Inlägg från: Voluptuous Shalimar |Visa alla inlägg
  • Voluptuous Shalimar

    Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)

    Oh Gud, den kvinnan är totalt gränslös. Inte för att jag tycker att bilden var så vidare provokativ (hallå, hur många kvinnor har INTE sett den synen IRL?!?) men för att hon verkligen kan göra vad som helst för att provocera. Liksom, väx upp. Hon behöver inte vara bäst på att vara värst, det räcker så bra med att hon är den hon är tycker jag!

  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 14:15:34 följande:
    Fast varför provoceras man öht? Det är ju bara lite blod. Som hon själv skriver i ett annat inlägg så vimlar nätet av betydligt läbbigare bilder än hennes.. det är väl betydligt äckligare med alla snuskfilmer där folk klämmer finnar på youtube t ex? Vad är grejen med DET liksom?! Hahaha... nä jag tycker nog det är mest kul.
    Jag tycker att zit popping är betydligt ber underhållande än LD:s mens. Hallå hur spännande är det, vi sitter alla där varenda månad och glor på en blodfläck. Tycker hon kunde klämt en fet finne i stället.
  • Voluptuous Shalimar
    Winterfell skrev 2012-11-21 14:19:04 följande:
    Jag tycker LD är skön och den där mensbilden är inte alls provocerande. 
    Faktum är att jag har ytterst svårt att se vad som är provocerande och gränslöst med Ladyn öht.
    Jag tycker hon är jävligt rumsren om jag ska vara ärligt. Men hela internet verkar ju vimla av galna pretton. Cool 
    Galna pretton, som jag då eller hur menade du?

    Vad jag tycker är gränslöst är att hon inte verkar ha någon förståenlse för vad som verkligen provocerar, utan bara producerar en icke sinande ström av FÖRSÖÖÖÖÖk. Det är nog det som gör det så ointressant, att hon försöker så jävla hårt.
  • Voluptuous Shalimar
    Mariohn skrev 2012-11-21 14:25:05 följande:
    Hon är ju inte det. Inte det minsta. 
    Nej, det är ju så. Det börjar tyvärr bli Kissie-varning, man läser ett inlägg/ser en bild och bara "jaha, OK, nu har hon tappat läsare igen, därav detta inlägg".
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 14:29:01 följande:
    Men ok. Hon är inte ett dugg provocerande, men du väljer ändå att vända från att ha älskat henne till att tvärnobba henne. Vad gillade du hos henne tills igår då? Berätta gärna, jag är seriöst intresserad.
    Jag vill också svara på det. Jag har tyckt att hon har en sund inställning till många saker, även om det som sagt är drygt med detta LOOK AT ME! LOOK AT ME! Men till slut så har hon så uppenbart försökt provocera FÖR MYCKET och då orkar man inte ett enda LOOK AT ME! till.
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 14:29:52 följande:
    Exakt min tanke.. hon syns och finns plötsligt all over the place så jag tycker hon verkar vara rätt bra på det hon gör med tanke på reaktionerna.
    Min tanke är nog snarare att de som orkar bry sig om något sådant här, de har inte mycket annat att fundera på. Det säger inte bara en del om LD, det säger en del om hennes läsare också.
  • Voluptuous Shalimar
    Duckan skrev 2012-11-21 14:35:25 följande:
    Förlåt en oförstående, men varför har hon lagt ut en bild på detta för FB´s läsare? Altlså vad vill hon åstadkomma med detta? Jag läser inte hennes blogg eftersom jag inte har något att hämta där och inte blev jag intresserad av att börja läsa den nu heller.
    Hon försöker vara radikal och provokativ, antagligen för att locka läsare till sin blogg. Märk väl, FÖRSÖKER.
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 14:34:21 följande:
    Haha, ok jag antar att du gjort studier i detta, då du verkar lite insatt i ämnet :) Nå hur som, det hon gör är ju, åtminstone i min värld, att hon avdramatiserar saker. En efter en. Fettvalkar, check. Mensblod, check, liksom.
    Ja gud ja, jag läser svenska bloggar som bara den. Det blir lite extra kul när man inte bor i Sverige, lite "direktkontakt" s a s. Men LD orkar jag nog inte återvända till. Känns nuförtiden bara ansträngt det hon håller på med.
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 14:38:02 följande:
    Ok, ja vi ser nog kanske olika på den saken då, för jag upplever inte att hon provocerar medvetet särskilt ofta, och jag läser ändå dagligen sedan flera år. Men jag är å andra sidan inte typen som blir provocerad särskilt ofta, jag tycker ganska lika som henne i flera avseenden, och jag tycker framför allt att det behöver bli fler som avdramatiserar saker, helt klart. Där tycker jag att hon gör något bra, som bjuder på sig själv och lyfter fram saker som kanske inte alls är så lätta att skriva om. Jag tror också att många gånger så är det snarare så att hon utmanar sig själv till att VÅGA skriva vissa saker. Eller tror ni verkligen att hon lägger upp inlägg bara för att reta upp folk? Jag har svårt att tro det, hon känns lite för ihärdig och medveten för det. Sånt är mer Kissie-style... :)
    Det tror jag absolut att hon gör. Och jag vet inte, men i min värld är det inte att avdramatisera en fettvalk att lägga upp bilder på densamma.

    1. Är fettvalkar bra och nyttiga och något som vi alla borde sträva efter att få? Nej.
    2. De som har fettvalkar kommer att tycka "jaha" eftersom de kan se detta på sig själva och de som inte har fettvalkar kommer att tänka "inte snyggt". Vilken nytta har då bilden gjort? Absolut noll och ingen. Det vore skillnad om hon predikade för sunda ideal. Då hade hon kunnat vara inspirerande.
  • Voluptuous Shalimar
    Duckan skrev 2012-11-21 14:40:27 följande:

    Jaha, men något egentligt syfte finns alltså ej?


    Inte vad jag kan se. Finner det svårt att tro att någon blir provocerad av detta idag.
    puss skrev 2012-11-21 14:41:23 följande:
    Ja, mens!! Det behöver alla se.
    Mediakåt, nån??
    Men exakt.

Svar på tråden Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)