så att jag bara idealiserar det som upplevdes som den "rätta" kärleken...
    Hur känns det att ha hittat sin livs kärlek? Hur vet ni att det ni har är så otroligt rätt?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-10-02 21:34
    Ni som har mött er livs kärlek, oavsett om ni är tillsammans eller inte, tror ni också att oftast känner den andra personen likadant? Jag menar, tror ni att sådan kärlek oftast inte går enkelriktat?

  • Svar på tråden Är ni tillsammans med ert livs kärlek?
  • Javisstserru

    Jag kan inte tänka mig ett liv utan honom, han gör mig hel. Så, jag antar att han är det. 13 år och det kittlas ff i magen

  • LilyNoelle

    JAAAAAAAAAA definitivt!! Känns i hela mig. Tror man känner att det är den rätta, lyssna bara på din inre röst.. den brukar stämma. Var tillsammans med en man i åtta år innan och på något sätt så kände jag hela tiden att detta inte var mitt livs kärlek även om jag älskade honom. Men min nuvarande man WOW det är kärlek det. Tvillingsjäl. Vet inte hur jag ska förklara men jag känner det bara.. en annan slags kärlek.

  • Anonym (Eva-Stina)

    Ja, han är helt underbar. Han är mitt liv som jag vill leva med hela livet ut. Hoppas han känner likadant Hjärta

  • Anonym

    Jag tror att antingen är det rätt från början eller inte , jag tror inte på det där att man är tillsammans ett antal år och sen inser att det är inte rätt , nej jag tror det är fel ,så ja det är jag.(-:

  • Anonym
    Anonym (Mi) skrev 2012-10-02 01:11:00 följande:
    Jag har alltid vetat att den är han...När det var vi, och när jag varit singel eller med någon annan.
    Jag känner likadant. Har känt att mitt ex är den rätte när det tog slut, när jag varit singel och när jag varit i ett nytt förhållande. Den nya kärleken har också varit en fin kärlek, men inte lika djup och.. ja, rätt.
  • sextiotalist

    Ja, så har det känts väldigt, väldigt länge. Snart 20 år.

  • sextiotalist

    Varför jag vet det, därför han gör mig lycklig och jag mår bra när jag är tillsammans med honom. De gångerna jag blir sur och arg på honom brukar jag tänka vilka saker som jag skulle sakna som jag irriterar mig på hos honom och konstaterat allt. Det som ibland gör mig irriterad, skulle jag sakna om han inte fanns hos mig.

Svar på tråden Är ni tillsammans med ert livs kärlek?