• elinlkpg

    Nya tjejkompisar i Linköping

    Hej,

    jag är en 28-årig tjej som är relativt nyinflyttad i Linköping, där jag bor tillsammans med min sambo. Då alla mina "gamla" vänner (från gymnasie- och studietiden) bor på annat håll skulle jag väldigt gärna vilja träffa lite nya tjejkompisar i eller i närheten av Linköping för att få lite variation i mitt umgänge och slippa hänga med min sambo och hans vänner hela tiden :)

    Jag skulle tycka att det vore himla kul att ha lite fler tjejkompisar i Linköping att träffa och hitta på saker med, typ som att gå på stan, ta en fika och snacka lite skit med, gå på afterwork någongång ibland, kanske hitta någon träningskompis (tränar mest löpning men är egentligen öppen för all typ av träning och även promenader), starta en bokklubb/filmklubb eller bara för att få lite mer tjejsnack i mitt liv!

    Är ni fler därute som känner likadant kan ni ju höra av er!

  • Svar på tråden Nya tjejkompisar i Linköping
  • Smilze

    Hej!

    Så kul att jag såg ditt inlägg i samma veva som jag själv funderade på om man skulle våga slänga ut en liten efterfrågan. Jag skulle precis som du tycka det var väldigt roligt med lite nya tjejkompisar i mitt liv. Dina tankar om en fika, en afterwork eller en promenad låter perfekt. 

    Själv är jag 27 år, inte direkt nyinflyttad till Linköping, bott här i fem år, men separerade i våras från min sambo som då "fick" många av våra gemensamma vänner i separationen Skrattande  

    Jag skulle absolut haka på en fika eller en öl nån dag, fler som är sugna??? 

  • Mimmicry

    Hej. Jag har bott i Linköping i två år och vill också gärna utöka mitt umgänge. Promenad, fika eller after work låter kul tycket jag.

  • Noomi81

    Jag är från Linköping men lär gärna känna nya människor.
    Är 31 år och gravid, men en after work hänger jag gärna med på iaf (ffa eftersom det är lite lyx, ensam egenföretagare som jag är).  

  • elinlkpg

    Va kul med så många svar så snabbt! Jag tycker att vi styr upp en after work någon eftermiddag/kväll. Jag föreslår direkt fredag den den 30 november, är det någon/några som kan då? Är det många som det inte passar så bra för kan vi bara byta datum. Hur ser det ut för er? 

  • Smilze

    Ohhh va roligt tjejer!!!! Tyvärr passar inte den 30:e för mig, lite julfester och så framöver. Jag kan annars den 8:e, 14:e, 15:e dec? Om ni får till det den 30:e så hoppas jag att jag kan hänga på nästa gång istället :)

  • Smilze

    Kan även de flesta vardagar, typ torsdagar om det fungerar!

  • Noomi81

    Jag har det ganska öppet och hoppas vi kan hitta ett datum som funkar för alla. Smilzes datum funkar för mig.

  • elinlkpg

    Den 8:e och 15:e dec är jag tyvärr upptagen, men den 14 dec har jag ingenting inbokat. Ett alternativ är att ses för en fika på stan någon eftermiddag (helst en lör eller sön eftersom jag pendlar och inte är hemma förrän typ sextiden på vardagar). Men om inte annat kan vi ju preliminärboka den 14:e dec!

  • Smilze

    Jag bokar upp den 14:e så länge så får vi se vad resten säger. Jag jobbar i Mjölby och är inte i stan förrän vid fem så när som efter det kan jag. 

    Annars är jag också på en fika nån eftermiddag tidigare! 

Svar på tråden Nya tjejkompisar i Linköping