Inlägg från: Kermit1561 |Visa alla inlägg
  • Kermit1561

    Ta oskulden av killen

    Fröken reserverad skrev 2012-10-19 11:41:16 följande:

    Nä, det är sant.

    Men i mitt sexliv vill jag inte ha oerfarna. Jag vill vara där jag är sexuellt.Inte behöva tampas med för tidiga utlösningar, för mycket brådska, fummel och osäkerhet.

    Det är inget fel med det, alla har vi varit där. Men jag föredrar inte det sexuellt.

    Min man (eller om vi har sex med någon annan) bör vara ohämmad, orädd, säker, veta vad han gör, uthållig, komma med nya inputs osv.

    Krävs som minst en hel del självkänsla.


    Det intressanta är att om en man dömer en kvinna efter hur många hon haft sex med så är det sexism men om en kvinna dömmer en man efter samma sak så är det bara ett personligt val....
  • Kermit1561

    Att kvinnor ratar oerfarna män handlar om att de har dålig koll på sina egna sexuella behov och dessutom en oförmåga att kommunicera dem till sin sexpartner..

  • Kermit1561
    Anonym (Japp) skrev 2019-09-16 06:16:23 följande:

    Eh nej. Det handlar om att de vet vad de gillar och vill GA en man som vet vad han gör. Inte en fumlig, nervös man som behöver karta. Det hade man nog av i tonåren. Självklart kommunicerar man men att behöva leda och visa och förklara är helt ointressant.


    Män vet i högre grad än kvinnor vad de vill men de ratar inte oerfarna kvinnor på samma sätt trots det..
  • Kermit1561
    Anonym (Japp) skrev 2019-09-16 07:35:28 följande:
    Varför skulle inte kvinnor veta vad de vill? Majoriteten vuxna kvinnor vet definitivt vad de vill. Det vimlar ju inte av oskulder i 35-40-årsåldern så det är ju inte något man träffar på ofta. Andra får ju göra precis som de vill men jag och många med mig vill ha en partner som tar för sig och vet vad de vill och kan läsa av en kvinna utan manual
    Kvinnor onanerar mindre och har därför sämre självkännedom när det gäller vad de behöver sexuellt, de är dessutom sämre på att kommunicera rakt och tydligt. 
     Dessutom är de rom-kom skadade och förväntar sig att män automatiskt skall veta vad de vill (och gör de inte det skyller man på oerfarenhet i stället för att inse att de själva är dåliga på att kommunicera). 
  • Kermit1561
    Anonym (Anonym) skrev 2019-09-16 12:27:40 följande:

    Jag kan meddela att jag onanerar mer än min sambo.


    Säkert, men det säger ingenting om hur det ser ut generellt.
  • Kermit1561
    Anonym (Japp) skrev 2019-09-16 11:58:09 följande:

    Här generaliserar vi ja. Det där är bara trams.


    Hur mycket kvinnor och män onanerar finns undersökt i ett otal olika undersökningar.
Svar på tråden Ta oskulden av killen