• JessicaDeluxe79

    Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)

    Jag förstår inte uppståndelsen med att LD visar en bild på lite mens. Det är väl jättenaturligt?!
    Om ni vill se en bild som är aningen mer provokativ kan ni ju titta in här . Eller asgarvade ni som jag?

    Kommentera gärna vad ni tycker är så hemskt med blod, mens och bindor etc, för jag förstår inte grejen faktiskt!


    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-11-22 18:35
    Jag kan väl tillägga att alla dessa provocerande bloggare som ni älskar att hata, kan ni skriva om här: www.familjeliv.se/Forum-25-155/m67673082.html

    I trådstarten finns även en länk till ett inlägg jag gjort där MIN definition av äckligt visas. Om folk nu är intresserade av sånt. För den late är direktadressen till det inlägget-som är UTFORMAT för att vara provocerande-den här: jessicae.blogg.se/2012/november/vad-lockar-en-besokare.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-11-23 16:24
    Ehh.. ja. Vi har tappat intresset för Lady Dahmers mensiga bild och numera avhandlar vi blandat trams och är synnerligen trevliga mot varandra men skriver väääldigt lite om det tråden en gång handlade om. Det blir så ibland. Det var trevligt att ni tog er tid, och jag uppskattar ert engagemang, jag lärde mig lite, men hoppas ni lärde er mer. Trots allt tror jag att det var jag som var den riktigt toleranta, haha.
    Ha det bra, vi skriver väl vidare i denna urspårade tråd som numera avhandlar makar, barnolyckor, makabra sidor och allmänt snack i trevlig anda. Välkommen att joina om du vill, förstås! /Jessica
  • Svar på tråden Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 15:28:38 följande:
    Nej men kanske för att visa att man KAN må psykiskt bra även om man råkar ha övervikt att bära på, att man inte per automatik behöver skämmas skiten ur sig för att man har några valkar..
    Jag vet inte om du missat hela grejen med att folk mår mentalt dåligt över hur de ser ut, och LD avdramatiserar lite när hon visar hur hon ser ut och om man inte tycker att det är värt att kolla på jamen scrolla för fan..scrolla! Eller stäng ner och get over it!
    (Detta är väl för övrigt inte värre än när Egoina visade att hennes lår gick ihop, och hon överöstes med positiv respons.. det handlar om att göra folk mer välvilligt inställda till kroppen, oavsett hur den ser ut, för huvudsaken är att den FUNKAR, inte att andra kan beundra den..)
    Det är klart att ingen ska behöva skämmas, men ärligt talat är det inte sunt vare sig med magra eller rejält överviktiga kroppar. Jag är en riktig späta och jag lovar dig att om jag skulle blogga och lägga upp bilder på mig så skulle man anklaga mig för att promota osunda ideal.
  • Voluptuous Shalimar
    JessicaDeluxe79 skrev 2012-11-21 15:31:23 följande:
    Katrin kan absolut få cred för lyckade provokationer, liksom Kissie, Jockiboi m fl. Men det är ju skillnaden att LD faktiskt är en person som är ödmjuk och inte särskilt ytlig, till skillnad från de andra omnämnda. Katrin är tämligen blåst på många sätt enligt mig, medan LD faktiskt är intelligent, och har många och bra argumentationer bakom sig. Sånt lägger jag också in i min värdering, inte bara enstaka inlägg... Man märker om någon har IQ eller inte. De allra flesta som provocerar sig till framgång har det INTE, tyvärr.
    Så blåst är hon nog inte. Svårt att se att man skulle kunna hålla så många bollar i luften samtidigt och göra det med sådan framgång om man var dum i huvudet.

