Inlägg från: Anonym (C) |Visa alla inlägg
  • Anonym (C)

    Ta oskulden av killen

    Anonym (s) skrev 2019-09-16 23:19:00 följande:

    Du har flera ggr skrivit att män som är vuxna oskulder har något fel och är jävligt udda. Det är väl att se ner på folk. Det var just den attityden som gjorde att jag inte fick det gjort. Dessutom är det bra lättare för dig som tjej att få det gjort men som kille krävs det att jag tar initativ och steg för att det ska hända. Och är man blyg då är det jävligt svårt. Får man dessutom hela tiden höra att dom som inte har förlorat oskulden vid 16 är losers ja då känner man inte direkt för att försöka. Det är dessutom bra mycket svårare för oss killar. Är man tjej och vuxen oskuld då är det få män som inte skulle vara intresserad. Det skulle snarare vara ett plus för många män. För en kille är det inte så där är risken stor att tjejen inte kommer ta det bra om man är vuxen och oskuld. Det gör det bra mycket svårare.

    Så du lever i ett litet samhälle då där du har koll på alla. Jag lever i en mellan stor stad och jag har verkligen inte koll på alla i min omgivning. Finns dom jag jobbar med som jag inte har en aning om. Finns dom jag tränar med som jag inte har en aning om finns helt enkelt massor av folk som jag inte vet om dom är oskulder.


    Visst är det generellt sett svårare för män att hitta någon att ligga med, kommer dock alltid finnas kvinnor som förnekar det och skulle rekommendera att inte slösa tid på att tjafsa med dem om det. Ditt problem är att du fastnat i tänket att det nu är pinsamt och onormalt att du är oskuld och att ingen kvinna skulle kunna acceptera dig som det.

    Försök att sluta jämföra dig själv med andra och att tänka på hur kvinnor kan tänkas reagera eller inte reagera. Alla är inte så inskränkta att de går runt och tänker att det är något fel på en för att man inte haft sex. Se istället till att träffa kvinnor, gör ett gott intryck och säg ingenting om att du är oskuld.

    Det finns dessutom visst kvinnor som tar initiativ så det är inget som säger att du måste göra det i egenskap av man. Och i slutändan får man faktiskt riskera lite ibland för att vinna något.
  • Anonym (C)
    Anonym (s) skrev 2019-09-18 23:48:40 följande:

    Jo fast nu bor jag i en medelstor stad och skit sprider sig. Det räcker att jag stöter på en tjej med fördomar och risig syn på oerfarna så är jag körd. För dom snackar ju. Sen vet jag inte vad du menar med att tjejer tar initiativ. Om du menar det att dom sitter på en stol och ska visa någon blick som man ska fatta betyder något annat än den dom gav tidigare ja då är jag inget vidare på att läsa av det. Och det är ju jag som lik förbannat måste ta initiativet ändå och jag har ingen aning hur. Och sen är det en stor tröskel för det kan ju sluta extremt förnedrande.


    Det låter mer som en byhåla om det sprider sig så mycket och alla pratar med alla, bor också i en medelstor stad och skulle absolut inte vara kört för att det blev tokigt med någon tjej. Och jag menar inte ta initiativ som i att ge dig subtila tecken utan som i att tydligt visa att de är intresserade av dig och se till att ni hamnar till sängs tillsammans. Jag har inte träffat många tjejer men ändå stött på flera som tar initiativ och visar vad de vill så de finns absolut.

    Ja det kan sluta förnedrande men vill du ha sex eller vara i ett förhållande får du nog lära dig att släppa den rädslan.
Svar på tråden Ta oskulden av killen