Inlägg från: Flickan och kråkan |Visa alla inlägg
  • Flickan och kråkan

    Tips på kalaslekar i gympasal tack

    Hej hej!

    Min äldsta pojke ska ha födelsedagskalas snart. Vi har hyrt en gymnastiksal. Många har inte kunnat komma så det blir inte mer än 5-6 barn totalt. Troligtvis bara fem. Vi tror ändå att de kan tycka att det är kul att vara i gymnastiksalen....mycket spring och roliga saker att klättra, hänga och hoppa på. 

    Någon som har tips på roliga saker att göra - lekar eller annat - för få barn i gymnastiksal ? Har en del lekar på lager, men vill gärna ha tips på sådant som era barn tyckt ha varit roligt.

  • Svar på tråden Tips på kalaslekar i gympasal tack
  • Flickan och kråkan

    Tack för tips.

    Om ingen blir sjuk så blir det 6 barn i åldern 4-5 år (eller ja, lillebror är 3,5). Båda mina pojkar går på gymnastik så vi är rätt vana vid gymnastiksalar och precis som ni säger så brukar det liksom bara vara att öppna dörren och sedan springer de som tokiga....även innan redskap har plockats fram . Ringar är som sagt jättekul.....och svänger ordentligt när de släpper och är hårda. Ska komma ihåg det!

    Vi kommer att förbereda en del lekar som vi tror kan vara kul, som reserv i alla fall. Fiskdamm tänkte vi ha som paus och eventuellt leta chokladpengar i form av skattjakt eller "gömma nyckel". Jättebra att få lite lektips och inte minst på lekar som inte fungerar . Mycket att dricka ska vi komma ihåg.

    Tipsa på bara !

     

Svar på tråden Tips på kalaslekar i gympasal tack