Forum Familjehem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vet någon vet hur man får hem sitt LVU placerade barn?

  Tis 14 jan 2014 19:41 Läst 59746 gånger Totalt 235 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Stämmer inte !) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Stämm­er inte !)
  Återställ
  Tis 14 jan 2014 19:41 #203
  mastress skrev 2014-01-07 13:59:25 följande:
  Står inte i skrifterna om hur man ska sköta ett barn, och inte heller om dom får gå i skolan eller inte, och skrifterna tillåter inte att slå barn. Även om man är kristen ska man följa landets lagar, och lagarna i skrifterna har inget med landets lagar att göra. Att påstå att skrifterna är orsaken till att ta barn till familjehem, är en dålig ursäkt, och att skrifterna är orsaken till att slå barn och förbjuda dem gå i skolan är också en dålig ursäkt, för skrifterna säger ingenting om det, den som tror skrifterna gör det, misstolkar skrifterna. Skrifterna misstolkas väldigt mycket och att dom är orsaken till allt som sker i vårt samhälle och ställer till problem. det stämmer inte, det är vi själva som ställer till problem i samhället inom familjer, skrifterna har inget med det att göra.

  Finns massa människor som är troende utan att bli av med sina barn ! Finns också massa familjehem som är religiösa däremot görs ju matchningar så familjehemmets och biologfamiljens hem/tro inte skall gå helt isär ,dvs man sätter inte ett barn ur en starkt ikke troendes familj till ett par hängivna tex pingstvänner !
  mastress skrev 2014-01-05 16:10:54 följande:
  Är det inte ett lagbrott om Socialen tar barn från kristna familjer och säger att barn lever i en psykisk ovänlig miljö, där dom blir uppfostrad i en kristen miljö. Att säga att kristna familjer inte kan ge barn kärlek, att skrifterna inte sak finnas i ett barns uppfostran, och att barn inte ska uppfostras till kristendom. För det står inget om det i sociallagen att barn i kristna familjer ska placeras i familjehem på grund av att dom lever i en kristen familj. Att säga att kristna familjer som använder skrifterna till att ge för att kunna ge barn kärlek och att dom tar skrifterna till hjälp att uppfostra barn. Socialen placera inte barn i kristna familjehem på grund av socialen anser att barn inte ska uppfostras att bli kristna. barn som växer upp i en kristen familj väljer själv om dom vill vara kristna eller inte. Kristna familjer tvingar inte sina barn att leva efter skrifterna som socialen tror dom gör. Det står inget i skrifterna hur man ska uppfostra barn, och hur man ska ge barn kärlek. 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll