• Anonym
  Mån 7 jan 2013 07:19
  67204 visningar
  125 svar
  Inlägg från Anonym Visa alla inlägg
  125
  67204

  avsugning, hur lång tid?

  Hörni killar som blir avsugna ibland, eller tjejer som suger av! Hur lång tid tar det innan ni kommer??
  Jämfört med om ni runkar tex?

  Jag älskar att suga karln, så problemet är egentligen inget problem. Han säger ju att han älskar det också, och att han absolut säger till om jag hellre ska göra på något annat eller särskilt sätt. (och det får jag väl lita på är sant då)
  Men, ibland tycker jag det tar så lång tid??? I går kväll tex, då jag fick jobba nästan till käkarna fick kramp!!

  Så, allvarligt killar - är det så skönt som ni säger till tjejen? Då tycker man ju i rimlighetens namn att det skulle gå rätt fort??

Svar på tråden avsugning, hur lång tid?
 • Anonym
  Mån 7 jan 2013 07:21
  #1
  Anonym skrev 2013-01-07 07:19:48 följande:
  Hörni killar som blir avsugna ibland, eller tjejer som suger av! Hur lång tid tar det innan ni kommer?? Jämfört med om ni runkar tex? Jag älskar att suga karln, så problemet är egentligen inget problem. Han säger ju att han älskar det också, och att han absolut säger till om jag hellre ska göra på något annat eller särskilt sätt. (och det får jag väl lita på är sant då) Men, ibland tycker jag det tar så lång tid??? I går kväll tex, då jag fick jobba nästan till käkarna fick kramp!! Så, allvarligt killar - är det så skönt som ni säger till tjejen? Då tycker man ju i rimlighetens namn att det skulle gå rätt fort??

  För mig tar det mellan 5-10 minuter. Ibland mindre men aldrig mer.
 • Anonym
  Mån 7 jan 2013 07:44
  #3

  Älskar att bli avsugen. Men kan inte komma av det. Aldrig kunnat. Men det är ju skönt ändå ;)

 • Anonym
  Mån 7 jan 2013 07:53
  #7

  Det beror helt på situationen. Är avsugningen en del i den sexuella akten kan jag hålla mig hur länge som helst, är det däremot en snabb avsugning för avsugningens skull kan jag komma på en gång. 

 • Anonym Trådstartaren
  Mån 7 jan 2013 08:01
  #9

  Hittills alltså "olika", som alltid när det handlar om sex :)

  Frågar här för det finns så många olika som kan svara, själv har jag inte provat så många så jag har inte så mycket att jämföra med.

  Men typ tio minuter, en kvart verkar ju inte helt åt skogen alltså? Kanske får ta och köra lite käkträning, det är nog mig det är fel på

  :)

  Nu är det ju inte heller så att jag klockat honom utan det är uppskattad (dubbel mening) tid, svårt att bedöma när man står där på knä mellan benen på honom.

  Tack ni som svarar!!

 • Anonym
  Mån 7 jan 2013 09:22
  #17

  Jag tror om tjejen är bra på att suga och ta kuken så lång om mölig i munmen. Många tar 5 till10 cm men det är inte tillräckligt tror jag

 • Anonym
  Mån 7 jan 2013 13:18
  #21

  Att bli avsugen är det bästa som finns. Specielt av min tjej för hon gör det så jäkla bra. Men alla kanske inte suger bra och då är det inte speciellt skönt heller.

Svar på tråden avsugning, hur lång tid?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...