Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Brukar rumpan masseras vid helkroppsmassage?

  Fre 7 dec 2012 15:55 Läst 32711 gånger Totalt 27 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Amelie) - Visa alla inlägg
  Anonym (Ameli­e)
  Återställ
  Fre 7 dec 2012 15:55

  Denna hör kanske inte hemma under sex&samlevnad men ville lägga den där man kan vara anonym, och lite sexuellt är det ju.

  Var på ett Spa och skulle bl.a få en helkroppsmassage. Jättemysigt tyckte jag. Inte minst med tanke på vilken snygg kille som skulle knåda mig. Men vad paff jag blev när han även masserade mina skinkor! Brukar de göra det? Skinkorna är en väldigt erogen zon hos mig så jag kände mig lite obekväm först men sedan njöt jag, och t.om blev riktigt kåt. Men lite skuldkänsklor fick jag sedan gentemot min kille för det kändes som om jag var i alla fall lite halvt otrogen. 

  Har ni varit med om detta?    

 • Anonym (Ameli­e) Trådstartaren
  Återställ
  Fre 7 dec 2012 16:08 #3

  Tyckte ni inte att det är sexuellt laddat?

 • Anonym (Ameli­e) Trådstartaren
  Återställ
  Sön 9 dec 2012 16:07 #10

  Är det bara jag som reagerat sexuellt på det? Även om det tydligen ska ingå, är det ingen som reagerar på när skinkorna knådas?

 • Anonym (Ameli­e) Trådstartaren
  Återställ
  Sön 9 dec 2012 19:41 #12
  JohannaS03 skrev 2012-12-09 19:14:12 följande:
  Jag är massör och det ingår definitivt, många problem sitter i sätet. För massören är det inte nåt sexuellt, det är muskler som på hela övriga kroppen. Jag har själv fått sätesmassage många gånger och tycker inte det är sexuellt, har ofta så ont i musklerna så jag njuter inte direkt...

  Men om du inte känner dig bekväm tycker jag du ska tala om det. Massören ska ju lyssna på dig du betalar ju för tjänsten...
  Jo, egentligen så njöt jag ju. Fast det var lite erotisk njutning för mig. Underbara händer som masserade. Problemet för mig var att jag nästan kände det som om jag var otrogen, fast det kanske jag inte behöver göra? Men så verkar det som om att det bara är jag som upplevt skinkmassagen som sexuell.
 • Anonym (Ameli­e) Trådstartaren
  Återställ
  Ons 12 dec 2012 15:15 #14
  niagara skrev 2012-12-09 19:43:43 följande:
  Det beror väl på hur han masserade. Riktigt välgörande djupgående massage gör ju pissont. Inget upphetsande alls!
  Min massör kanske passade på att ta tillfället i akt för när han masserade skinkorna så började han ganska löst för att senare knåda hårdare och hårdare. Innan det blev för hårt så var det riktigt erotiskt tyckte jag.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll