Inlägg från: Honungssmulan |Visa alla inlägg
  • Honungssmulan

    Sedan vet jag inte om det är så lämpligt att länka till bilder och säga att det är barnporr....även om man använder ordet "smyg"

     

  • Honungssmulan

    Du känns väldigt överkänslig, jag har läst en del dragonball z och hittar inget pornografiskt i den, Jag är även relativt ok insatt i hentai då jag tittat på det i fler år (för att förtydliga det finns hentai utan massa under 18-flickor, hentai är ett stoort område)

    För att svara på frågan, Ja, mitt barn får läsa anime. Jag har kolla på vad det är han läser och vi tittar även på anime filmer, favoriten är skräckteman just nu. 

  • Honungssmulan
    Anonym skrev 2012-12-31 16:44:01 följande:
    Varken Manga eller Anime är ju till för barn även om de är tecknade serier. Det är väl inte annorlunda med dem än med olika TV program, du som förälder avgör om du tycker att ett vuxenprogram är något som ditt barn kan titta på eller inte.
    Sedan är barn ett vitt begrepp, min son är snart 12 och då finns det (enligt mig) passande anime att titta på, håller med om att mycket som folk tror är barnprogram för att det är tecknat, inte är det (titta även på southpark, familyguy m.m)
  • Honungssmulan
    MLB skrev 2012-12-31 16:45:20 följande:
    Bara lite info, man tittar på anime och läser manga.

    Angående åldrar, att ingen i serien säger någon ålder betyder inte att karaktärerna inte har en ålder. Det är vanligt med infoböcker om karaktärerna, där saker som inte nödvändigtvis nämns i serierna, inklusive ålder, nämns.
    Rookiemisstag av mig att blanda ihop begreppen Foten i munnenSkrattande
Svar på tråden Låter ni era barn läsa manga och titta på anime?