• Redaktör

    Familjelivs julkalender 21/12: Fota din jul och vinn rolig leksak



    Sista dagen för Familjelivs julkalender!
    Var med och öppna luckan den 21 december.

    Idag kan du vinna Little People Sounds Around Zoo Playset. Det är ett lekset med fyra olika miljöer. När djuren placeras på aktivitetsplatserna kommer de ge ifrån sig ljud.  Värde cirka 499 kronor.
    Här kan du läsa mer om leksaken.

    För att vinna vill vi att du fotar din jul! Välj ett motiv som du tycker symboliserar just din jul, kanske är det dina barn, din julgran eller högen med otvättade kläder
    Vi vill även att du skriver en kort motivering till varför du vill vinna leksaken.

    Tävlingen öppnar idag och pågår fram till midnatt 21/12. Vinnaren utses av en jury på Familjeliv och presenteras därefter här i tråden.

    Vinnaren måste svara inom en vecka, annars går vinsten till någon annan.
    Vi kommer göra vårt bästa för att du ska få din vinst före jul, men vi kan inte garantera det.

    Läs gärna våra fullständiga tävlingsregler.

    Lycka till! Tomte
    Familjeliv.se - utsedd till Sveriges bästa community av InternetWorld.
  • Svar på tråden Familjelivs julkalender 21/12: Fota din jul och vinn rolig leksak
  • Ulle75


    Värme glädje och gemenskap det är julen för oss.

    Jag vill gärna vinna Zoo Playset till min lilla 3 åring tycker att Little People  är riktigt bra lekaker och inte bara slit och släng utan leksaker som många barn kan ha roligt åt. Julia är nu i en ålder då hon dagligen leker att hon är olika djur så att få leka med ett helt zoo hade hon nog uppskattat.

     
  • Isabelle och Casper


    Det här är vad som symboliserar julen allra mest för mig. När jag var liten var jag mycket hos min farmor och varje år bakade vi massor med pepparkakor. Vi gjorde degen på kvällen och morgonen efter frukost satte vi igång med att baka kakor till hela släkten. På kvällen efter många timmars bak var man så stolt över alla fina figurer man gjort.

    Så iår tänkte jag att jag skulle ge det ett försök med dottern som blir 3 i januari och det gick så bra :) . Hon tyckte det var riktigt roligt. Så nu tänker jag föra vidare denna tradition med mina två barn ( har en son som blir 1 i januari) för det är något alldeles speciellt att ha "farmors" pepparkakor i plåtburken <3  

    Dom har lite leksaker från Little People och det är dom dom leker med allra mest, fina leksaker som man känner är av bra kvalitet det är såna saker man vill att sina barn ska leka med. Då dottern älskar djur, vet inte hur många gånger vi var på Borås djurpark i somras, så skulle hon bli genuint glad av denna fina och fantasiframkallande leksak :)  
  • Nevadita


    Julen för mig;
    min dotter och jag hjälps åt att klä granen och sen bara njuter vi av barrdoften och av lugnet och förväntan... ♥

    Vi skulle gärna vinna Little People zoo, det är ju så fian och roliga leksaker.
    När hon var ett år kunde hon alla husdjursläten, så just djur är lite extra speciellt ♥      
    ..?:*¨¨*:?..♥..Krumelura 2.0..♥..?:*¨¨*:?.
  • ump

    Denna julen har präglats av sjukdom. Det har varit influensa, öroninflamationer och bihåleinflamationer. Åtskilliga timmar har tillbringats på vårdcentralen och nu sitter vi här igen..

    Har inte hunnit med så mycket förberedelser inför julhelgen pga alla sjukdommar, så detta play set hade varit mycket uppskattat till yngsta dottern. 



     
  • Kische

    Efter magsjuka och förkylning (soppa och glass längst fram) har vi inte riktigt fått ett nappatag om julen, särskilt inte julmaten. Men viljan finns där : )
    Motivering till att vi ska vinna är för att vår dotter är väldigt glad för djur, hon pratar om apor och lejon hela tiden. Jag frågade vad hon önskar sig av tomten och då sa hon såklart "apa" och vi har nog missat hela apavdelningen på leksaksaffären när vi köpte julklapp till henne. Så därför vill vi vinna.


