• pluvdo

    Kär i min bästa killkompis

    Han kanske ville se om han kände något eller inte? Så gjorde han inte det och då kände han att han var redo att fria till sin flickvän eftersom han var säker på att han inte vill ha någon annan.

    Eller så är han elak och manipulativ och njöt av att göra så mot dig, väl medveten om att du skulle förvänta dig något mer och sedan må skit efteråt när han berättade om förlovningen.

  • pluvdo
    rundaringar skrev 2012-10-20 19:32:53 följande:
    För det första; man kysser inte någon helt plötsligt bara sådär om man inte känner något. Sen ger han dig ju massa komplimanger, sättet han berättar för dig hur vacker du är. Nja, skulle du säga så  till en killkompis som du inte hade känslor för? Det kan ju vara så att han inte vill äventyra er vänskap.

    Hade jag varit du så hade jag frågat honom rakt ut. Han är skyldig dig att förklara tycker jag.. Sen är ju frågan om du klarar svaret om han säger att han inte känner något och vill vara med sin sambo. Kan du fortsätta vara vän med honom då?
    Man kan kyssa någon och ge denne massa komplimanger om man är manipulativ och tycker om att den andre tycker om en också. Det behöver inte betyda att man är kär i den. Om han varit kär i ts så hade han knappast kysst henne och ögonblicket senare gått och friat till sin flickvän bara för att sedan trycka upp det i ansiktet på ts. Det är inte sjyst.
Svar på tråden Kär i min bästa killkompis