• Anonym (Undra­r)
    Sun 15 Sep 2019 10:27
    6124 visningar
    90 svar
    90
    6124

    Ta oskulden av killen

    Jag undrar om det är vanligare med män som är oskulder än kvinnor? Av nån anledning har jag fått den uppfattningen men har inget som helst belägg för det.

    Jag själv blev av med svendomen när jag var 18 och det men en jämnårig men redan väldigt erfaren kvinna (debuterade som 13-åring) och det ser jag bara som en fördel. Hon gav mig en väldigt positiv syn på sex och hon hade redan testat en hel del och med henne hade jag också analsex för första gången (något som jag tycker kan vara en trevlig variation då och då, men inget som är nåt särskilt för mig). Sen tog jag själv två oskulder innan jag hade fyllt 20, men det har det inte blivit några fler och jag är nu 55+.

    Men jag har ibland undrat över hur det skulle vara att träffa en vuxen kvinna, kanske t.o.m. i min egen ålder, som var oskuld och få guida henne in i sexlivet. Naturligtvis tänker jag att om det fanns någon sådan så skulle jag nog ändå tro att det var når fel på henne, men det måste ju naturligtvis inte vara så. Jag tänker att det skulle vara intressant att få vara med på hennes resa att upptäcka och förhoppningsvis börja tycka om att ha sex.

    Att nu bli den förste för en ung kvinna/tjej är däremot inget jag är sugen på. Åldersskillnaden är för stor.

    Nåt annat som jag har varit med om är att uppleva hur en kvinnor som är 40-50 och har levt med andra män och fått barn osv. och som aldrig riktigt har uppskattat sex men nu börjat att göra det, efter skilsmässa och att barnen har flugit ur boet. Det är som att en låsning de haft har lossnat och plötsligt blir de som sexuella vilddjur och får lättare att få orgasm osv. och själva beskriver det som att de har bättre sex än de nånsin haft i sitt liv. Det är ett intressant fenomen och det är bara att vara tacksam för att få vara med om det!

Svar på tråden Ta oskulden av killen