• Anonym (Kaffedraken)

    Hade sex med lammkött

    Efter 6 månaders celibatliv sedan det tog slut med mitt ex blev jag återigen av med "oskulden" i natt. 

    Jag, 33 år, och han visade sig vara hela 11 år yngre. Född -90. Oops! Fick veta det först efteråt, men jag hade ju knappast bangat ändå. Jag måste iaf säga att jag fattar varför ung kille - äldre kvinna är en bra match i sängen; sexet var glödande hett, varierat och 6 månaders sexlöshet fick min aptit att bräcka även hans. Men 8 orgasmer lyckades han iaf få. Flört Oskyldig Mycket vill ha mer... så nu ångrar jag lite att jag inte stannade kvar ett par timmar extra. 

    Insåg att det jag har saknat mest under de här månaderna, förutom den självklara fysiska beröringen, är den där kåtblicken och leendet som killarna får när de plockat av en alla kläder, inspekterar en och gillar vad de ser. Solig

    Nån annan kvinna som har erfarenhet av att ha sex med en så pass mycket yngre kille? Dela gärna med er!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-12-23 00:11

    Tänkte bara uppdatera med att det funkade alldeles utmärkt att fånga killen trots att jag gick ut helt osminkad förutom ett transparent läppglans. Så tjejer; jag tycker att ni ska våga mer! Jag tror att killarna skulle uppskatta det. :)

  • Svar på tråden Hade sex med lammkött
  • Anonym (Kaffedraken)
    mysm0nstret skrev 2012-12-23 11:45:22 följande:
    Det krävs dessutom mycket för att vi killar ska kunna komma 8ggr. Ageplay är extremt upphetsande minst sagt :p
    Nu var det ju förstås inte 8 ggr på raken, såsom jag skrev i inlägget innan. Vi hade ett par timmar på oss där och hann även sova lite grand (inte så mycket dock). Tungan ute
  • Anonym (Kaffedraken)
    mysm0nstret skrev 2012-12-23 11:39:20 följande:
    Det är svårt att hitta dessa äldre kvinnor som yngre man. Oftast verkar kvinnorna inte vara speciellt intresserade. Men det mest irriterande är nog att äldre kvinnor på allvar tror att dom skulle vara mindre attraktiva än tjejer i vår ålder.

    Finns antagligen många yngre killar som vill ha äldre tjejer. Anledningen till att vi ser yngre tjejer och äldre killar är nog för att män är mer aktiva i det dom vill ha. Men vi yngre killar vill också ha äldre!
    Den där logiken går dock inte riktigt ihop för mig, så utveckla den gärna! Glad Om män är mer aktiva i vad de vill ha och inte föredrar äldre kvinnor, så borde de väl inte vara vanligare med kombon äldre man - yngre kvinna? Eller hur tänker du nu? 

    Att vara passiv går inte ihop med hur jag är som person (skulle bli tvungen att dämpa mig själv på ett sätt som inte vore jag då), men jag upplever knappast att jag tvingar mig på killarna heller. Jag försöker flirta upp dem på ett lite smartare och snyggare sätt bara. Jag gillar att välja själv och att ta för mig, och det visar jag också gärna. Men att stå där och smöra för nån som ett litet husdjur - nä. Upptäckte till min förvåning att det är just detta många av de yngre tjejerna gör, och det verkar bara så avtändande. Jag hade inte gillat det iaf...

    Ett exempel: Killen jag gick hem med hade en klunga med 4 småtjejer som hängde på hans arm för att se söta och gulliga ut. Samtidigt som detta pågick hade han och jag en engagerande diskussion om bioteknik och artificiell intelligens (ett intresse vi båda visade oss ha gemensamt och som jag är rätt insatt i eftersom jag under flera hängde ihop med en kille som forskade inom detta område). När den ena tjejen började bli extra kelig för att få uppmärksamhet och strök huvudet mot hans bröstkorg, fann jag situationen underhållande och klappade henne över håret med kommentaren "du är som en liten kattunge" (nej, det var inget sarkastiskt utan bara jag som tänkte högt). Sen kom jag av mig i diskussionen och gick iväg  och minglade runt bland lite andra (hittade fyra olika visitkort till olika killar i väskan dagen därpå, så jag var uppenbarligen rätt effektiv i mitt nätverkande). I vilket fall som helst kom den här killen tillbaka och slet i mig när jag stod och pratade politik med en annan kille och försökte få mig bort till en soffa för att kunna fortsätta diskussionen. "Jag letar rätt på dig när jag har avslutat den här diskussionen", sa jag. Väl i soffan blev det en rätt gnistrande diskussion om allt möjligt, och jag satte mig också rätt avslappnat och bara njöt av den intellektuella stimulansen. Sen kom min kusin och lurade i oss några shots, varpå mitt minne börjar blekna. Jag har ingen aning om vem som tog initiativet till vad, men det skötte sig ganska bra av sig självt. Det vore typiskt mig att bara trycka upp honom mot väggen och hångla upp honom på ren impuls i en stund när han var som minst förberedd på det, men när jag frågade honom efteråt mindes han inte hur det hade gått till. 