    Därmed inte sagt att jag är ett "fan". Men dum är hon inte.
  • JessicaDeluxe79
    Duckan skrev 2012-11-21 15:06:06 följande:
    Klart man undrar över om det finns ett syfte med en sån bild eftersom den inte skänker läsaren någonting förutom frågetecken kring varför den lagts ut.
    Man kanske kan få en liten "va-upplevelse" och sen fundera på vad som ligger bakom, något som precis verkar ha hänt dig?
    Bara det att folk tittar på bilden gör ju att man reagerar, många blir äcklade (de har nog en bit kvar tills de skiter i blod och mens) andra asgarvar (sköna typer som förstår humorn) och ytterligare andra blir inspirerade att själva göra liknande saker (som jag) för att kanske få förståelse för folks olika gränser osv.

    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Winterfell skrev 2012-11-21 15:08:44 följande:
    Om det fanns OS i Provokation så skulle Katrin vinna alla klasser. Och personligen tycker jag det säger mer om hennes läsare än henne själv. Fan, folk fullkomligt öser ju vatten på kvarnen Katrin.

    Jag har så jävla svårt att nappa på hennes prat om att tjockisar är vidriga djur och allt vad det är och kan knappt förstå att normalbegåvade människor går igång på henne på det där viset. Hon försöker ju inte ens provocera på ett "snyggt" sätt utan spyr bara ur sig.

     
    Där håller jag med. Katrin är en klass för sig, och hon lever ju på att spy ur sig vd skit som helst, det är ju hennes grej. LD kör i alla fall med lite stil, hennes provokationer är lite för hennes egen skull skulle jag tro, inte bara för att få en läsarstorm och uppmärksamhet..

    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-21 15:11:41 följande:
    OK. Nu får du berätta. VEM här har sagt sig bli provocerad av mensbindan? Ingen, såvitt jag sett. Vi bara tycker att bilden är ett rätt så löjeväckande sätt att försöka få uppmärksamhet.
    Ingen här, kanske, men uppenbarligen en hel del på twitter, hennes blogg osv. Och någonstans tror jag ändå ni reagerade för annars hade ni väl inte ens klickat in på den här tråden?!
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • Duckan

    Nej, jag är ledsen, bilden i sig lämnar bara ett frågetecken om varför man vill visa upp sin blodiga binda. Kan inte se nån mening med det alls. Om du själv är påläst, vad är LD´s syfte med bilden?

  • JessicaDeluxe79
    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-21 15:19:26 följande:
    Men du svarar ju aldrig. VI TYCKER INTE ATT DEN ÄR UPPRÖRANDE, möjligen upprörande meningslös.
    Men du. Tagga ner! Jag har ett liv IRL också, och en sjuk son hemma. Jag svarar i turordning, så det är därför det tar lite tid mellan svaren.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • SillyJokes

    "Bilden har inget syfte!" - Jaha och? Måste allt ha ett syfte eller?

    Dessutom tror jag att denna bild har ett syfte.
    Syftet är att provocera och skapa en debatt om mens. Nu talar inte jag för LD, men jag själv märker att mens hela tiden förskönas eller är tabu, vilket är konstigt när hälften av befolkningen kommer ha mens under en mycket stor del av sitt liv. Fast jag förstår samtidigt de som tycker att blod är skitäckligt.

    De som inte bryr sig om debatten, tycker att mens är äckligt eller stör sig på att ett syfte saknas behöver inte heller besöka bloggen.

  • JessicaDeluxe79
    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-21 15:19:26 följande:
     VI TYCKER INTE ATT DEN ÄR UPPRÖRANDE, möjligen upprörande meningslös.
    "Upprörande meningslös" är också ett resultat av provokation.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-21 15:30:10 följande:
    För tredje gången då du inte verkar ta till dig mina inlägg: vi tycker inte att bilden är upprörande, vi tycker att det var ett dåligt försök att få uppmärksamhet. Låg nivå på provocerandet. Frågor på det?
    Det var ett jäkla tjat... inse att inte du är första prio, livet kretsar inte runt bara Voluptuous Shalimar, tro det eller ej.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
Svar på tråden Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)