Inlägg från: Anonym (Visste du detta?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Visste du detta?)

    Vansinnig, arg, förtvivlad, förbannad :-( Om detta stämmer vill jag inte vara med.......

    .............. att betala skatt längre! Inte konstigt att det ska sparas in på våra gamla, våra skolbarn, redan överfulla dagis. Sjukvården som idag inte är värt namnet, dom som kan flyr landstinget och söker sig till privata kliniker. Engagerade föräldrar väljer friskolor. Jag kan göra listan hur lång som helst.  Jag har aldrig varit SD, men kan kan efter detta förstå att dom skjuter i höjden och nu har över 10%.

    HUR kan en familj där barnen inte är födda i Sverige få föräldrapening retroaktivt? Vad är det för idioter som beslutat detta?

    Det här är en fruktansvärt stor spark i magen för ALLA svenska familjer som daligen jobbar och sliter för att få ekonomin att gå runt. Ett rent hån vill jag nog säga

    Jag är så arg, så jag tuggar fradga. Tills någon stoppar detta vansinne tänker jag jobba så mycket svart som det bara är möjligt.Förresten: vem kontaktar man för att be dom sluta dra min skatt till detta vansinne? Jag ställer inte upp längre!


    Ekonomisk ersättningen för en nyanländ invandrarkvinna som är arbetslös och har tre barn.
    Kvinnor får:
    6 510 kronor i etableringsersättning
    4 500 kronor i etableringstillägg
    4 500 kronor i bostadsbidrag
    3 754 kronor i barnbidrag
    2 546 kronor i underhållsstöd
    = 21 810 kronor i månaden skattefritt.


    Utöver detta har kvinnan rätt till:


    259 200 kronor i retroaktiv föräldrapeng från det att barnet föddes, oavsett i vilket land det är fött. Hon kan själv välja i vilken takt föräldrapengen ska betalas ut. Exemplet är baserat på den lägsta ersättningsnivån om 180 kronor per dag under 480 dagar per barn.


    Källa: www.statskontoret.se
    http://avpixlat.info/


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-10-19 13:51
    Nej, faktiskt! Att det var så här illa hade jag ingen som helst aning om. Varför måste vi hälla ett överflöd av pengar över dessa människor? Hur många svenska barnfamiljer som är hemma med föräldra penning har dessa summor att leva på? Tacka fn för att alla vill hamna i Sverige (
  • Svar på tråden Vansinnig, arg, förtvivlad, förbannad :-( Om detta stämmer vill jag inte vara med.......
  • Anonym (Visste du detta?)
    Anonym (glader) skrev 2012-10-19 13:46:45 följande:

    Det där stämmer inte kan jag lugnt säga.

    Jobba gärna svart du, men du förstör inte för någon annan än dig själv egentligen. Ingen pension, ingen A-kassa om du blir arbetslös, ingen dokumentation på att du öht haft det jobbet och kan då inte heller använda det som merit.

    Bitter?



    Bitter? Ja, mycket! Tror inte jag är ensam om att vara det.  I den här takten så kommer det ivarjefall inte att finnas några pengar till pension eller A-kassa. Glader: du tänkte inte på det eller?
  • Anonym (Visste du detta?)
    Madick skrev 2012-10-19 15:06:09 följande:
    Vad jag tycker är bra mycket värre än att invandrare får pengar under två år så de överlever och kan lära sig svenska är de svenska brudar som skaffar barn på barn på barn, aldrig haft något jobb mer än tillfälligt, ser till att mannen inte kan behålla något jobb eftersom han ständigt måste vabba trots att mamman är hemma, som lever på bidrag år ut och år in och bara glider runt. DET är skamligt. Vidrigt rent ut sagt. Sluta ge en massa bidrag åt friska människor som inte ens försöker. Invandrare som kommer hit och kämpar för att lära sig språket ger jag bra mycket hellre av skattepengarna till. De tar ju dessutom de "skitjobb" som de fisförnäma bidragstagande storfamiljerna inte vill ha.