     
  • Anonym (Kaffedraken)
    mysm0nstret skrev 2012-12-23 11:39:20 följande:
    Det är svårt att hitta dessa äldre kvinnor som yngre man. Oftast verkar kvinnorna inte vara speciellt intresserade. Men det mest irriterande är nog att äldre kvinnor på allvar tror att dom skulle vara mindre attraktiva än tjejer i vår ålder.

    Finns antagligen många yngre killar som vill ha äldre tjejer. Anledningen till att vi ser yngre tjejer och äldre killar är nog för att män är mer aktiva i det dom vill ha. Men vi yngre killar vill också ha äldre!
    Personligen anser jag nog att det är individuellt; vissa personer är attraktiva oavsett sin ålder, andra är attraktivare vid 40 än vid 20 och en tredje kategori falnar för varje dag de passerat 18. Vissa blir attraktiva sin intelligens, andra tack vare sin charm och utstrålning och en del har hela paketet.

    Personligen har jag insett att män överlag uppskattar intelligens och självinsikt mer än vad jag insåg som 20-åring. Jag kan därför inte tänka mig att någon skulle föredra den 20-åriga versionen av mig framför den jag är idag, och allra helst inte med tanke på att min kropp är i bättre skick än de flesta 18-åringars (har dock inte fött några ungar än, vilket förmodligen är till min fördel). Jag är säkrare på mig själv idag och har inte lika många issues, så när jag är på rätt humör utstrålar jag rätt mkt livsglädje. Jag känner mig sexigare och det märks nog!
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Mmm unga män.) skrev 2012-12-23 17:11:42 följande:
    Oj vad bra, nu kanske en del tråkfior börjar förstå varför vi kvinnor inte skall skämmas
    för varken vår ålder eller vår rätt att tillvarata livets gyllene ögonblick. Vi blir allt fler som
    inser att ett besök på den Afrikanska kontinenten ger en annan syn på åldersskillnad
    och ett sex som garanterat ingen Svensk kvinna i 30-70 års åldern kunnat drömma om
    och detta till en mkt låg kostnad.
    Vi får hoppas det! Flört Personligen inser jag att det bara är jag själv som förlorar på att bry mig om alla sociala konstruktioner och normer. Att låta andra diktera villkoren leder sällan till nåt gott. Jag var nästan på väg att låta det hända när jag blev dumpad nu senast, men sen kom jag fram till att det bara skulle förstöra livet för mig om jag satt hemma och blev bitter ist för att själv ta för mig av livet. Jag behövde nog sörja ett tag och låta processen ha sin gång, men nu är det dags att gå vidare. 33 är inte gammalt, och att ha åldersnoja vid 25 och tro att livet går under vid 30 är bara idioti. 

    När ska man njuta av livet om allt i livet går ut på att man ska ha ångest? Osunda värderingar ska bara skrotas.  
  • Anonym (Kaffedraken)
    MrKudos skrev 2012-12-23 10:02:46 följande:

    Jag kan ge den yngre killens perspektiv eftersom jag ofta har dejtat och haft relationer med mycket äldre tjejer, ofta mellan 10-15 år äldre. Jag tror att samhället har fått det helt om bakfoten, den perfekta matchen är yngre kille och äldre kvinna. Passionen blir mycket starkare, kanske för att det finns mer trygghet hos någon som har levt längre och inte lika mycket rädslor. Det är lättare att leva ut sina njutningar och fantasier med en person som har hunnit landa i sig själv. 


    Många tror att äldre kvinna och yngre kille bara måste handla om sex men det tror jag är helt fel. Samtalen blir så mycket bättre också, äldre kvinnor är ofta smartare, mer livsvana och samtidigt mycket mer nyfikna på livet. Och alla vet att nyfikenhet och bra samtal är grunden för bra sex.  


    TS, You go girl!


