Forum Familjehem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vet någon vet hur man får hem sitt LVU placerade barn?

  Sön 30 jun 2013 12:57 Läst 59746 gånger Totalt 235 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (På nära håll) - Visa alla inlägg
 • Anonym (På nära håll)
  Återställ
  Sön 30 jun 2013 12:57 #147
  Queenie70 skrev 2013-06-29 00:24:09 följande:
  Stackars stackars barn. När jag tänker på hur in i märgen skadligt och smärtsamt det skulle vara för min son i samma ålder om han plötsligt skulle få flytta ifrån mig till exempelvis en av mina kompisar som han träffat med yngefär samma intervall som ert barn träffar er så vill jag bara gråta. Det skulle vara ett oerhört trauma och en svår känslomässig smärta som skulle prägla honom för resten av livet. Kan inte begripa hur man som förälder som påstår sig älska sitt barn kan utsätta sitt barn för nåt liknande. Visar bara att ni ej har den livsviktiga föräldrarförmpgan att sätta ert barns bästa före era egna egoistiska behov. Fullständigt vidrigt att ni anser det ok att ta ett barn ifrån sina känslomässiga föräldrar.

  En sak har jag lärt mig här i livet som är nåt av det viktigaste ALLA bör tänka på: DÖM INTE NÅGON - NÄR DU VET INTE VAD SOM LIGGER BAKOM!

  Det är endast de som är drabbade som vet hela "historien"!

  Tänk så här - det kunde varit jag som var drabbad...Hade du på allvar då velat bli trakasserad på det här viset? Är det orden du velat höra - kanske? Nej det tror jag verkligen inte, tänk hur du själv hade önskat att någon sagt till dig. det är inte svårt att vara vänlig alls - jag vet! Du vet heller inte hur en eller två personer mår och deras älskade små barn. Det här soc gör för att "hjälpa", drabbar många gånger just familjer som älskar sina barn och så kommer dom till familjer där det redan finns barn och blir inte älskade på lika vis!!! Om du hört ditt barn säga mamma när får jag komma hem till dig och mamma jag älskar dig mest i hela världen och mamman får inte själv bestämma längre utan måste gå rättsligt tillväga för att få hem sina små älskade barn o inte nog med det de måste ljuga för barnet - för det har soc sagt! Tänk dig att hon gjort ALLT O DÅ MENAR JAG PRECIS ALLT FÖR ATT FÅ HEM DOM, MEN DET RÄCKER INTE! Soc fattar inte heller att moderns barn säger mamma o pappa till familjehemmet för att deras egna barn säger så o inte för att de "tror" att familjehemmets föräldrar är deras!  För barnen vet vem som är deras föräldrar! Så med facit i hand går det inte att  läsa sig till att vara förstående och medmänniska utan man tar alla fall som ett o samma!  Men det finns städer där soc jobbar annorlunda och som medmänniskor som är förstående! Det finns ingen i hela världen som är så bra som sin egna mamma o pappa!!!!!!!!!!!!!

  En som vet o som kämpar för sina barnbarn till max! Och jag kommer inte ge upp var så säker på det! 
 • Anonym (På nära håll)
  Återställ
  Sön 30 jun 2013 13:02 #148

  Såg också att er lille grabb kommer hem i höst GUD VAD ROLIGT - LYCKA TILL!!!

  Njut och ha en fin framtid - tillsammans!Hjärta

  Jag kan riktigt känna glädjen hos er redan!    

 • Anonym (På nära håll)
  Återställ
  Mån 1 jul 2013 00:57 #153
  EllisBell skrev 2013-06-27 05:32:13 följande:
  Det spelar ingen roll för barnet om soc gjort misstag eller ej. För honom kommer det vara en tragedi att tvingas ifrån sina psykologiska föräldrar. När den ena föräldern är sjukskriven kan den andra vara föräldraledig och från 1 år har barn rätt till förskola. Så att TS man/sambo inte kunde ansvara för barnet när hon var sjuk samt att hon själv lämnade bort barnet trots att det fanns ytterligare en förälder tycker jag är allvarligt. Kan det ligga begåvningshandikapp eller liknande i botten?

  Lilla EllisBell....jag tillhör inte de som skriker varför tolkar du mig så?

  Tog med ditt fruktansvärda inlägg nästan bud på att anmäla det du skriver här ovan o sista raden?!

  Vad är du för en person? Jag dömer aldrig någon ej heller dig, men en sak är säker att jag får dåliga "vibbar" av

  dig inte kan du väl vara en medmänniska - eller?

  Kram på dig o ett gott råd varför inte testa att bete dig normalt och visa lite hänsyn o vänlighet? 

  Du ska se så mycket bättre du mår då!     

  Sov så gott......hm...Oskyldig   
 • Anonym (På nära håll)
  Återställ
  Mån 1 jul 2013 22:36 #156
  EllisBell skrev 2013-07-01 06:45:44 följande:
  Anonym (På nära håll): Nu slog det mig....du förstår inte att det är att skrika att skriva hela meningar i versaler med en massa utropstecken? Är det så?

  Helt ärligt DU är bara för mycket, för mig klingar du inte som en medmänniska som bryr dig speciellt mycket om dina med människor! (där fick du ett utropstecken tillFlört) Gå gärna in på Wikipedia och se vad ordet du skriver "härskarteknik" betyder så är du inte mycket orienterad på det här med att skriva. Jag skriver från mitt hjärta och en sak ska du veta alla har rätt att tycka men har man inget gott att skriva så kära du - låt bli är du snäll. Ditt beteende biter inte ett smack på mig Glad
 • Anonym (På nära håll)
  Återställ
  Ons 3 jul 2013 21:27 #163

  Mycket bra skrivet Anonym (jaa)!Hjärta

  Kunde inte  skrivit det bättre 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll