• Anonym ("Mick­e")
    Äldre 29 Jan 10:45
    604916 visningar
    1354 svar
    -1 +2
    1354
    604916

    Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad

    Det här känns så genant. Klassiskt. Vad ni vill.....

    Men här har ni ännu en looser som blir bedragen av sin fru. Vi har varit gifta i 10 år och tillsammans i över 20. Våra barn är snart vuxna och vi är båda runt 45-års åldern. Vi har alltid haft ett i mitt tycke mycket begränsat sexliv - och nu är jag alltså bedragen av en otrogen fru.

    Redan när vi i relativt unga år nyss hade träffats, nyförälskade och allt det där, var min nuvarande frus sexlust rätt begränsad. Det är klart att vi hade sex...men inte så ofta. Så har det fortgått under vårt förhållande. Och jag har ju uppfattat detta som en rätt vanlig bild av ett förhållande. Mannen vill ha sex...kvinnan vill ha närhet och ägna sig åt hem och familj istället. Jag har liksom alltid blivit matad med att det är jag som man som skall förföra, förföra, förföra, jaga, jaga, jaga och i slut förtjäna lite sex. Kvinnan "släpper till" ibland. Så har det sett ut hos oss - och så ser det ut hos de flesta har jag förstått. Det har i alla fall räckt till att skapa två barn. Så visst...vi har haft sex emellanåt...men väldigt sällan. Och iom att vi fick barn, köpte villa osv så blev det ju mindre och mindre tid, lust och anledning till att avvara tid för sex. Åtminstone från hennes sida. Även det något som jag förstått är vanligt i de flesta förhållanden. Även om jag hade velat annat.

    Min fru har aldrig varit den sexuella typen av människa. Aldrig intresserat sig för området överhuvudtaget. Sex är inget vi diskuterar hemma. Så det är inget tjat eller så. Vi har ibland gjort det...snabbt, i mörkret. Avklarat, undanstädat, bortsopat för ett tag framöver. Typ...

    Nu när barnen har börjat flytta hemifrån så får ju också vi mer tid över för annat. I hennes fall jobb. Hon avancerar på sin arbetsplats vilket jag tycker är kul och jag försöker stötta henne och även hjälpa henne där jag kan och där hon vill. Jag har alltid varit den i familjen som haft det krävande arbetet och den höga inkomsten i familjen. Vi har i alla fall försökt fördela sysslorna i hemmet och hushållet så rättvist som möjligt i alla år. Men nu är hon som sagt chef på sin arbetsplats. Och en väldigt bra chef vad jag förstår. Så det går bra för henne nu på samma sätt som det har gått bra för mig på jobbet under i stort sett hela vårt förhållande.

     Men nu är hon som sagt otrogen och har en glödande sexlust. Har jag förstått. Jag kom på henne...och jag har snokat (pinsamt nog). Hon jobbar ofta kvällar iom att hennes arbete kräver det. Det är personalmöten, styrelsemöten och föräldramöten. Och då har jag antytt att hon är verksam inom skolväsendet (sen avslöjar jag inget mer). Så det blir minst 1-2 kvällsmöten i veckan. Som hon planerar och leder. 
    Jag kom som sagt på henne för ungefär 1,5 månader sedan. Hon hade ett kvällsmöte och jag var också på väg hem från ett sent arbetsmöte med min avdelning. Jag fick ett spontant infall att jag skulle plocka upp henne från hennes arbete på vägen hem så skulle hon slippa gå, även om det inte är alls långt från vårt hus. Så jag parkerade utanför hennes arbetsplats och gick in genom köksingången. Jag vet att hon brukar använda den när hon jobbar sent. Och dörren var olåst.

    Dom höll till i hennes arbetsrum. Jag hörde det redan när jag klev in i huset. Först fattade jag inte vad det var. Men när jag närmade mig hennes dörr som stod på glänt så började jag förstå. Jag stod en lång stund i dörröppningen och såg dom i ett svagt sken från skrivbordslampan. Hon red honom i soffan. En av papporna i styrelsen. Dom såg aldrig mig utan var helt uppfyllda av att knulla skiten ur varandra. Hon lät och rörde sig på ett sett som jag aldrig sett och hört henne i vår säng. Och som jag inte trodde hon kunde eller var bekväm i. Jag smög hem och sa inget när hon kom hem 1 timme senare. Jag behövde processa detta och ta ngn form av kontroll över mig själv, mina känslor osv innan jag ev konfronterar henne. 