    Min erfarenhet är att ni killar i regel är bättre på att blunda för alla sociala måsten - lite som att ni lider av positiv Asperger på något vis - och därav har ni också lättare för att bara njuta av livet i sann hedonistanda. Alltför många kvinnor fastnar i att leva något slags "pseudoliv" och har aldrig reflekterat över vem de gör saker för (och varför!). Förmodligen för att väldigt mkt handlar om att främst rusa igenom livet och samla vuxenpoäng i en rasande takt - på bekostnad av den verkliga mognaden. De filosofiska frågorna uteblir därmed; det blir mindre fokus på att hitta sig själv än att hitta de attribut som ska definiera en, om du hänger med på hur jag menar. 

    När en person inser att livet går ut på att hitta sånt som ska intressera en och göra en lycklig snarare än bara sådant som ska visa en ståndaktig inför omgivningen, blir den plötsligt mer intressant. Unga tjejer har oftast inte hunnit komma till den insikten än. Äldre kvinnor har inte heller alltid landat där, men det är åtminstone mer troligt att tanken har slagit dem vid något enstaka tillfälle under livet. Det är iaf vad jag tror. 
  • Anonym (Kaffedraken)

    Va varför inte? :p eller missar jag något nu?

    Äldre man vill ha yngre kvinna. Äldre man fixar en yngre kvinna

    Yngre man vill ha äldre kvinna. Yngre man känner att det är svårt att förföra en mer vuxen människa.

    Så tänkte jag.

    Ang din utekväll så vill jag säga att de där småtjejerna ofta innebär jobbigheter. Med issues osv. Det är roligare med en äldre erfaren kvinna med insikter och intullekt som man kanske kan lära sig något av. Men tror många av oss killar tar det som finns nära till hands, dvs tjejer i vår ålder.


    Anonym skrev 2012-12-23 22:05:00 följande:
    Den där logiken går dock inte riktigt ihop för mig, så utveckla den gärna!  Om män är mer aktiva i vad de vill ha och inte föredrar äldre kvinnor, så borde de väl inte vara vanligare med kombon äldre man - yngre kvinna? Eller hur tänker du nu? 

    Att vara passiv går inte ihop med hur jag är som person (skulle bli tvungen att dämpa mig själv på ett sätt som inte vore jag då), men jag upplever knappast att jag tvingar mig på killarna heller. Jag försöker flirta upp dem på ett lite smartare och snyggare sätt bara. Jag gillar att välja själv och att ta för mig, och det visar jag också gärna. Men att stå där och smöra för nån som ett litet husdjur - nä. Upptäckte till min förvåning att det är just detta många av de yngre tjejerna gör, och det verkar bara så avtändande. Jag hade inte gillat det iaf...

    Ett exempel: Killen jag gick hem med hade en klunga med 4 småtjejer som hängde på hans arm för att se söta och gulliga ut. Samtidigt som detta pågick hade han och jag en engagerande diskussion om bioteknik och artificiell intelligens (ett intresse vi båda visade oss ha gemensamt och som jag är rätt insatt i eftersom jag under flera hängde ihop med en kille som forskade inom detta område). När den ena tjejen började bli extra kelig för att få uppmärksamhet och strök huvudet mot hans bröstkorg, fann jag situationen underhållande och klappade henne över håret med kommentaren "du är som en liten kattunge" (nej, det var inget sarkastiskt utan bara jag som tänkte högt). Sen kom jag av mig i diskussionen och gick iväg  och minglade runt bland lite andra (hittade fyra olika visitkort till olika killar i väskan dagen därpå, så jag var uppenbarligen rätt effektiv i mitt nätverkande). I vilket fall som helst kom den här killen tillbaka och slet i mig när jag stod och pratade politik med en annan kille och försökte få mig bort till en soffa för att kunna fortsätta diskussionen. "Jag letar rätt på dig när jag har avslutat den här diskussionen", sa jag. Väl i soffan blev det en rätt gnistrande diskussion om allt möjligt, och jag satte mig också rätt avslappnat och bara njöt av den intellektuella stimulansen. Sen kom min kusin och lurade i oss några shots, varpå mitt minne börjar blekna. Jag har ingen aning om vem som tog initiativet till vad, men det skötte sig ganska bra av sig självt. Det vore typiskt mig att bara trycka upp honom mot väggen och hångla upp honom på ren impuls i en stund när han var som minst förberedd på det, men när jag frågade honom efteråt mindes han inte hur det hade gått till. 

     

    Be yourself, everyone else is already taken.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym skrev 2012-12-23 22:24:53 följande:
    Personligen anser jag nog att det är individuellt; vissa personer är attraktiva oavsett sin ålder, andra är attraktivare vid 40 än vid 20 och en tredje kategori falnar för varje dag de passerat 18. Vissa blir attraktiva sin intelligens, andra tack vare sin charm och utstrålning och en del har hela paketet.