     


  • pinglan2012


    I år har julfirandet inte varit en dans, allt julpyntet har spårlöst försvunnit (förmodligen hamnat i soporna under storstädning i källaren under sommaren..). Det enda julpynt vi har är detta blomsterarrangemang som jag har fått i present av några vänner.

    Att vinna leksaken och få ge den som present nästa år bara som Tack för att de finns, skulle inte bara göra mig glad utan även mottagaren!
  • Marsipan

    Det här kommer vara min jul många år framöver! Min lilla dotter♥ All kärlek till henne! Vi skulle gett bort den här leksaken till kyrkis som vi har på onsdagar :) Så många barn kan ha roligt med den!


  • mamma83

    Här är vårat julkort. Det får symbolisera våran jul. tyvärr är bara lillan hemma nu över jul gör killarna har åkt till sin pappa.
    Men vi hann och träffa tomten tillsammans hel familjen innan dom åkte idag som tur e :)

    Hade varit så kul att få vinna ett roligt zoo till lillan då hon älskar djur!! O helst såna som går o äta på :)


  • cheesecake3

     



    I år ska vi för första gången fira jul bara vi, i vår lilla familj. Det ska bli riktigt mysigt att bara mysa med barnen och ta de lugnt för en gångs skull, ingen stress och fläng hit och dit som de lätt blir annars. Lite speciellt detta året också då det är lillans första jul Därför blir kortet självklart en av bilderna från årets julkort på mina älskade döttrar!

    Vi skulle bli jätte glada om vi kunde vinna zoo playset till vår minsting som fyller 1 år den 8 januari, har haft fullt upp att handla julklappar att vi ännu inte hunnit hitta nån födelsedagspresent. Perfekt leksak nu när hon börjar tröttna på alla bebisleksaker


    ~ ♥ Olivia 091018 ♥ ~ ♥Celine 120108♥ ~
  • VickyHurtig

    Mycket med julen är ju också väntan på den , och i väntan på den tänder vi ljus på kvällarna och går igenom klassiska julfilmer och myser i soffan.

  • VickyHurtig

    Typiskt, så gick det inte att ladda upp bilden


    VickyHurtig skrev 2012-12-21 19:57:41 följande:
    Mycket med julen är ju också väntan på den , och i väntan på den tänder vi ljus på kvällarna och går igenom klassiska julfilmer och myser i soffan.

  • Liljan77


    Vi brukar vanligtvis klä granen kvällen innan jul,men år ville sonen klä granen på luciadagen så efter lite tjat så gav jag med mig.Han brukar sällan be eller tjata om saker så ok.
    Julen för mig är när granen är klädd o sonen sätter stjärnan i toppen.O stunden efter när det vankades lussefika.Mysigt.

    Denna julen får sonen träffa sin minsta kusin för första gången.Hon blev 1 år i aug,men de bor så långt ifrån o det har varit lite rörigt,så de har inte träfats innan.Men till jul o detta playsetet hade varit en kul leksak att ge henne. 
  • Mippemutt

    Vad är mer jul än glädjen i ett barns ansikte och en härlig julgran. Här är sonen framför en julgran i Nordstan, Göteborg



    ♥ Wilhelm 12/4-08 ♥ Elizabeth 24/4-11 ♥
  • Livlig

    MIn jul handlar om att ge. Alltid ger jag något till mina vänner. I år ger jag mina vänner brända mandlar i strut. 

    Prova själva. Att ge något utan att kräva något tillbaka, alltså.

     

  • Livlig


    Och här kommer bilden och motiveringen: Min dotter älskar att leka med djur och gärna själv. Och med den  kan hon lära sig dela med sig.
  • pinglan2012

    Tävlingen är väl avslutad? "Tävlingen pågår fram till midnatt 21/12."

  • Forumvärd

    Tack för alla fina bidrag!

    Dagens vinnare är ump! Solig
    Hoppas vinsten sprider gläder och leklust!

    Inboxa mig din adress, epost samt mobilnummer så snart som möjligt, men senast inom en vecka (annars går vinsten vidare)

    Önskar Er alla en God Jul med trevligt sällskap, god mat och många klappar! Tomte

Svar på tråden Familjelivs julkalender 21/12: Fota din jul och vinn rolig leksak