• Äldre 31 Oct 14:52
    40133 visningar
    18 svar
    18
    40133

    VARNING för jenjenhouse Bedrövliga klänningar! *bild*

    hej! Jag vill bara dela med mig av erfarenheter från den populära festklänningsidan jenjenhouse.com

    Jag måttbeställde en klänning som var så underbart fin på bilderna. MEN vilken besvikelse det blev när jag väl fick den levererad. För det första var leveransen för sen så jag hade inte haft en chans att ha den på festen den var tänkt för.

    Det var ett stort skämt när jag prövade den! Den hade alltså måttbeställts, och var mätt efter deras instruktioner (jag hade till och med skrivit i MINDRE mått än deras instruktioner eftersom jag ville att den skulle sitta åt ordentligt). Ja som ni ser får jag in en hel extra arm i klänningen. Som ni ser på vänstra bilden står hela klänningen ut från kroppen. Kunde mer än skratta när jag fick den. Förutom den extremt dåliga passformen var designen inte ALLS som den bild jag hade beställt, kjoldelen var lik i designen men den glittriga överdelen helt annorlunda. Fult form och riktigt billig känsla.



    Tyvärr togs orginalbilden bort från hemsidan så det är svårt att visa er en jämförelsebild utifrån beställningsbilden, jag har bara en extremt liten med dålig upplösning.


     


    Jag gick till en sömmerska för att se om det gick att göra något med kläningen. FIck ett pris på 2000 kr för att sy om den så den åtminstonde passade(då var detta svart pris också!). Jag betalade 1800 kr inkl frakt för själva klänningen.


    Jag hörde av mig till jenjenhouse och uttryckte mitt missnöje och att det var helt oacceptabelt att en skräddarsydd klänning ska se ut såhär, och fick som svar att de har gått efter angivna mått. Efter det har delåtit bli att svara på mina mail.


     


    OTROLIGT DÅLIG SERVICE och ÅTROLIGT FULA OCH DÅLIGT SYDDA KLÄNNINGAR.


    Så kaste inte pengarna i sjön som det blev för mig!

  • Svar på tråden VARNING för jenjenhouse Bedrövliga klänningar! *bild*
  • Äldre 31 Oct 14:59
    #3
    SoStylish skrev 2012-10-31 14:58:38 följande:
    Är det inte ett kinesiskt företag som snor bilder här och var på nätet och syr sedan upp kopior av klänningarna? Ser så ut.
    Yes, så är det. Men hade hoppats på att den såg ut mer som orginale och framför allt GICK att ha på sig. nu vet jag bättre. Aldrig mer!
  • Äldre 1 Nov 13:54
    #8
    anin skrev 2012-10-31 18:20:15 följande:

    Råkade ut för något liknande fast ett annat kina företag.

    Klänningsföretaget vägrade ersätta något och sa bara att de kunde skicka nya klänningar som jag fick lite rabatt på.
    Detta var inte okej för mig jag hade ju 2 st helt oanvändbara klänningar redan.  
    Jag hade betalt via Paypal och det är knutet till mitt bankkort.
    Kontaktade min bank och bad att få göra en reklamation av köpet och fick papper av banken som jag fyllde i och skickade alla mailkonversationer jag haft med företaget.
    Banken godkände min ansökan och betalade tillbaka mina utgifter i väntan på utredning hos paypal.
    Paypal kontaktade företaget och begärde in information från dem också ang ärendet. Just nu håller paypal på att göra en utredning om de anser att företaget eller jag har rätt.
    Får jag rätt så får jag behålla alla pengarna ca 2000 kr som jag lagt ut om inte får jag betala tillbaka de pengar jag fått.

    Hoppas såklart att paypal går på min banks linje.

    Detta är ett alternativ du kan göra för att försöka få tillbaka dina utlagda pengar. Det kan ta tid men kan samtidigt vara värt det.
    När man betalar med bankkort har man en försäkring hos sin bank som jag är glad att jag upptäckte i tid. 
    Det är mitt tips till dig, kontakta din bank eller om du betalt in pengar på ditt paypal konto kontakta paypal och gör en reklamation direkt via dem.           


    Oj, vilken process. Hoppas det går bra för dig. Själv får jag nog se det som förbrukade pengar då jag inte har nån tid att lägga på detta ärende mer. VIll mest varna för att andra inte ska falla i samma fälla.
  • Äldre 1 Nov 13:59
    #9
    smurfelina76 skrev 2012-10-31 18:25:11 följande:
    Dotterns balklänning kom därifrån och vi var supernöjda, den var dock lite lång men vi som föräldrar var nöjda med att den inte var så kort som hon villeFlört

    Hade mailkontakt med dom och fick bara bra respons.

    Kan du inte mäta klänningen på olika ställen och jämföra med dom mått som du angett??? om du kan överbevisa dom att dom gjort fel så ska du ju ha rätt att reklamera klänningen     
    Jag har skickat bilder på ming själv i underkläder med måttband direkt på så att man ser de exakta måtten som jag uppgav är korrekta, men det la de tydligen ingen vikt vid. De hävdar att alla de måtten jag angav faktiskt stämmer med någon respektive punkt på klänningen. Hur det fungerar har jag ingen aning om, eftersom jag inte kan någonting om mönsterpassning och storlekar. Förmodligen är mönstret till klänningen extremt dåligt och gör därför som att den sitter som ett tält.
Svar på tråden VARNING för jenjenhouse Bedrövliga klänningar! *bild*