• Anonym (Kille­n)
    Äldre 2 Sep 12:20
    90618 visningar
    125 svar
    125
    90618

    avsugning, hur lång tid?

    Min tjej brukar inte vilja avsluta mig med munnen. Hon har gjort båda, dvs tagit satsen i munnen och slutat precis innan så jag kommer över henne. 98 % av gångerna suger hon lite och avslutar när jag är nära och så runkar elmer knullar vi istället. Ibland blir man lite blåst på konfekten när hon inte går heja vägen men det är smällar man får ta. :)

    Hon har dock blivit mycket bättre på att suga, vet eg inte vad hon gör annorlunda men nu kan jag lött komna av en avsugning. Tidigare inte. Vet inte om det är en spärr hos mig som försvann när hon tog satsen i munnen första gången och att det bevisade att hon inte hatade det och att jag kunde slappna av mera? Who knows?

  • Anonym (Kille­n)
    Äldre 2 Sep 13:01
    #77
    Herm138 skrev 2016-09-02 12:53:28 följande:

    Stämmer det att smaken är annorlunda om det är första gången som mannen sprutar den dagen, om man jämför med t.ex. omgång nummer 2 eller tre?


    Smaken vet jag igen om men storlek på sats skiljer sig markant åt beroende på om man väntat dagar eller timmar på att komma. Är inte omöjligt att äldre sperna smakar mer än "nytillverkad". Tar gärna svar från någon som vet mera...
Svar på tråden avsugning, hur lång tid?