    Mm, visst. Vad heter planeten du ramlade ner ifrån? Som kommer hit och kämpar för att lära sig språket? Mm, visst. Möjligen kan dom släpa sig dit OM kvinnorna håller sig bakom ett draperi, OCH om läraren inte är en kvinna. Jag antar att du tycker att tacksamheten vi får tillbaka också är helt ok? """Dålig mobiltäckning, inte spöken orsak till demonstration på Glava asylslott ASYLELÄNDET Som vi skrev om igår demonstrerade de flyktingar som är inhysta på Glava asylslott utanför Arvika. De höll upp plakat som antydde att de var rädda för spöken. Nu visar det sig dock vara den gamla vanliga visan. Det är för dålig service på hotellet helt enkelt, bl a tycker man inte att mobiltäckningen är tillfredsställande. Utöver detta gillar man inte att behöva köa till toaletterna (det finns 44 stycken), man tycker inte det är tillräckligt stor variation på maten som serveras och man får inte tillräckligt med fickpengar. Även kommunikationerna mellan Glava och Arvika är är för dåliga anser man och hänvisar till att en flykting missade sista bussen tillbaka till boendet för en tid sedan. En ung kvinna på boendet är gravid men ?orkar inte? vara det och på något sätt skylls även detta av de boende på brister i det svenska mottagandet, liksom att någon haft ont i magen utan att Migrationsverket satt in extra resurser. Det har också klagats på att varmvattnet inte räcker, vilket dock visat sig bero på att man använder duscharna för att värma nappflaskor. Vidare har man klagat på fukt inomhus, något som man dock orsakat själva genom att hänga upp fuktig tvätt i alla utrymmen. Detta efter att man haft sönder torktumlaren genom att försöka bryta upp luckan med en sked. Media försöker förstås i vanlig ordning få det att låta som att dessa människor som ska föreställa ha flytt från krig, förföljelse och svält nu tvingas leva under oacceptabla förhållanden på Glava asylslott. Det reser förstås frågor kring hur eländigt man kan ha haft det tidigare om man börjar kverulera om dålig mobiltäckning i det land där man sökt asyl. Att det bland dessa personer uppenbarligen finns dem som är kapabla att sparka en av sina egna kvinnor i magen och hota henne med kniv ger inte riktigt heller bilden av en utsatt människa i tacksamhet över att ha fått en fristad i Sverige."""
  • Anonym (Visste du detta?)
    Madick skrev 2012-10-19 15:56:19 följande:

    Tack gode Gud för avpixlat.info som är ett media som faktiskt berättar sånt som andra medier mörkar av den anledningen att vi INTE ska få veta hur illa ställt det uppenbarligen är. Tänk vad många människor vi skulle kunna hjälpa på plats för dom pengarna 1 familj får här. OCH dom vi då skulle hjälpa är ju faktiskt dom som behöver hjälpen mest, dom som INTE har pengar till flygbiljetter. Dom som inte äger ett pass som dom kan kasta bort så fort dom närmar sig Sveriges gräns. På avpixlat får man upp ögonen vare sig man vill eller ej! Får en känsla av att flera av kommentarskrivarna här borde ta sig en titt där då och då, och kanske tänka till en sväng.
  • Anonym (Visste du detta?)
    Anonym (rasisttrådar) skrev 2012-10-19 18:46:10 följande:
    Ännu en dåligt dold rassetråd som dyker upp på en fredagskväll när moderatorerna gått hem. SUCK!!!! Kan inte skitdemokraterna gå hem till flashback nån jävla gång!!!

    Ursäkta, men vad svammlar du om? Är du möjligen onykter? Kallar du alltid kl 13.40 en fredag för fredagskväll? Kryp tillbaka ner i soffan och somna om vetja!
  • Anonym (Visste du detta?)
    Anonym (rasisttrådar) skrev 2012-10-19 19:16:05 följande:
    Det som är mest beklämmande är det hat som sprids i dessa trådar. Det är inget annat än rasistiskt skitsnack i denna tråd!

    Varför blir man kallad rasist så fort man har en annan åsikt än du och dina vänner. Jag hjälper mer än gärna dom som behöver, dom krakarna som inte har en chans i världen att ta sig hit. Men det innebär INTE att jag har lust eller råd att försörja alla människor som vill hit. Av vilken anledning tror du att dom fleste lyckas ta ig ända hit till Sverige? Det finns en anledning. Och den vill inte jag ställa upp på! Jag har gamla föräldrar, barn och barnbarn . Ingen av dom har dessa summor att röra ig med! Det är alltså dom jag först och främst behöver hjälpa till att försörja. Sorry, men prio 1 för mig är inte att försörja en familj som varje år skaffar ännu ett barn fast dom inte kan försörja dom som dom redan har?
Svar på tråden Vansinnig, arg, förtvivlad, förbannad :-( Om detta stämmer vill jag inte vara med.......