Inlägg från: Anonym (Mmmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mmmm)

    Hade sex med lammkött

    Hade en fantastisk natt med en kille som var 8 år yngre. Han 28 och jag 36. Kommer med största sannolikhet aldrig få uppleva nåt liknande igen. Snygg, välutrustad, de vackraste ögon jag nånsin sett. Att vi klickade sexuellt gjorde inte saken sämre 😜


    Anonym skrev 2012-12-22 19:11:09 följande:
    Efter 6 månaders celibatliv sedan det tog slut med mitt ex blev jag återigen av med "oskulden" i natt.  Jag, 33 år, och han visade sig vara hela 11 år yngre. Född -90. Oops! Fick veta det först efteråt, men jag hade ju knappast bangat ändå. Jag måste iaf säga att jag fattar varför ung kille - äldre kvinna är en bra match i sängen; sexet var glödande hett, varierat och 6 månaders sexlöshet fick min aptit att bräcka även hans. Men 8 orgasmer lyckades han iaf få.   Mycket vill ha mer... så nu ångrar jag lite att jag inte stannade kvar ett par timmar extra.  Insåg att det jag har saknat mest under de här månaderna, förutom den självklara fysiska beröringen, är den där kåtblicken och leendet som killarna får när de plockat av en alla kläder, inspekterar en och gillar vad de ser.  Nån annan kvinna som har erfarenhet av att ha sex med en så pass mycket yngre kille? Dela gärna med er!

  • Anonym (Mmmm)

    För att jag inte var singel då😳. Visserligen på god väg att bli men... Tog aldrig hans nummer.


    Anonym skrev 2012-12-22 21:39:33 följande:
    Det låter ju superhärligt! Varför inte igen? 
    mojnemenito skrev 2012-12-22 20:16:06 följande:
    Härligt TS! Nu är du back on track igen! Go girl ! =))
    Ja, det känns som att vakna till liv igen. Fantastiskt!   Trodde aldrig att jag skulle kunna tända på nån så här igen, för äldre killar är verkligen inte min grej. Men nu känns det faktiskt rätt bra. Har bevisat för mig själv att jag fortfarande är rätt attraktiv på marknaden, och dessutom hos killar jag själv faktiskt är attraherad av. Hade väl mer eller mindre gett upp hoppet om att kunna hitta nån som jag själv skulle kunna gå igång på när det tog slut mellan mig och exet, men det var ju faktiskt inte så svårt. Måste bara våga ragga lite yngre. Det är faktiskt ett mkt större utbud på fina, bra killar bland 25-åringarna, och nu syftar jag inte bara på utseendet. Kan killarna ragga yngre så kan banne mig jag! 

  • Anonym (Mmmm)

    Hoppas han hör av sig! Min hade ingen aning om vem jag var...:(


    Anonym skrev 2012-12-22 22:19:34 följande:
    Nä, hittar man så mycket som klaffar med en själv så är nog resten bara detaljer. 
    Anonym (Mmmm) skrev 2012-12-22 22:00:08 följande:
    För att jag inte var singel då😳. Visserligen på god väg att bli men... Tog aldrig hans nummer.
    Då blir det ju lite svårare förstås... Jag tog inte numret till "min" kille nu i natt, men å andra sidan har jag lärt mig av tidigare misstag och vill inte vara för på längre. Är han intresserad av mer är det bara för honom att höra av sig, han vet hur han ska få tag på mig om han vill.  

Svar på tråden Hade sex med lammkött