    Hon har också ett hemligt gmail konto. En okänd emailadress dök upp i inloggningsrutan en kväll när jag satt och random skrev bokstäver i det. Jag tänker inte skriva ut den eller antyda den här...men den var rätt banal om jag säger så. Att sen lista ut lösenordet var det lättaste i världen. Jag känner henne rätt väl efter så många år. Så där kom jag åt hennes hemliga värld. Och ja....hon har en glödande sexlust tydligen. Det framkom i all tydlighet i korrespondensen med hennes älskare. Jag läste några få konversationer och sen slutade jag. Det räckte med råge. Jag har inte loggat in där efteråt och jag skäms över att jag gjorde det överhuvudtaget.

    Och jag har ännu inte sagt något. Är jag feg? Ja...kanske. Men jag vet inte riktigt vad jag vill.

    Vi har inte haft sex med varandra på drygt två år nu. Vi har det i övrigt rätt bra. Vi är väldigt ömma med varandra och vi har en stor värme mellan oss. Det har vi alltid haft. Den sexuellt ointresserade (nästintill frigida) fru jag har levt ihop med så länge har visat sig ha en stark, kanske nyvaknad, sexlust. Dock inte med mig. Och jag vet ännu inte riktigt hur jag skall hantera det här. 

    Hon jobbar fortfarande 1-2 kvällar i veckan. Ibland tar jag en kvällspromenad under tiden och står i skogsbrynet utanför och ser hennes skrivbordslampa lysa svagt genom hennes kontorsfönster. Jag hinner hem innan henne. Hon brukar ha med sig någon pärm under armen. Ögonen är glansiga - det har varit en lång arbetsdag. Vi dricker te, kollar på 22-nyheterna och sen i säng. Det är ju en arbetsdag i morgon också.

    Om du tycker att det här är en sjuk läsning....vänta tills du har läst följande:

    Jag känner mig sårad. Jag känner mig lurad. Jag känner mig kastrerad, förminskad, hånad och väldigt väldigt omanlig. Ovärdig. Pinsam. Samtidigt känner jag också en form av upprymdhet som jag inte begriper mig på. Jag känner en spänning i det här. På något bisarrt sätt gläder jag mig åt att hon faktiskt har en glödande sexlust som hon nu bejakar och lever ut. Om än inte med mig. Det finns en sjuk njutning i att vara bedragen. När jag skyndar mig hem från min "kvällspromenad" hinner jag onanera innan hon kommer hem. Det är alltid samma scenario jag har på näthinnan när jag onanerar numera. Min fru med sin älskare i soffan i hennes arbetsrum. Hennes stön och flämtningar som jag aldrig hört tidigare. Ord som hon yttrade som jag inte trodde hon kunde förmå sig att säga. Hennes målmedvetna rörelser över sin älskare.

    Vad sjukt livet kan vara. Det blir inte som man hade tänkt sig
     

  • Svar på tråden Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad
  • Äldre 27 Feb 14:01

    Lämna din fru TS hon är ett luder som bedrar dig det finns bättre kvinnor därute för dig som inte är otrogna luder så som din fru.

  • Anonym (olika­)
    Äldre 27 Feb 14:10
    Anonym (xx) skrev 2013-02-27 14:01:04 följande:
    Jag kan faktiskt förstå din fru, även om jag inte försvarar det. Ni hamnade i en ond cirkel och slutade ha sex helt, ni måste blivit helt "avsexualiserade" för varandra. Jag kan förstå att en annan man kunde väcka henne, nån som gick utanför det vanliga mönstret. Kanske hade du kunnat råka ut för att bli passionerad med någon annan kvinna om det hade varit rätt omständigheter.
    Ingen idé att gissa och spekulera. Nu är ni två som vill ha nåt slags sexliv och som vill leva med varandra. Det borde gå att få igång ett sexliv ihop men jag skulle tro att det tar lite tid eftersom ni inte är vana. Ni måste ha en stor samhörighet med varandra som försöker trots så lång sexlöshet och det som hänt.
    Om jag uppfattat det hela rätt så har TS försökt i X-antal år utan resultat. Sen hur långt det kan gå eller hur länge man orkar leva så/med det är en annan femma och högst individuellt. Blir ju jäkligt jobbigt att vara den med lust, vara den som försöker, men trubbas av och blir "likgiltig" för att sedan upptäcka att den som inte hade lust, visst hade lust, men inte med mig. Vilket antiklimax.
  • Äldre 27 Feb 14:38

    TS var inte en toffel dumpa det otrogna ludret till fru hon verkar knappast respektera dig det finns bättre kvinnor därute som inte är otrogna luder så som din fru.

