Inlägg från: Anonym (jaa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jaa)

    Vet någon vet hur man får hem sitt LVU placerade barn?

    EllisBell skrev 2013-07-01 22:56:23 följande:
    Anonym (På nära håll): Jag har oändliga mängder empati för de stackars oskyldiga barn som faller offer för inkompetenta och egoistiska föräldrar. Föräldrar som utan att blinka är beredda att slita upp barn som redan fått lida för deras tillkortakommanden med rötterna ännu en gång. Däremot har jag inte särskilt mycket till övers för dåligt föräldraskap eller hårdnackat vixenperspektiv, det stämmer.
    Hur mkt empati har du för de barn som faller offer för socialtjänstens inkompetens och kidnappas från sina föräldrar i ex antal år?
  • Anonym (jaa)
    EllisBell skrev 2013-07-03 20:33:55 följande:
    Anonym (jaa): Jag tror att det är extremt ovanligt. Att det helt enkelt inte förekommer. Ja, soc kan göra fel. Men inte i flera år. Det är fö inte soc som fattar beslut om lvu.
    Ja, är du så okunnig och naiv så förstår jag varför du skriver som du gör!

  • Anonym (jaa)
    EllisBell skrev 2013-07-03 20:51:13 följande:
    Anonym (jaa): Jag är varken okunnig eller naiv. Inte det minsta. Jag är väl insatt i hur soc arbetar
    Det är jag också och jag anser att du har fel i dina naiva åsikter.
  • Anonym (jaa)
    EllisBell skrev 2013-07-05 06:57:17 följande:
    Anonym (kunnig): Nej. Vem som helst kan INTE få sina barn omhändertagna. Soc sitter inte på Eniro och väljer ut familjer på måfå.
    Du kan råka ut för en granne som får en tagg i ögat till dig oavsett anledning och då beslutar sig för att socanmäla dig och dina barn.

    På mötet med soc stöter du på en nitisk socsekreterare som hittar massor av fel i din familj  - och ja, sen kan cirkusen vara igång om du har otur!

    Att hitta fel i en familj är inte svårt för soc! 

    Ett exempel som mitt soc sa i en utredning för många år sedan: (finns många bättre exempel, men kom inte på något annat just nu)

    Förskolan hade berättat att mitt barn är väldigt omtänksam och gärna hjälper de mindre barnen på med vantar och mössa när de ska gå ut. 

    Soc skriver i sin utredning: Det är tydligt att NN har fått tagit på sig för stort ansvar i sin hemmiljö som inte är ålders adekvat.

    Kommer inte ihåg ordvalet exakt, men något i den stilen.

    Sen lägger du till 20 liknande fel/om tolkningar och då kan dom lätt TA ditt barn sedan! 
  • Anonym (jaa)
    EllisBell skrev 2013-07-05 10:47:27 följande:
    Anonym (jaa): Jag gissar att du inte har en aaaaning om varför ditt barn omhändertogs? Och att alla från grannen till förskola mfl hittar på? Fick du ingen möjlighet att ge din version?



    Vad pratar du om? Mitt barn omhandertogs inte, jag skriver att det KAN ga till sa! (sorry, inte svensk dator)
  • Anonym (jaa)
    EllisBell skrev 2013-07-05 11:22:02 följande:
    Anonym (jaa): då är du ett exempel på att det INTE går till så. Finns det inga belägg för anmälan tas inte barnet. Ofta inte ens om det FINNS brister. Omhändertagande är sista utvägen och ingen socsekr har några personliga vinster av att ett barn blir Lvuat



    Joda, finns manga som ser det som personliga "vinster". Du uppvisar en enorm naivitet och okunnighet!

    Hade soc i min utredning velat ta mitt barn sa hade dom kunnat gora det. Det kan dom med ditt ocksà om du har nagra barn!
Svar på tråden Vet någon vet hur man får hem sitt LVU placerade barn?