    Personligen har jag insett att män överlag uppskattar intelligens och självinsikt mer än vad jag insåg som 20-åring. Jag kan därför inte tänka mig att någon skulle föredra den 20-åriga versionen av mig framför den jag är idag, och allra helst inte med tanke på att min kropp är i bättre skick än de flesta 18-åringars (har dock inte fött några ungar än, vilket förmodligen är till min fördel). Jag är säkrare på mig själv idag och har inte lika många issues, så när jag är på rätt humör utstrålar jag rätt mkt livsglädje. Jag känner mig sexigare och det märks nog!



    Ja, det är nog en korrekt tolkning. Går inte att generalisera för mycket när det kommer till ålder.

    Haha ja, vi unga uppskattar självinsikt och intelligens väldigt mycket :). Är mycket en föreställning från andra att utseende har en mastodontisk betydelse.. Fast kan ju självklart inte tala för alla.
    Be yourself, everyone else is already taken.
  • Anonym (Kaffedraken)
    mysm0nstret skrev 2012-12-23 23:14:20 följande:



    Ja, det är nog en korrekt tolkning. Går inte att generalisera för mycket när det kommer till ålder.

    Haha ja, vi unga uppskattar självinsikt och intelligens väldigt mycket :). Är mycket en föreställning från andra att utseende har en mastodontisk betydelse.. Fast kan ju självklart inte tala för alla.
    Jag läste nyligen en kortare notis  i DN som handlade om att män i västvärlden - i synnerhet i Storbritannien och Norden - i allt högre utsträckning går ifrån att vilja ha en "ung och söt tjej" till en intelligent donna. Kontentan är således att männen i en högre utsträckning värderar ungdom lägre än intelligens ju mer jämställt samhället är i övrigt. Hoppas att de gör fler studier på det i fortsättningen, för det lät intressant!

     
  • Anonym (Kaffedraken)
    mysm0nstret skrev 2012-12-23 23:03:07 följande:
    Va varför inte? :p eller missar jag något nu?
    Äldre man vill ha yngre kvinna. Äldre man fixar en yngre kvinna
    Yngre man vill ha äldre kvinna. Yngre man känner att det är svårt att förföra en mer vuxen människa.

    Så tänkte jag.

    Ang din utekväll så vill jag säga att de där småtjejerna ofta innebär jobbigheter. Med issues osv. Det är roligare med en äldre erfaren kvinna med insikter och intullekt som man kanske kan lära sig något av. Men tror många av oss killar tar det som finns nära till hands, dvs tjejer i vår ålder.
    Så här skrev du: "Anledningen till att vi ser yngre tjejer och äldre killar är nog för att män är mer aktiva i det dom vill ha." Jag tolkade det som män överlag. Jag märker alltså ord nu, men jag har rätt och du har fel. Flört Jag förstår dock vart du vill komma och är således lite dryg - hav fördrag. Kyss

    Jag gillar generaliseringar lika mkt som jag avskyr dem, men inser att vi behöver dem för att förstå oss på världen. 

    Kanske är det så här?

    Yngre killar är vetgiriga och nyfikna - och uppskattar när de får lära sig saker. 

    Yngre tjejer uppskattar trygghet och status - vilket de själva saknar eftersom de ännu inte hunnit skapa sig det än (jag inbillar mig att detta är en rent biologisk mekanism).

    Äldre kvinnor har antingen blivit bittra över att de försakat sig själva eller haft en partner som gjort det åt dem - de kan slå åt lite alla möjliga håll beroende på tillfälligheter. 

    Äldre män har blivit bittra på att kvinnorna de levt med/lever med blivit krävande och jobbiga efter ett tag - de uppskattar därför enkelheten som finns i en icke så fast personlighet och formbarheten därav. 

    (Duckar för eventuell pajkastning.) Cool
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym skrev 2012-12-23 23:26:36 följande:
    Jag läste nyligen en kortare notis  i DN som handlade om att män i västvärlden - i synnerhet i Storbritannien och Norden - i allt högre utsträckning går ifrån att vilja ha en "ung och söt tjej" till en intelligent donna. Kontentan är således att männen i en högre utsträckning värderar ungdom lägre än intelligens ju mer jämställt samhället är i övrigt. Hoppas att de gör fler studier på det i fortsättningen, för det lät intressant!

     



    Hehe låter bra det :)
    Be yourself, everyone else is already taken.
Svar på tråden Hade sex med lammkött