  • Anonym
    Äldre 27 Feb 14:40
    Tik Tak skrev 2013-02-27 14:38:45 följande:
    TS var inte en toffel dumpa det otrogna ludret till fru hon verkar knappast respektera dig det finns bättre kvinnor därute som inte är otrogna luder så som din fru.
    Tik Tak, du bidrar verkligen inte till något genom att kalla någon för fula ord. Kom med något konstruktivt eller låt bli att spamma tråden. 
  • Anonym (xx)
    Äldre 27 Feb 16:05

    Men att ha så lite sex i alla år, ända tills barnen blir stora... Och tro att det är normalt.... Det är rätt speciellt och jag har inte fått kläm på hur mkt TS har försökt eller på vilket vis. Nog är det två personer som låtit tiden gå väldigt länge. Nästan förutsägbart att nån skulle vara otrogen eller lämna förr eller senare, nästan konstigt att det tog så lång tid, men och barnen är stora så finns mer energi och tid att tänka.

    Nu var det frun som rörde om i grytan men jag tror att nånting måste hända. Det är lätt attsäja att hon är ett svin, men om det här leder till att de kan få ett bättre förhållande och ta upp ett sexliv med varandra så kan det komma något gott ur det. Ni har många år kvar och nånting tycks ju ha fattats i er kommunikation. Ni borde gått på fr för 15 år sen men bättre sent än aldrig.

  • Anonym (xx)
    Äldre 27 Feb 16:11

    Och Tik tak, du låter som vanligt. Jag beklagar att du har blivit sviken. Men skulle du verkligen må sämre om TS kan förlåta sin fru, börja prata och få igång ett sexliv och vara lyckligt gift i 30 år till? Missunnar du dom att bli lyckliga eftersom du inte tycker att TS ska försöka?

  • Äldre 27 Feb 18:49
    Anonym (xx) skrev 2013-02-27 16:11:05 följande:
    Och Tik tak, du låter som vanligt. Jag beklagar att du har blivit sviken. Men skulle du verkligen må sämre om TS kan förlåta sin fru, börja prata och få igång ett sexliv och vara lyckligt gift i 30 år till? Missunnar du dom att bli lyckliga eftersom du inte tycker att TS ska försöka?

    Visst om han kan lita på sin fru igen efter hennes låga svek så kan han fortsätta med sin fru.
  • Äldre 27 Feb 18:54

    TS lycka till med din fru om du väljer att fortsätta med henne kom ihåg att det var hennes val att bedra och inte du hon ska ta ansvar för sinna egna handlingar skyll inte på dig själv hon valde att vara otrogen och inte du.

  • Anonym ("Mick­e") Trådstartaren
    Äldre 28 Feb 08:40
    Anonym (xx) skrev 2013-02-27 14:01:04 följande:
    Jag kan faktiskt förstå din fru, även om jag inte försvarar det. Ni hamnade i en ond cirkel och slutade ha sex helt, ni måste blivit helt "avsexualiserade" för varandra. Jag kan förstå att en annan man kunde väcka henne, nån som gick utanför det vanliga mönstret. Kanske hade du kunnat råka ut för att bli passionerad med någon annan kvinna om det hade varit rätt omständigheter.
    Ingen idé att gissa och spekulera. Nu är ni två som vill ha nåt slags sexliv och som vill leva med varandra. Det borde gå att få igång ett sexliv ihop men jag skulle tro att det tar lite tid eftersom ni inte är vana. Ni måste ha en stor samhörighet med varandra som försöker trots så lång sexlöshet och det som hänt.
    Ungefär så där resonerar vår terapeut också förutom att vi inte diskuterar något gemensamt sexliv.
  • Anonym ("Mick­e") Trådstartaren
    Äldre 28 Feb 08:41
    Anonym (bedragen själv) skrev 2013-02-27 13:06:17 följande:
    Återigen min egen erfarenhet: du TS skriver att du till varje pris vill leva med din fru. Att vara så desperat gör att hon (undermedvetet kanske?) ser alla möjligheter att fortsätta med vadsomhelst. Det är precis så min man har gjort. Först när jag på riktigt känt mig beredd (och kunnat visa det) att lämna honom och leva ensam, har han kommit på andra tankar.

    Att vara desperat och krypa för någon, låta sig bli trampad på, (även om du inte själv känner som att du gör det - det gjorde inte jag heller!) möjliggör det beteendet som du vill ska upphöra (om du nu vill det, du verkar ju på ett för mig oförståeligt sätt gilla att hon har sex med nån annan och undanhåller det för dig?) 

    Det är som Dr Phil sa nångång på ett ungefär: (fast det är väl inte PK att citera honom)- människor behandlar dig så som du låter dem behandla dig.

    Det är förenklat men samtidigt så sant.    
    Vet inte riktigt vad jag skall svara på detta. Jag ser det inte så att jag låter henne trampa på mig. Hon är väldigt mån om mig i allt detta.
Svar på tråden Min fru bedrar mig - och jag är totalt lurad