Inlägg från: Anonym (???) |Visa alla inlägg
  • Anonym (???)

    Helkroppstråden

    FjärilVingad73 skrev 2013-11-06 12:06:46 följande:
    Jag menar att man inte har ett liv när man måste förfasa sig över dem som postar.

    Jag förstår mer än väl att många inte vill posta bilder, herregud! Men om man tycker att det är så hemskt, varför tittar man ens??

    Nej, jag förstår inte varför man måste titta om man tycker att det är så hemskt. Trådstarten är rätt tydlig, gillar man inte att titta på naket så behöver man inte scrolla nedåt.

    Men folk förfasar sig väl över saker trots att de har ett eget liv??? Folk startar väl trådar om alla möjliga saker...men det är nog väldigt många som ser detta ur ett annat perspektiv.
  • Anonym (???)
    Anton Chigurh skrev 2013-11-07 08:00:53 följande:
    Underbart, hoppas PrincessLeia ser ditt upplägg, Damen, för jävla härligt att även du med en mindre perfekt kropp vågar lägga ut en bild på din lekamen, hatten av här. Verkligen.

    Jag kommer inte ljuga ( vilket jag aldrig gör) och säga att det snyggt, för det är det inte, men det är helt naturligt, och det, Damen......det är vackert i sig. En stor eloge för att du vågar, hoppas fler följer ditt exempel. 

    Ha en för jävla skön dag, Damen....Glad

     

    Men nu blir JAG PROVOCERAD till MAX! Hon har väl inte en mindre perfekt kropp än de andra i tråden? Det är ju bara det att de vinklar sina kroppar på ett annat sätt. En och annan som inte fött barn har inga sådana spår men de flesta väljer ju att inte visa sin kropp så bara. Det var dock väldigt modigt att lägga ut en bild på sin kropp utan sexuellt poserande vilket de flesta håller på med.
  • Anonym (???)
    GoodMangoo skrev 2013-11-07 10:38:26 följande:

    Jag uppskattar verkligen variationer av kroppar och det vet duGlad. Det jag vände mig emot var att ??? verkar utgå ifrån att många aktivt väljer att dölja dessa.
    Så du menar att många INTE aktivt väljer att dölja detta då? Med underkläder? Och väljer att svanka och puta med brösten, inbilla inte mig att ni alltid går runt så!!! Men sen vet ju jag också att det finns skillnader på kroppar. Men på alla människor ändras kroppen med åldern eller med graviditet. Det kan varken silikon eller botox ta bort. Min åsikt är att en kropp inte endast är perfekt i 20-års åldern. Och jag HATAR att man tycker att det är MODIGT att visa en kropp som inte ser ut som en 20-årings.
  • Anonym (???)
    straight arrow skrev 2013-11-07 11:03:22 följande:
    Det borde inte behöva vara modigt att göra det, det borde vara naturligt och självklart att se precis hur man vill, men så länge det finns människor som "FVLOVESJV" som kallar FV och andra för äckliga så är det tyvärr det. 

    Det finns alldeles för många män som hatar kvinnor. Men det finns också de som förtrycker de som inte har "modemagasinskroppar" på andra sätt.
  • Anonym (???)
    Anton Chigurh skrev 2013-11-08 00:45:55 följande:
    Ajdå, Cate, det var inte min mening att provocera dig, och framför allt inte till MAX, dock, min vackra kvinna, så anser jag att den perfekta kvinnan....hon finns på riktigt, och det är då fan inget att hymla om, anser jag att den perfekta kvinnan de fakto existerar. Så säger jag det. Om du, och andra, må ha problem med min åsikt i det fallet, så är det inget jag tänker ta någon hänsyn till. Du vet att jag säger min mening, Cate. Även om du må bli en aning provocerad.

    "Damen med skavanker" hon är inte snygg, hon är däremot vacker, det är min åsikt, Cate, och den står jag för, sen hur folk väljer att visa sina kroppar i tråden, det tycker jag nog är deras ensak.

    Må din kväll/natt, Cate, bli en fortsatt skön tillställning.  

    Och jag vet. Nu är det jag som är för jävla slö, men jag lovar bot och bättring. 

    Kram, //Anton Glad
    Fast du vet ju också att jag gillar att provoceras....Skrattande och att det är kul när folk har olika åsikter. Sen att du verkligen hittat en perfekt kvinna är ju en annan sak...Hade "Damen med skavanker" visat upp sig i BH och trosor och en annan posering hade du tyckt att hon var snygg.Flört  
  • Anonym (???)
    Anton Chigurh skrev 2013-11-08 09:24:08 följande:
    Hehe.....!!!

    Ja, vem vet, Cate, det kanske jag hade, jag har, som bekant, inget emot bilder där Damerna har lite paltor på kroppen. 

    Är du möjligen intresserad av en bild på mig i dödskallekalsonger ???

    Och förresten....ha en för jävla skön fredag.

    Kram, //Anton 

    Ja, eftersom du säkert blir anmäld om du visar dig UTAN dessa kalsonger så får det väl bli med dem då...Förvånad

    Och JA, det är ju NU vi behöver lite julklappar, sen blir det ju ändå så mycket på en gång. *posta posta Anton*

    Trevlig fredag till dig med!    
  • Anonym (???)
    Anton Chigurh skrev 2013-11-08 09:49:33 följande:
    Kan ju också bli så att jag blir anmäld om jag inte visar mig utan dom....

    FL, Cate......you know !!!

    Haha....man kan aldrig veta...har du fått meddelande från moderatorerna att du nog borde visa fler kroppsdelar i denna tråd? Det går ju rykten om att de ska få fler medlemmar genom att starta lite olika spännande trådar....eller är det så att DU är anställd på FL och får lön för det du gör?
  • Anonym (???)
    Anton Chigurh skrev 2013-11-08 13:38:46 följande:
    Du är ju en redigt skön Dam, Puman, bara för det skall du få se mina dödskalle-kalsonger. 

    Kram, //Anton. 



    Nog fan för att jag kan begära 20-25 % av vinsten som sajten drar in, med tanke på alla Damer som kommer surfa in på FAMILJELIV nu, tycker du inte, Puma, att det vore helt i sin ordning ???

    Eller är 25 % möjligen för lite ???

     
    Ska jag vara helt ärlig var det ganska fula kalsonger! Tur för dig att kroppen är snyggare annars hade jag stämt dig för falsk marknadsföring! Jag tycker du ska visa bilder på ALLA dina kalsonger....(och inte bara dem då).
  • Anonym (???)
    DrJekyl skrev 2013-11-08 14:09:55 följande:

    Jag vill ha ersättning isåfall för att jag behöver stå ut med att se många inlägg från dig ;)  ha ha ha

    Vad har du tänkt dig för ersättning?? Pengar rätt in på kontot?
Svar på tråden Helkroppstråden